صدا دهی صحیح به دکمه

دوستان عزیز من تو یه پروژه ای به دکمه صدا دادم هم به موس اوور و هم به موس کلیک.
موقعی که من موس روی روی دکمه میبرم صدای مربوط به اون پخش میشه و وقتی کلیک میکنم به جای اینکه فقط صدای کلیک پخش بشه هر دو صدای موس اوور و موس کلیک پشت سرهم پخش میشن. نمونه رو پیوست کردم تست کنید متوجه منظورم میشید.
ببینید اشکال کار از کجاست؟

پیوست ها

• Sound.rar
    14.1 کیلوبایت · بازدیدها: 29
آخرین ویرایش:

msalym

New Member
با سلام
وقتی شما کلیک رو رها میکنید دوباره میره روی حالت over .این ماهیت کلید در فلش.برای حل این مشکل یا باید کلید رو با MovieClip و کد بسازید و یا صدا ها رو از کتابخانه فراخوانی کنید.مثلا برای کلید back به جای button از MovieClip استفاده کنید، با کد زیر
PHP:
button_2.useHandCursor=true;button_2.buttonMode=true;button_2.addEventListener(MouseEvent.MOUSE_OVER, fl_overFrame);button_2.addEventListener(MouseEvent.MOUSE_OUT, fl_outFrame);button_2.addEventListener(MouseEvent.CLICK, fl_ClickToGoToPreviousFrame);function fl_overFrame(event:MouseEvent):void{    button_2.gotoAndStop(2);}function fl_outFrame(event:MouseEvent):void{    button_2.gotoAndStop(1);}function fl_ClickToGoToPreviousFrame(event:MouseEvent):void{    button_2.gotoAndStop(3);    gotoAndStop(1);}
البته باید یک منطقه hit براش تعریف کنی.

آخرین ویرایش:
ممنون به خاطر پاسختان اما من نتونستم انجامش بدم ای کاش یه نمونه کوچولو واسم می ساختی. اکش اسکریپت 3

جدیدترین ارسال ها

بالا