شیفت کردن از مایا به مکس خوبه؟

Hes25

Active Member
سلام خدمت دوستان
من چند سالی هست که پراکنده مایا می خونم و آموزش های نومون و تیوترز 2008 بعلاوه تعدادی کتاب و مقاله و Pdf ام البته مطالغه کردم
الان با اینکه می تونم پروژه های متوسط رو انجام بدم اما احساس می کنم رو دلم سنگینی میکنه و انگار نمی تونم حریفش بشم نمی دونم چرا؟
وقتی ام با یکی از بچه ها مشورت میکردم می گفت تو اول باید مکس می خوندی بعد می رفتی سراغ مایا...
منم فک کنم درست میگفت برای همین قصد دارم از مایا به مکس بیام چون هر جا میری فقط آموزش مکس هست یا ازت می پرسند مکس بلدی یا نه!

حالا تو نت چند تا آموزش جامع دیدم اما نمی دونم کدوم بهتره
الان خواستم راهنمایی بگیرم چون یکی و فقط می تونم بخرم

1- 3dsmax3d-palace .... 26DVD

2- 3ds-studio-max-cg-academy.... 22DVD

3- 3ds_max_digital_tutors_2013 .... 24 DVD

اگه بهترم سراغ دارین پیشنهاد بدین که اونو بخرم

با تشکر

آخرین ویرایش:

morgh66

Member
من نمیفهمم چرا ما مکس کارها می خواهیم به سمت مایا بریم چون فکر میکنیم آموزش برای مایا تو نت بیشتره و چرا شما مایا کارها به سمت مکس میایید چون به نظرتون آموزش مکس تو نت بیشتره.آخه چرااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا؟
دوست عزیز من نمیگم مکس بهتره یا مایا اما تا اونجایی که تو نت میگردم میدونم برای انیمیت آموزش مایا بیشتره چون مایا توی این زمینه قویتره ولی مایا یه مشکلی داره و اون اینه که برای دوستای مدل ساز خیلی سردرگم کننده است(البته برای افراد مبتدی و کسایی که میخوان کار تریدی رو شروع کنن و یاد بگیرن) با اینکه امکانات فوق العاده ای داره .
برای همین بیشتر مدلسازها به سمت مکس میان به خاطر محیط کاربر پسند و ساده ای که داره.شما اول هدفت رو مشخص کن که چه کاری میخوای انجام بدی.
اما بعد...
تعداد زیاد دی وی دی نشونه ی خوب بودن مجموعه نیست.
من خودم با مجموعه ی 17 تایی Genomon شروع کردم اما فقط یکی از اون 17 تا به دردم خورد.اونم آموزش مدل سازی در مکس از مبتدی بود.باقی دی وی دی هاش در مورد اسکریپت نویسی,سیستم های ذره ای,ریگینگ و ...بود.
این اسامی هم که اون بالا گذاشتی من نمیدونم توش چی هست ولی اکثرا یا خیلی حرفه ای هستن یا مثل مجموعه ی من تعدادیشون به دردت نمیخورن.
من فکر میکنم
digitaltutors آموزشهای روونتر و ساده تری داره و برای شروع بد نباشه.
cg-academy همیشه آموزشهای حرفه ای منتشر میکنه و فکر نکنم به دردت بخوره.من خیلی فیلم آموزشی دیدم و دارم ولی هیچکدوم به سادگی آموزشهای
digitaltutors نبوده.

shirani

مدیر انجمن <A href="http://forum.majidonline.com/f
به نظر من سویچ کردن برای کسی که چند سال وقتش گذاشته روی یک برنامه اشتباه و باید همون چیزای که یاد گرفته را تقویت کنه کارهای که با مایا میشه کرد با مکس هم میشه انجام داد حالا یکیشون راحت تر یکیشون سریعتر به نظر من هیچ فرقی بین مکس مایا سافت ایمیج هودینی سینما 4 و... نیست

Hes25

Active Member
دوستان تشکر از راهنماییتون

پس من همون مایا رو ادامه میدم الان فهمیدم که من هدف ندارم و همش فقط فیلم می دیدم و تقلید میکردم واسه همین احساس میکردم پیشرفت نمی کنم ...باید یک پروژه بگیرم اما مشکل من اینه که مدیریت روی پروژه رو بلد نیستم مثلا چه مراحلی باید برای ساخت یک کار طی بشه رو
نمی دونم
حالا می تونه معماری باشه یا یک انمیشن کوتاه ... دلم بزرگ نیست انگار!

بازم تشکر

آخرین ویرایش:

madmaster_3d

Well-Known Member
تو اموزش های تو بازار کلا آموزش های digital tutors فقط خوبه و اموزش های سایت cgtuts هم خوبه حتما سر بزن. ببین شما چند سال وقت گزاشتی مثلا شدی متوسط. اگر بخوای دوباره چند سال هم رو مکس بزاری دوباره بشی متوسط. نه تو مکس چیزی شدی نه مایا. شما فقط می تونی روی یک چیز تمرکز کنی. همون مایا رو اموزش هایی که گفتیم رو ببین بعد تو vimeo و you rtt u be هم آموزش هست. یکی هم خودت تلاش کن. یا مثلا بگرد تو شهرتون ببین کی پیدا می کنی حرفه ای باشه یا همین سایت. از اون راهنمایی بخواه. خلاصه همون مایا رو ادامه بده و خودت رو هم دست کم نگیر. اگر هم کاری زدی اینجا بزار بچه ها میان نظر میدن باعث میشه انگیزت بالاتر بره. موفق باشی

shirani

مدیر انجمن <A href="http://forum.majidonline.com/f
اکثراً بچه ها برنامه هارا 3-4 ماه یاد میگیرند شما باید یک شاخه که بیشتر علاقه داری دنبال کنی مثل فقط مدل سازی و فقط بری دنبال اموزش های مدل سازی نه اینکه تو هر شاخه یکم ازش یاد بگیری این علاقه هم به خودت بستگی داره من خودم به همه مباحث به غیر از مدل سازی و اسکریپت نویسی علاقه دارم :green: برای همین هنوز دارم یاد میگیرم هیچ کار مهمی هم نزدم

سلام
من خودم مکس رو با سی جی آکادمی شروع کردم، از مبتدی تا متوسط. برای حرفه ای شدن رفتم سراغ ورکشاپهای دیجیتال تاتورز و برای کامل شدن هم از فیلمای آموزشی استاد مهدی بندری استفاده کردم. فکر میکنم راه خوبی بود،
ولی مهمتر از همه این بود که من وقتی پیشرفتم رو توی کارم احساس کردم که همراه با آموزش شروع به کار کردم، یعنی هم کار میکنم و هم یاد میگیرم، هدفم مشخص بود. من به مدلینگ و انمیشن برای بازیسازی علاقه داشتم و توی یه گروه شروع به فعالیت کردم. در حین کار چه تجربه های خوبی که به دست نیاوردم. البته این رو هم بگم آموزش و کار نباید از هم دیگه جدا بشند. سعی کن چند نفر مثل خودت یا کار بلدتر از خودت رو پیدا کنی و با هم کار کنید. کاربردی کار کنید. منظورم اینه که کاری که میکنید سعی کنید جوری باشه که بشه یه جایی ازش استفاه کرد. پس باید در مورد زمینه کاری مورد نظر هم اطلاعاتی رو جمع کنی. استارت یه کار معمولی رو بزن و هرچی پیشرفت میکنی بهش اضافه کن. منظورم اینه که کارات پراکنده نباشه بهتره.
به هر حال نظر من اینه که گرچه با مکس شروع میکردی بهتر بود ولی حالا که مایا رو به اینجا رسوندی (هرجایی که هستی) رهاش نکن.

Hes25

Active Member
با تشکر از دوستانی کمک کردن
الان تصمیم گرفتم یک کار هدف دار هر چند کوچک بگیرم مثل ساختن یک خونه که شامل اتاق خواب_ پذیرایی و آشپزخونه هست و بسازم ...بیشتر وسائل مورد نیازشم لیست کردم که خودم مدل کنم

تو مدلینگ چون یکی دوتا ماشین هم با Nurbs و هم با polygon ساختم اعتماد به نفسم تا حدودی خوبه و فکر کنم بتونم بسازمشون
مثل این مدل از مانیتورم (که قبلا هم گذاشتم) و خیلی چیزای دیگه که به چند روش هم می تونم مدل شون کنم
http://upload.tehran98.com/img1/l4vtwrgjgpn3ga4xwdbb.jpg

بعدم میشه متریال دهی و رنگ بندی آبجکت ها و بعدشم یه رندر میگیرم اگه خوب در اومد و پسندیدم شاید یه پروانه ای رو هم متحرک سازی کردم که از روی گلی توی باغچه حیاط پرواز کنه و بیاد توی اتاق ها و دوربین هم همراش محیط ها و رندر کنه....خوبه اینطوری نه؟

همینقدر و بلدم احساس میکنم می تونم اما فک کنم یک سالی طول بکشه شایدم بیشتر...!

Abasonline1369

New Member
سلام.
من هم با آقا مهران تو یه گروه بازی سازی داریم فعالیت می کنیم.
پیشنهاد من هم مثل ایشون اینه که یه کاری رو شروع کن و در کنارش آموزش ببین. مطمئن باش چیزهایی تو کار یاد می گیری که هیچ جا تو فیلم های آموزشی آموزش نمی دهند.
همیشه تو کارات امیدوار باش و انرژی منفی به خودت نده چون اعتماد به نفست رو پایین میاره. بگو می تونم باور کن میتونی.
کاری که دیدم خیلی خوب بود.
سعی کن کارات رو به سود برسونی چون خیلی بهت امید میده و بهتر و با انرژی بیشتری کار می کنی. چند تا نمونه کار خوب ببر چند جا نشون بده. حتما استقبال می کنن.
پیشنهاد می کنم یه شاخه از سه بعدی رو بگیر و ادامه بده و حرفه ای شو. شاخه به شاخه نرو چون سردرگمت می کنه و تو هیچ زمینه ای حرفه ای نمی شی.
موفق باشی.
یا علی

ARC-FORM

New Member
من خودم با مکس کار میکنم .مدلسازی تو مکس هیچ مشکلی ندارم پیچیده ترین فرمها رو هم مدل میکنم باهاش--تو رندرم که mental ray vray حرف ندارن.max well هم دارم روش کار میکنم.-- تازه شروع کردم متحرک سازی و انیمیشن حرفه ای تو مکس هم یاد میگیرم-----من اینو قبول ندارم که این بهتره یا اون- مکس و مایا 2 تاشو مثل همن ------- مکس مدل سازی حرفه ای تر - انیمیت سختر نه ضعیفتر مایا انیمیت راحتتر و مدل سازی سختتر در کل جفتشون حرف ندارن.

آخرین ویرایش:

جدیدترین ارسال ها

بالا