صداي تيک تيک هارد از چيه ؟

سلام
72.gif

مدتي هست در حين کار با کامپيوتر يـِهوووو يه صداي تيک تيک از توي هارد در مياد بعدش هم کامپيوتر قفل ميکنه و بايد حتما ريست کرد

يا مثلا بعضي وقتها کامپيوتر داره بدون مشکل کار مي کنه تا يه ديسکت ميزارم تو فلاپي يا مثلا تا فلش ديسک وصل مي کنم به USB ، تيک تيک هارد در مياد و .....

بعضي وقتها هم با دو هارده کردن اين صدا در مياد و بايد ريست کنم !
52.gif

42.gif

يه عده مي گن هارد نيم سوز شده!
يه عده مي گن ممکنه هارد بد سکتور زده!
يه عده هم مي گن ممکنه پاور ضعيفه و برق کافي نمي تونه بده!

براي شما تا حالا همچين مشکلي پيش نيومده ؟
162.gif

به نظر شما مشکل از چي مي تونه باشه ؟
37.gif

42.gif
42.gif

دوست عزیز دو نوع صدا وجود داره :
1- صدای تلق تلق معنیش اینه که سیلندر هاردتون یا کنترلر برد هاردتون مشکل داره و اگه از کار نیوفتاده به زودی از کار میوفته و به فکر یه هرد دیگه باشید یا اگه گارانتی داره سری اقدام کنید
2- یه صدای دیگه هستش که ریزتره و امکان این هستش که برقی که به هاردتون متصل شده بعضی وقتها از اتصال به هارد خارج میشه ویا پاورتون ضعیف شده و نمیتونه در هنگام مصرف بالای سیستم انرژی مورد نظر رو تامین کنه یه نگاهی به پاور بنداز و یا کابل اتصال به هاردت از پاور رو عوض کن ببین چه اتفاقی میافته
موفق باشید

confesseur

Member
ببین اگه بد سکتوره ببین کجا های هارده که از طریق نرم افزار میشه فهمید
ولی معمولا اگه بد سکتور باشه معمولا به اونجا که هارد بره قفل یا رستارت میکنه
من رو سیلندر ها شکم
فک می کنم لیون بیشتر از من اطلاعات دارن تو این زمینه
این تلاش من بود برای کمک به شما

دوست خوبم confesseur شما استاد هستی ولی من یادم رفته بود که این موردی که بیان کردی رو ذکر کنم یکی از مسائلی که باعث این امر میشه میتونه بدسکتور باشه مرسی از اینکه یادآوری کردید

NabiKAZ

Well-Known Member
ممنون میشم نرم افزار قوی برای تست بد سکتور هارد معرفی کنید، (غیر از خود ویندوز)

ممنون میشم نرم افزار قوی برای تست بد سکتور هارد معرفی کنید، (غیر از خود ویندوز)

دوست عزیز یه نرم افزاری هستش که تحت DOS کار میکنه به نام HDD REGENERATOR که هم میتونی دانلود کنی و هم اینکه توی اکثر سی دی فروشیها دارن . این نرم افزار هم بدسکتور رو نشون میده و هم میتونه پاکش کنه
موفق باشید

دوست عزیز یه نرم افزاری هستش که تحت DOS کار میکنه به نام HDD REGENERATOR که هم میتونی دانلود کنی و هم اینکه توی اکثر سی دی فروشیها دارن . این نرم افزار هم بدسکتور رو نشون میده و هم میتونه پاکش کنه
موفق باشید

در داس به دلیل محدودیت در تعداد کاراکترهای فایلها و زیر شاخه ها بعد از اینکه اسکن دیسک انجام می دیم بعضی فایلها رو ( مثلا فایلهای فارسی ) رو خراب می کنه
حالا این برنامه ای که شما معرفی کردید چون تحت داسه همچین مشکلی رو پیش نمیاره؟

در داس به دلیل محدودیت در تعداد کاراکترهای فایلها و زیر شاخه ها بعد از اینکه اسکن دیسک انجام می دیم بعضی فایلها رو ( مثلا فایلهای فارسی ) رو خراب می کنه
حالا این برنامه ای که شما معرفی کردید چون تحت داسه همچین مشکلی رو پیش نمیاره؟

سوال خوبی بود . این برنامه دست به فایلهاتون نمیزنه . با خیال راحت استفاده کنید

نرم افزار دیگه ای سراغ ندارم باید بیشتر تحقیق کنم که نرم افزاری پیدا کنم که با ویندوز کار کنه ولی دوستان من با این نرم افزار کار کردن ولی مشکلی نداشتن

جدیدترین ارسال ها

بالا