صدای دوبلر

سلام
برای ساخت انیمیشن صدای دوبلر را به وسیله میکروفون های معمولی ضیط کنم بعدش نرم افزار خاصی نیاز نیست که عملیات خاضی روش انجام بدم
بذارید یه مثال بزنم
وقتی یک عکس را وارد فتوشاپ می کنیم ، این عکس خام هست و باید یک سری ابزارها را روی اون اعمال کنیم تا رنگ عکس تغییر پیدا کنه . فرضا کنتراست عکس بیشتر بشه
برای صدا هم بعد از ضبط اون ، آیا نرم افزار خاصی هست که عملیات مشابه روی اون صورت بگیره
با تشکر

من قبل از بیان نظرم پیشاپیش از اساتید عذر میخوام اگر نظرم شاید حرفه ای نباشه من تخصصم بیشتر طراحی سایت و ساخت انیمیشن به وسیله فلش هست

دوست عزیز من انیمیشن با نرم افزار فلش زیاد ساختم و حتی صداگذاری ، نرم افزارهای قدرتمندی هم وجود دارن مثل adobe audition که البته باید این نرم افزارو بلد باشید که با این نرم افزار هم میشه صدای محیط یا همون noise رو حذف کرد

هم فیلترهای مختلفی به صدا داد مثل اکو شدن صدا و یا لیزری شدن و یا کش اومدن صدا و غیره

امیدوارم به نوبه ی خودم راهنماییتون کرده باشم

hosein0251

مدیر انجمن <A href="http://forum.majidonline.com/f
اگه کسی میتونه در این ضمینه ویدئوی آموزشی تهیه کنه خیلی خوب میشه . منم تو این بخش خیلی مشکل دارم . نویز گیری و ..... رو خیلی لازم دارم

omid74

Member
سلام
برای ساخت انیمیشن صدای دوبلر را به وسیله میکروفون های معمولی ضیط کنم بعدش نرم افزار خاصی نیاز نیست که عملیات خاضی روش انجام بدم
بذارید یه مثال بزنم
وقتی یک عکس را وارد فتوشاپ می کنیم ، این عکس خام هست و باید یک سری ابزارها را روی اون اعمال کنیم تا رنگ عکس تغییر پیدا کنه . فرضا کنتراست عکس بیشتر بشه
برای صدا هم بعد از ضبط اون ، آیا نرم افزار خاصی هست که عملیات مشابه روی اون صورت بگیره
با تشکر

اگه با میکروفونی ضبط بشه که بی کیفیت باشه نمیشه با هیچ نرم افزاری تأثیر آنچنانی روی اون ایجاد کرد، مثل همون مثالی که زدین، اگه تصویر خامی که وارد فتوشاپ میکنین بی کیفیت باشه نمیشه آنچنان تغییری بهش داد که جذاب بشه.

حالا شما اگه خواستین یه نمونه صدا بذارین تا آموزشش رو بهتون بگم

اگه کسی میتونه در این ضمینه ویدئوی آموزشی تهیه کنه خیلی خوب میشه . منم تو این بخش خیلی مشکل دارم . نویز گیری و ..... رو خیلی لازم دارم

سلام. دوست دارم کمکتون کنم ولی متأسفانه داخل فایلهام صدای با نویز ندارم، اگه شما صدایی دارین که خیلی نویز داشتته باشه بذارین تا آموزششو بذارم، هر چی صدا پر نویزتر بهتر:green:

ممنون دوست عزیز
راستش بنده در حال حاضر میکروفون ندارم اگه امکانش هست با میکروفون شخصی ضبط کنید و یک آموزش مختصر تهیه کنید یا راهشو به صورت مختصر بیان کنید یک دنیا ممنون میشم

omid74

Member
ممنون دوست عزیز
راستش بنده در حال حاضر میکروفون ندارم اگه امکانش هست با میکروفون شخصی ضبط کنید و یک آموزش مختصر تهیه کنید یا راهشو به صورت مختصر بیان کنید یک دنیا ممنون میشم

چشم. حتما. ولی متأسفانه یا خوشبختانه میکروفون من بهرینگر c1u هست و هنگام ضبط یه مقدار هم نویز نداره.

اگه میشه یه فایل صدا رو از اینترنت یا داخل انجمن پیدا کنید و واسم بذارید تا ببینم چی میشه

omid74

Member

ممنون دوست عزیز

دوباره سلام. بالاخره یه صدای دارای نویز رو پیدا کردم. نمیدونم چرا صدای نویزدار دیگه پیدا نمیشه:green:

آموزشش رو ساختم. به لینک زیر برین

[h=2]آموزش تصویری نویز گیری صدا در آدوب اودیشن [/h]

جدیدترین ارسال ها

بالا