صحنه آهسته

mojtaba 3d

Member
سلام به همگي چاكر همه برو بچ.دوستان يه انيميشن ساختم انيميشن ماشين .ميخوام بعضي جاها صحنه آهسته داشته باشم ميخوام بدونم چطور بايد اين كارو بكنم.آخه من خودم فريم فريم رندر كردم بعد عكس هارو آوردم تو پريمير ولي عكس ها خيلي شدن آدم قاطي ميكنه.راه ديگه اي هست
؟؟:shock:. ممنون ميشم راهنمايي كتيد:rose:

Barnara

کاربر متخصص 3ds max
خب چرا به صورت عكس ذخيره كردي؟ تبديل به فيلمش كه كني راحت توي پريماير ميتوني فريم هاشو ويرايش كني.

nc_hamid

Member
سلام
مقدار آهسته شدن به Frame rate بستگی داره . اگه کم باشه صحنه آهتسه نمی شه تیکه تیکه می شه .
اگه عکس ها رو با After باز کنی (JPG seqence) اون وقت می تونی با Time Stretch هر جا رو که خواستی سرعتش رو کم کنی
اما بهترین کار اینه که توی خود مکس سرعت آهسته رو در بیاری

mojtaba 3d

Member
ممنون دوستان.بارنارا جان یعنی تو پریمیر راحت میشه صحنه آهسته رو درست کنم؟؟؟

حمید جان توی مکس باید فریم هاشو زیاد کنم تا صحنه آهسته درست بشه؟؟؟

الا من واسه یه سکانس نزدیک 430 عکس دارم حالا این 430 تا ر.و چطور با زمان دقیق بیارم تو پریمیر یا بهتر همون به صورت فیلم رندر بگیرم بعد بیارم تو پریمیر؟؟

nc_hamid

Member
سلام
آره دیگه فاصله ی کلید رو زیاد کنی حرکت کند می شه دیگه !!!
مگه برای هر فریم یه عکس نداری؟؟
تو مکس با چه FPS کار کردی ؟
اگه تو After یه عکس رو بیاری در صورتی که شماره عکس ها درست باشند خودش هر عکس رو یه فریم در نظر می گیره . فقط نکته اینجاست که باید همون FPS ی رو که تو مکس کار کردی رو تو After هم بدی

mojtaba 3d

Member
ممنون حميد جان ولي اگه بخوام فريم هاشو زياد كنم بايد برا رندرش يه هفته صبر كنم :green::sad:.چون سيستمم براي رندر 400 فريم 2 روز طول كشيد.به نظر م با همون پريمير بشاه بهتره .ممنون از اين كه وقت گذاشتي راهنمايي كردي. barnanra جان من با پريمير زياد كار نكردم.يعني تا حدي بلدم كه يه آلبوم عكس درست كنم.ميشه واسه صحنه آهسته يكم راهنمايي كني.ممنون

موفق باشيد.

Mostafa-3D

Well-Known Member
ببین مجتبی جان
شما باید توی مکس فریم هاتو ( FPS ) بالا ببری تا بتونی یه صحنه اسلوموشن داشته باشی .
مثلا شما یک سکانس رو با fps 120 تنظیم میکنی و رندر میگیری و در افتر Frame های خروجی تو روی 30 فریم بر ثانیه بزار . اونوقت شما یه سکانس سوپر اسلوموشن خواهی داشت . ( مثل ماتریکس :green: )

موفق باشی

quickneed

Member
سلام دوست عزیز ببین دوستان راه حلی رو ارائه میدن که فقط کارتو راه میندازه و خیلی هم کند میشی .. بعد از اینکه frame rate رو بالا بردی باید از video post تو قسمت rendering استفاده کنی .. راستش من سرما خوردم حالش نیست تا تهش برات توضیح بدم شرمنده همینم به زور نوشتم .. بزنی تو گوگل 3ds max freeze using video post یا مشابه این پیدا میکنی .. حالم مساعد نیست الآن . موفق باشی

mojtaba 3d

Member
دوستان اصلا اين fps كه مگيد ها اي يعني چه ؟؟:green:.ميشه يكم موضوع رو برام باز كنيد مرسي

Mostafa-3D

Well-Known Member
دوستان اصلا اين fps كه مگيد ها اي يعني چه ؟؟:green:.ميشه يكم موضوع رو برام باز كنيد مرسي

FPS در اصل مخفف Frames per Second هستش . یعنی تعداد فریم در هر ثانیه . شما این گزینه رو میتونی در قسمت Time Configuration تنظیم کنی .
موفق باشی

prince_Persia_7

Well-Known Member
بهترین راه اینه که تو اون فریمی که میخوای صحنه آهسته بشه فریم بر ثانیه رو بالا ببری . میتونی از مراحل زیر که میگم استفاده کنی :
به عنوان مثال یه انیمیشن داریم که در کل 100 فریمه و میخوایم از فریم 40 تا فریم 50 اسلوموشن بشه.
اول از فریم 1 تا 30 رو با فرمت عکس رندر میگیریم و اسم عکس رو میزاریم مثلا A.png
به این ترتیب 41 تا عکس پی ان جی با نام های A0000.png و A0001.png و الی آخر یعنی تا A0040.png خواهیم داشت .
در مرحله دوم بر روی Time Configuration کلیک میکنیم تا یه پنجره باز بشه . سپس در قسمت Frame Rate گزینه ی Custom رو فعال میکنیم و عددش رو میزاریم مثلا روی 100 . به این ترتیب نرخ رندر به جای 30 فریم بر ثانیه 100 فریم بر ثانیه خواهد بود. در این حالت فریم 40 در حالت 30 فریم بر ثانیه معادل فریم 133 در حالت 100 فریم بر ثایه خواهد بود . پس ما باید از فریم 134 ( چون فریم 133 که معادل فریم 40 در نرخ 30 فریم بر ثانیه بود رو قبلا رندر کرده بودیم ) تا فریم 166 ( معادل 40 تا 50 در نرخ 30 فریم) رو رندر بگیریم . یه نکته ی مهم اینه که اینبار نباید اسم عکس ها رو A بزاریم چون ترتیب عکسا بهم میخورن . پس اسم عکسا رو میزاریم B .
در مرحله ی سوم که رندرهامون تموم شد . دوباره در Time Configuration مقدار Frame Rate رو به حالت قبل یعنی 30 بر میگردونیم . و از فریم 51 تا 100 رو با نام C.png رندر میگیریم .
در نهایت برنامه ی Premiere رو باز میکنیم و New Project رو انتخاب میکنیم . در مرحله ی بعد یه اسم دلخواه براش انتخای میکنیم و OK میکنیم . سپس توی پنجره ی New Sequence و در تب Settings در قسمت TimeBase اونو میزاریم روی 30.00 Freame /Secound
در آخر هم با فرمت مورد نظر اونو به فیلم تبدیل میکنیم.
اینم یه نمونه کار من از این طریق :
http://s1.picofile.com/file/7517090963/Shahr14.rar.html

bubo3d

کاربر متخصص انیمیشن
ولی برای اجسامی که شبیه سازی شدن مثل پارچه، آتش و دود و یا مایعات این کار خوب نیست، یعنی از قبل باید برنامه ریزی کنید و اون قسمت شبیه سازی رو با frame rate بالا بگیرین وگرنه همون آش و همون کاسه

mojtaba 3d

Member
ولی برای اجسامی که شبیه سازی شدن مثل پارچه، آتش و دود و یا مایعات این کار خوب نیست، یعنی از قبل باید برنامه ریزی کنید و اون قسمت شبیه سازی رو با frame rate بالا بگیرین وگرنه همون آش و همون کاسه

ممنون bubo جان بابت راهنمایی های موثرت.دمت گرم:rose:

بهترین راه اینه که تو اون فریمی که میخوای صحنه آهسته بشه فریم بر ثانیه رو بالا ببری . میتونی از مراحل زیر که میگم استفاده کنی :
به عنوان مثال یه انیمیشن داریم که در کل 100 فریمه و میخوایم از فریم 40 تا فریم 50 اسلوموشن بشه.
اول از فریم 1 تا 30 رو با فرمت عکس رندر میگیریم و اسم عکس رو میزاریم مثلا A.png
به این ترتیب 41 تا عکس پی ان جی با نام های A0000.png و A0001.png و الی آخر یعنی تا A0040.png خواهیم داشت .
در مرحله دوم بر روی Time Configuration کلیک میکنیم تا یه پنجره باز بشه . سپس در قسمت Frame Rate گزینه ی Custom رو فعال میکنیم و عددش رو میزاریم مثلا روی 100 . به این ترتیب نرخ رندر به جای 30 فریم بر ثانیه 100 فریم بر ثانیه خواهد بود. در این حالت فریم 40 در حالت 30 فریم بر ثانیه معادل فریم 133 در حالت 100 فریم بر ثایه خواهد بود . پس ما باید از فریم 134 ( چون فریم 133 که معادل فریم 40 در نرخ 30 فریم بر ثانیه بود رو قبلا رندر کرده بودیم ) تا فریم 166 ( معادل 40 تا 50 در نرخ 30 فریم) رو رندر بگیریم . یه نکته ی مهم اینه که اینبار نباید اسم عکس ها رو A بزاریم چون ترتیب عکسا بهم میخورن . پس اسم عکسا رو میزاریم B .
در مرحله ی سوم که رندرهامون تموم شد . دوباره در Time Configuration مقدار Frame Rate رو به حالت قبل یعنی 30 بر میگردونیم . و از فریم 51 تا 100 رو با نام C.png رندر میگیریم .
در نهایت برنامه ی Premiere رو باز میکنیم و New Project رو انتخاب میکنیم . در مرحله ی بعد یه اسم دلخواه براش انتخای میکنیم و OK میکنیم . سپس توی پنجره ی New Sequence و در تب Settings در قسمت TimeBase اونو میزاریم روی 30.00 Freame /Secound
در آخر هم با فرمت مورد نظر اونو به فیلم تبدیل میکنیم.
اینم یه نمونه کار من از این طریق :
http://s1.picofile.com/file/7517090963/Shahr14.rar.html

امین جان واقعا از این که بابت راهنمای وقت گزاشتی ممنون داداش.ولی اینطوری هم خیلی خسته کننده هم طولانی در صورتی که تو نیم ثانیه تو افتر میشه اینکارو کرد پیشنهاد میکنم برا صحنه آهسته با افتر کار کنی خیلی راحت میشه این کارو کرد.بازم ممنون که وقت گذاشتی داداش.
حق یارت

جدیدترین ارسال ها

بالا