صفحات html در فلش

saber2008

Member
با سلام

من می خواستم بدانم چگونه می توان صفحات html را در فلش مورد استفاده قرار داد که با زدن کلیدی صفحه مورد نظر در کادری نمایش پیدا کند.

با تشکر
 

mohammadbasri

کاربر فعال
صفحات html رو نمیشه داخل فلش اورد
در فلش با استفاده از دستور GET URL میتوانید صفحات HTML رو خارج از فلش فراخوانی کرد.
موفق باشید
 

smmousazadeh

Well-Known Member
برای لود کردن یک صفحه HTML باید تکست باکس دینامیک تعریف کنید و از قسمت Properties قسمت HTML رو فعال کنید.

کد لود شدنش هم مثل لود کردن XML هست برای نمونه :

PHP:
var myStyle:TextField.StyleSheet = new TextField.StyleSheet();
myStyle.load("Readme/sample1.css");
content_txt.styleSheet = myStyle;
content_txt.multiline = true;
content_txt.wordWrap = true;
content_txt.html = true;
var story:XML = new XML();
story.ignoreWhite = true;
story.load("Readme/HowtouseF.html");
story.onLoad = function() {
	content_txt.htmlText = story;
};

که در مثال بالا اسم تکس اکس من content_txt هست. شما میتونید از CSS هم برای زیباتر شدن کارتون استفاده کنید.
 

Avang2005

مدیر انجمن
سلام دوست من

لطف کنید اکشن اسکریپت رو در تگ php قرار بدید

موفق باشید
 

smmousazadeh

Well-Known Member
سلام دوست من

لطف کنید اکشن اسکریپت رو در تگ php قرار بدید

موفق باشید

آقا من هیچ کدوم از این تگها توی سیستمم کار نمیکنه؟[email protected]! حالا چرا نمی دونم از تگ php بگیر تا ........... ارسال فایل

در مورد بالا ، برای دوستانی که فلش mx 2004 دارن بهترین مثال در آدرس :

C:\Program Files\Macromedia\Flash MX 2004\en\First Run\Samples\TextEnhancements

قرار داره.
 

mohsensemsarpour

کاربر فعال
برای لود کردن یک صفحه html باید تکست باکس دینامیک تعریف کنید و از قسمت properties قسمت html رو فعال کنید.

کد لود شدنش هم مثل لود کردن xml هست برای نمونه :

PHP:
var mystyle:textfield.stylesheet = new textfield.stylesheet();
mystyle.load("readme/sample1.css");
content_txt.stylesheet = mystyle;
content_txt.multiline = true;
content_txt.wordwrap = true;
content_txt.html = true;
var story:xml = new xml();
story.ignorewhite = true;
story.load("readme/howtousef.html");
story.onload = function() {
    content_txt.htmltext = story;
};
که در مثال بالا اسم تکس اکس من content_txt هست. شما میتونید از css هم برای زیباتر شدن کارتون استفاده کنید.


ببخشید ولی در مورد عکس ها چطور اونها رو نمی شه نمایش داد درسته ؟
روشی برای این کار به نظرتون می رسه ؟
 

smmousazadeh

Well-Known Member
اگر به آدرس مثالی که mx 2004 فرستادم برید متوجه میشید که عکس رو هم نمایش میده
 

mohsensemsarpour

کاربر فعال
در مورد بالا ، برای دوستانی که فلش mx 2004 دارن بهترین مثال در آدرس :

C:\Program Files\Macromedia\Flash MX 2004\en\First Run\Samples\TextEnhancements

قرار داره.[/QUOTE]


و اونهایی که ندارن چیکار باید انجام بدن ؟
 

smmousazadeh

Well-Known Member
میتونن فلش 8 نصب کنن و از آدرس
C:\Program Files\Macromedia\Flash 8\Samples and Tutorials\Samples\Text\TextEnhancements
پیداش کنن.

پ . ن : بابا محسن جان از شما بعیده که فلش mx نداشته باشی. البته میدونم که شما فکر باقیه دوستان هستید اما مطمئنم باقی دوستان هم اگر طلبه باشن پیداش میکنن
 

mohsensemsarpour

کاربر فعال
به به ، به این پیشگویی و انصافا تا 8 بیشتر نصب شده ندارم mx2004 رو نصب نکردم ، اما سمپل رو دیدم خیلی عالی بود فقط یه مشکل داره اونم این که متن فارسی رو بد می شکونه همین !!!

موفق باشید - جالب بود
 

smmousazadeh

Well-Known Member
برای اینکه متن فارسی رو هم نشکونه از "ي" بجای "ی" استفاده کنید.
"ي" -------> Shift+x :cool:
 
آخرین ویرایش:

mohsensemsarpour

کاربر فعال
بابا دم شما گرم ...
این رو نگفتم که ، گفتم مثلا اگر بنویسی فلش (Flash) مشکل داره رئیس همین . !!!
در ضمن بد می شکونه آخره متن رو مثلا می نوی
سه این مشکل شکستن داره و اگر بتوانیم این را
هم درست کنیم دیگه ردیف می شه .

موفق باشید
 

smmousazadeh

Well-Known Member
میتونی دستی خودت وسط متن "اینتر" بزنی یا برای زیبا تر شدن ار کدnewline استفاده کنی
البته برای رفتن به اول خط بعد میتونی از 0a% هم استفاده کنید.
 

جدیدترین ارسال ها

بالا