صدای کلیک موس بر روی آهنگ

[FONT=&quot]سلام [/FONT]
[FONT=&quot]یه مشکل کوچیک دارم [/FONT]
[FONT=&quot]چون یه کم سخت بود توضیع دادنش براتون به صورت کلیپ درست کردم 3مکابایت هم بیشتر نیست[/FONT]
[FONT=&quot]مشکلم اینه که:[/FONT]
[FONT=&quot]صدای کلیک موس ، صدای آهنگ در حال پخش رو قطع میکنه[/FONT]

[FONT=&quot]میخوام صدای کلیک موس روی آهنگ در حال پخش ،پخش بشه ممنون[/FONT]

پیوست ها

• capture-1.rar
    3.6 مگایابت · بازدیدها: 28

loo30fer

کاربر متخصص مولتی مدیا بیلدر
برای قسمت پخش آهنگ به انتخاب کاربر میتونید از تابع BackgroundPlay و پخش صدا برای دکمه ها از تابع AudioOpen استفاده کنید یا بالعکس.

برای قسمت پخش آهنگ به انتخاب کاربر میتونید از تابع BackgroundPlay و پخش صدا برای دکمه ها از تابع AudioOpen استفاده کنید یا بالعکس.
این کارهای رو که گفتی انجام دادم اما بازم به مشکل برخوردم یکی اینکه وقتی برای قسمت پخش آهنگ از تابع BackgroundPlay استفاده میکنم دیگه تایمر موزیک با قسمت جلو عقب کردن موزیک از کار میوفته. دوم اینکه برای قسمت پخش صدا برای دکمه ها از تابع BackgroundPlay چه جوری استفاده کنم؟ که وقتی رفتم روی دکمه یه صدا بده وقتی هم کلید کردم روی دکمه یه صدای دیگه بده. دمت گرم داداش شرمنده کردی ما رو

loo30fer

کاربر متخصص مولتی مدیا بیلدر
یک نمونه براتون پیوست کردم.

پیوست ها

• sample.rar
    607 بایت · بازدیدها: 10
آخرین ویرایش:
FPathMscButt$='Path Music File'

داداش دمت گرم حل شد کارم فقط میخوام بدونم این برای چی بود که بالای کلیدها گذاشتی؟

مرسی سالاری

همه چیز خوبه یهو یه چیز ضدحال میزنه دیگه

داداش این فیلم هم گذاشتم یه نگاه کن 2.5 مگ بیشتر نیست

با روشی که گفتی روی کلیدها صدا گذاشتم حالا این مشکل رو پیدا کردم

نشانگر آهنگ خوب کار نمیکنه

خودم فکر میکنم باید از اسکریپتها باشه اما نمیدونم چه جوری باید درست کنم.(مطمیئن نیستم)

پیوست ها

• capture-1.rar
    2.4 مگایابت · بازدیدها: 15
اگه امکان داره نمونتون رو پیوست کنید تا بررسیش کنم.
داداش دمت گرم مشکلم حل شد مشکل اینجا بود که نباید برای کلید پخش آهنگ EventMouseUp میزاشتم اینو حذف کردم درست شد مرسی دمت گرم کار بچه های مجید آنلاین عالی

جدیدترین ارسال ها

بالا