صحبت کردن کارکتر در مکس

maxmore

Member
حرکت دادن چند کارکتر در یک محیط

سلام دوستان :
می خوام چندین کارکتر را در یک محیط که هرکدام حرکتهای مختلفی دارن را کنار هم بگزارم که فکر می کنم باید از امکانات helper> crowdاستفاده کنم که اونو بلد نیستم . ممنون می شم :rose:

آخرین ویرایش:

animations

Active Member
دوست عزیز، برای حرکات صورت توی مکس می تونید از morph استفاده کنید. سرچ کنید، اگه پیدا نکردین دوباره بپرسید.

منتقل کردم به بخش مکس...

maxmore

Member
دوست عزیز نحوه استفاده کردن از اونو بلد نیستم دمت گرم بدجوری گیرم

Elton John

Member
سلام دوستان :
چطور می تونم حرکتهایی همچون حرکتهای صورت اعم از تعجب کردن . عصبانی شدن یا حرف زدن را در محیط مکس بروی کارکتر اعمال کرد. لطفا راهنماییم کنید. می دونم که در مایا میشه . اما چه میشه کرد ما خرابات مکسیم..........در ضمن می خوام چندین کارکتر را در یک محیط که هرکدام حرکتهای مختلفی دارن را کنار هم بگزارم که فکر می کنم باید از امکانات helper> crowdاستفاده کنم که اونو بلد نیستم . ممنون می شم :rose:

دوست عزیز اولا سوالتون خیلی کلیه بعدم یعنی چه "تومایا میشه" اگه مایا بلدید چرا اومدید سراغ مکس
اصول کار تو مکس و مایا یکیه

دوست عزیز مایا و مکس فوتوشاب نیستند که بگیم این کارو بکن تموم
بهتره اول سراغ دیویدی های آموزشی برید بعد شروع بکار کنید هر جا گیر کردید سوالاتتونو تو انجمن مطرح کنید

مورف فقط یک روش برای Facial Animation هست الان روشهای دیگه ای برای این کار هست مثل bone ها

شما این آموزش کوتاه رو ببنید تا آشناتر بشید

http://voooz.com/2009/11/22/3d-max-tutorials-morph-facial-animation-by-merlyn-lear/

:wink:

آخرین ویرایش:

maxmore

Member
از دوستان و اساتید تشکر می کنم .پدر بی سوادی بسوزه اگه خدا بیامورز میزاشت 4 کلاس مکتب برییم ایجوری تو انجمن خراب نمی شدیم. بازم دم شما گرم

آخرین ویرایش:

جدیدترین ارسال ها

بالا