شیوه قیمت گذاری روی فایل Psd ( تمپلیت سایت )

nilofar.n

Member
سلام .
من به تازگی وارد بحث طراحی وب سایت شدم و خب با توجه به اینکه علاقه ام به سمت گرافیک هست بیشتر تمایل دارم تو قسمت طراحی تمپلیت باشم یعنی فایل Psd رو طراحی کنم و تحویل بخش برنامه نویسی و کدنویسی بدم .
حالا میخوام ببینم چطور باید قیمت بزارم رو فایل Psd که قرار تحویل بدم ؟!
متشکرم .

ArTaBaZ

Well-Known Member
سلام
تاپیک مربوط به تعرفه ها در لینک زیر هست :
http://forum.majidonline.com/threads/159429-لیست-قیمت-تعرفه-طراحی-گرافیك
البته اینو بگم که بهتره تعرفه های 10 سایت مختلف که هم سطح شما هستن رو بگردین و فی بازار رو بدست بیارین و بعد برای خودتون قیمت گذاری کنین ، چون به مدت زمان و سطح کاریتون قیمت متغییر هست.
موفقیتـ

nilofar.n

Member
ممنون آرتاباز اما چیزی که در این لیست نوشته شده اولا مربوط به 4 سال پیش هستش و در ضمن کاملا روشن توضیح نداده .
من میخوام معیار رو بدونم وگرنه متوجه هستم که نمیشه واسه همه طراحی ها یک قیمت گذاشت .
منظور من اینه که باید بر اسا تعداد ساعاتی که وقت گذاشتم پول بگیرم یا معیار دیگه ای داره ؟!
متشکرم .

ArTaBaZ

Well-Known Member
اول بهتره تمام صفحات تاپیک رو نگاه کنین ، بعد متوجه میشین معیارها متفاوته ... ، بعضی از دوستان هم یکسری توضیحات دادن که میتونین بررسی کنین
ولی واسه اینکه قیمت ها دستتون بیاد همونطور که گفتم باید تعرفه سایت های مختلف رو چک کنین ...
فعلا هرکسی تعرفه ها رو خودش مشخص میکنه ، یکی براساس بخش ها و امکاناتی که قرار میده و یکی براساس زمان و یکی بر اساس سطح کاری و واسه هرکسی این مبالغ متفاوته
پیشنهاد من ، مرور تمام نظرات تاپیک هست تا کامل متوجه منظورم بشید.
موفقیتـ

دوست عزیز به نظر من طراحی قالب هم مثل یه تابلوی نقاشی میمونه که تعرفه خاصی براش وجود نداره هر کس نسبت به ارزشی که برای کارش قائله و وقتی که میذاره روش قیمت میذاره. حالا برای فروش رفتن کارتون باید حواستون باشه با قیمتهای عرف بازار تفاوت زیادی نداشته باشه.

جدیدترین ارسال ها

بالا