شیر آتش نشانی

legendarp

Well-Known Member
سلام دوستان
خیلی وقت بود نیومده بودم انجمن دلم واسه مجید آنلاینی ها تنگ شده بود نخ سوزن قسمت سه بعدی نخ سوزن یه سری دوستان :rose:
---------
من تا این رندرینگ و لایتینگ و نور پردازی با این v ray رو یاد بگیرم پیر شدم
من این مدل رو ساختم البته خوب همه میدونید که این مدل توی سایت cgtute+ هستش
امای کار اینجاست که من با مدل سازی زیاد مشکل ندارم و آخر سر اون مدلی رو که می خوام در میارم و نهایتا حتی با آنرپ هم مشکل ندارم :cool:
اما این رندر و لایتینگ :mad:
هی جور درست می کنم اونی که دوست دارم نمیشه
این مشکلات کار ور بگید ممنون میشم و اینکه من چی کار نمی کنم و بهش دقت نمی کنم و اینکه محبت کنید کنید اگر ساتی و رفرنسی برای آموزش خیلی خوب این مبحث از پایه دارید معرفی کنید
( البته همینی هم که الان بلدم از همین کلاسهای مجید آنلاین توی مدرسه سه بعدی آموزش صلوات یهاست )
خداییش وقت نمی کنم و گرنه خیلی دوست دارم بیام توی کلاسهای مجید آنلاین شرکت کنم چیز یاد بگیرم اما نوموشد :cry:

پیوست ها

• rendere 01.jpg
    rendere 01.jpg
    452.6 کیلوبایت · بازدیدها: 12
  • rendere 02.jpg
    rendere 02.jpg
    144.8 کیلوبایت · بازدیدها: 25

sallarmelli

Active Member
بهترین کلاس همین سایت مجید آنلاینه
من خودم به شخصه خیلی یاد گرفتم

و مهم ترینش خوب دیدن و خوب تحلیل کردنه حتما به نکات ریز توجه کن

madmaster_3d

Well-Known Member
این آموزش های می تونه کمکت کنه. کلاس رفتن خوبه ولی تا وقتی آموزش این همه تو نت هست نیازی نیست.مخصوصا شما هنوز حرفه ای نشدی و قرار هم نیست از این راه پول در بیاری که نیاز به رندر حرفه ای داشته باشی. خودمم همینطور.پس این هایی که میزارم رو ببین حله . بعدا اگر دیدی نه راضی نیستی وقت داشتی و پول اضافی داشتی میری کلاس. عجله نکن.

cg-india.com/Tutorials/V-Ray/3dsMax_tutorial_SL_01.html

همین بالایی فارسیش رو هم برات میزارم . پیوست کردم

این آموزش هم اونهایی که عکس خرس ابی هستش رو حتما دانلود کن. 6تا هستش.

renderray.com/tutorials.php?cId=8

این آموزش های فارسی رو هم از این سایت دانلود کن. یک چیزهایی میگه که بیشتر بچه ها بلد نیستن. و بعضی هاش رو اشتباه می کنن.
3dxpromotion.com/index.php?option=com_content&view=category&id=43&Itemid=74

اینها رات میندازه. تازه بازم تو گوگل جست و جو کنی آموزش زیاده و اینکه برای اینکه کارات بهتر بشن
حتما یک عکس hdri روشن گیر بیار. خیلی کارات رو بهتر می کنه و

این نکته رو هم بگم که معمولا شما رندر نهاییت اونی که می خوای نخواهد شد. و اگر می خوای بهتر بشه باید با فتوشاپ خوشگلش کنی. کاری هم نداره.

اینها رو دیدی کلی کارهات بهتر میشن. خیالت راحت. می تونی کافی نت بری و با idm دانلودشون کنی. و اگر باز نشدن به وی پی بوق نیاز داری. چون سا ک س اینها باز نمی کنن فایل های ویدئویی رو
موفق باشی :mad:

پیوست ها

• V-ray Studio & Test Render & Final Render Farsi.rar
    857.5 کیلوبایت · بازدیدها: 51
آخرین ویرایش:

tiptooop

Well-Known Member
دوست من. برای رندر اشیای تکی مثل این ، معمولا محیط نمیسازن. یک صفحه ایجاد کن و بهش مدیفایر bend بده. ضمنا باید به مقدار انعکاس جسمت توجه کنی به نظرم reflection متریال زیاده و glosness انعکاس باید کمتر شه. تکسچر در نتیجه نهایی بسیار موثره. بدون بامپ و تکسچر، بهترین مدل ها هم مایوس کننده میشن. و مهمتر از همه از تصاویر hdr استفاده کن.

سلام دوستان
خیلی وقت بود نیومده بودم انجمن دلم واسه مجید آنلاینی ها تنگ شده بود نخ سوزن قسمت سه بعدی نخ سوزن یه سری دوستان :rose:
---------
من تا این رندرینگ و لایتینگ و نور پردازی با این v ray رو یاد بگیرم پیر شدم
من این مدل رو ساختم البته خوب همه میدونید که این مدل توی سایت cgtute+ هستش
امای کار اینجاست که من با مدل سازی زیاد مشکل ندارم و آخر سر اون مدلی رو که می خوام در میارم و نهایتا حتی با آنرپ هم مشکل ندارم :cool:
اما این رندر و لایتینگ :mad:
هی جور درست می کنم اونی که دوست دارم نمیشه
این مشکلات کار ور بگید ممنون میشم و اینکه من چی کار نمی کنم و بهش دقت نمی کنم و اینکه محبت کنید کنید اگر ساتی و رفرنسی برای آموزش خیلی خوب این مبحث از پایه دارید معرفی کنید
( البته همینی هم که الان بلدم از همین کلاسهای مجید آنلاین توی مدرسه سه بعدی آموزش صلوات یهاست )
خداییش وقت نمی کنم و گرنه خیلی دوست دارم بیام توی کلاسهای مجید آنلاین شرکت کنم چیز یاد بگیرم اما نوموشد :cry:

ای کاش من جای تو بودم یعنی توی تهران زندگی میکردم تا میتونستم توی کلاس های مجید شرکت کنم:cry:
من توی شهری هستم که حتی یه کلاس آموزشی هم اینجا پیدا نمیشه:sad:
ای کاش ...

جدیدترین ارسال ها

بالا