شکل یابی :)

moslancer2

Member
سلام بر همه عزیزان و دوستان... :rose::rose:
همراهان همیشگی عزیزم اینبار هم در ادامه کارهای تخلیه فکری از شیوه پیدا کردن تجسم در یک طرح آشفته استفاده کردم... :)

اندازه طرح خیلی بزرگ هست و با جزئیات اما اندازه ای که برای شما عزیزان قرار میدم 1440x900 هست... امیدوارم که منو ببخشید برای اینکه حجم تصویر کم باشه و اینکه من نتونستم با نتم جایی آپلود کنم... :rose:
طرح اول پایه کار هست و بعدی تصـورات من که با خطوط سفید تصاویر اضافه شده... :paint:

اینکار در ادامه طرح .: چهره :. هستش و بیشتر برای شما عزیزان هست تا این شیـوه رو خود شما انجام بدین و لذت ببرین... :oops:

پس اگر کاستی هست بدونید زیاد موردی نداره چون فقط نشون دادن حدود تصـورات هست :wink:

هـر نقــد و ایـده تـازه ای هم پذیرفتـه میشـه...:neutral:

:rose:.: بخشی از طـرح هنـوز خـالیه اگر کسی از شمـا عزیـزان دوست داشت میتونه تکمیـل کنـه و بـذاره و یا از نو یه طرح بزنه :.:rose:

پیوست ها

• My-Imaginations-base.jpg
    My-Imaginations-base.jpg
    106 کیلوبایت · بازدیدها: 17
  • My-Imaginations.jpg
    My-Imaginations.jpg
    177.6 کیلوبایت · بازدیدها: 15
سلامصطفی

>|<:nokte::idea:

آفرین به خاطر یه راه خوب.
هم به خاطر شروع و هم به خاطر نمایش من بهت تبریک میگم.
هر کسی که این روش رو آزمایش کنه میدونه که نون الکی بهت قرض ندادم.

این کارتو دوست دارم. چون واقعا یه روش قدرتمنده. اگه اجازه هست که هست منم روش کار میکنم. دوصد گفته چون نیم کردار نیست. البته من با خود کیمیاگر بیشتر دوست دارم با median shapes دیوانه میشم. هاشورهای جادوییش تحملمو از بین میبره.
برای دوستانی که میخوان یه روش ایده یابی جدید رو آزمون کنند و مطمئن باشن که تعجب خواهند کرد:
کیمیا alchemy
در یک جمله: ابزاری برای ایده یابی تصویری.
و نظر من در یک جمله: دروازه ای به چند شهر جدید در گرافیک (بدون اغراق)
http://al.chemy.org/download/
آخرین ورژن رو بگیرین و جاوا هم باید نصب باشه.
...
...
و اما در مورد کار خودت. نکته های جالبی توش دیدم. این روش یه جور روانشناسی و سبکشناسی و محک تخیل و مسابقه با خود هست. اگه فرصت کردم بعدا بیشتر سخن رانی میکنم. عجالتا یک یا چند نمونه از همین پیوست اول پیش من داری.
فعلا ...
یا علی

moslancer2

Member
سلامصطفی

>|<:nokte::idea:

آفرین به خاطر یه راه خوب.
هم به خاطر شروع و هم به خاطر نمایش من بهت تبریک میگم.
هر کسی که این روش رو آزمایش کنه میدونه که نون الکی بهت قرض ندادم.

این کارتو دوست دارم. چون واقعا یه روش قدرتمنده. اگه اجازه هست که هست منم روش کار میکنم. دوصد گفته چون نیم کردار نیست. البته من با خود کیمیاگر بیشتر دوست دارم با median shapes دیوانه میشم. هاشورهای جادوییش تحملمو از بین میبره.
برای دوستانی که میخوان یه روش ایده یابی جدید رو آزمون کنند و مطمئن باشن که تعجب خواهند کرد:
کیمیا alchemy
در یک جمله: ابزاری برای ایده یابی تصویری.
و نظر من در یک جمله: دروازه ای به چند شهر جدید در گرافیک (بدون اغراق)
http://al.chemy.org/download/
آخرین ورژن رو بگیرین و جاوا هم باید نصب باشه.
...
...
و اما در مورد کار خودت. نکته های جالبی توش دیدم. این روش یه جور روانشناسی و سبکشناسی و محک تخیل و مسابقه با خود هست. اگه فرصت کردم بعدا بیشتر سخن رانی میکنم. عجالتا یک یا چند نمونه از همین پیوست اول پیش من داری.
فعلا ...
یا علی

ممنونم استاد جان... :rose:اجازه ما هم دست شماس :rose: بسم الل..:rose:
دوستان عزیز دقیقا این حرف درباره برنامه alchemy درست هست یه برنامه بدون دکمه undo و بدون محدودیت و خیلی غافلگیر کننده...:neutral:
منتظرم استاد ازت کارای توپ ببینم :rose:

آخرین ویرایش:
سلام بر مصطفی و عرفان و ادیسون :green:

با الکمی خواستم کار کنم به دو علت نشد. یکی اینکه سایز مانیتورم کمتره و دیگه اینکه برای مرحله آرامش و اکتشاف میخواستم ابزار راحت تری داشته باشم. نه اینکه الکمی راحت نباشه بلکه به خاطر اینکه فاز اولیه و انفجاری گذشته بود.
خلاصه من با azdrawing کار کردم. شبیه فتوشاپ و تا حدی شبیه easy paint tool sai هست. البته دستکاریش کردم ...
دو سری کار کردک که دومیش بهتر شد ولی هر دو رو میذارم. فکر میکنم اگه فرصت بود دستم داشت تازه گرم میشد.:lol:
ممنون از اجازه:
راستی عرفان جان ادیسون از هیچی اختراع میکرده. این کار حتما ساده تره. فقط انطباق و حوصله میخواد.
یا علی

پیوست ها

• +Imaginations 01 borhani.jpg
    +Imaginations 01 borhani.jpg
    245.9 کیلوبایت · بازدیدها: 8
  • +Imaginations 02 borhani.jpg
    +Imaginations 02 borhani.jpg
    278.3 کیلوبایت · بازدیدها: 7

moslancer2

Member
سلام بر مصطفی و عرفان و ادیسون :green:

با الکمی خواستم کار کنم به دو علت نشد. یکی اینکه سایز مانیتورم کمتره و دیگه اینکه برای مرحله آرامش و اکتشاف میخواستم ابزار راحت تری داشته باشم. نه اینکه الکمی راحت نباشه بلکه به خاطر اینکه فاز اولیه و انفجاری گذشته بود.
خلاصه من با azdrawing کار کردم. شبیه فتوشاپ و تا حدی شبیه easy paint tool sai هست. البته دستکاریش کردم ...
دو سری کار کردک که دومیش بهتر شد ولی هر دو رو میذارم. فکر میکنم اگه فرصت بود دستم داشت تازه گرم میشد.:lol:
ممنون از اجازه:
راستی عرفان جان ادیسون از هیچی اختراع میکرده. این کار حتما ساده تره. فقط انطباق و حوصله میخواد.
یا علی

ســـلام استاد جان... :rose: ای کاش میگفتی برات سایز اصلی رو هرجور بود میفرستادم... بخدا حیف شد این طرح هات واقعا جالبه... خیلی عالیه... اگر فرصت داشتی دیگه چه میکردی این تازه اول گرمی بود...:shock:
ایول این کار رو ادامه میدم... مثل همین پایه میذارم دوست داشتی بیا :wink:
منم تازه دارم گرم میشم :green:
بازم میگم اجازه ما دست شماس :rose:
حق یارت سید جان :rose::rose:

خیلی ایده عالی هست مصطفی جان :rose:
من از بچگی این کارو دوس داشتم :green:
سلام بر حسین جان عزیز دلم... خیلی مخلصیم...:rose: خواهش میکنم لطف داری... اینجا درش برروی همه بازه... اگر دوست داشتی بفرما عزیز... :rose: منم از بچگی دوست داشتم :green: گو اینکه هنوزم بچه ام :wink:
فدات:rose:

samvision

Member
منم فک کنم استعداد این کارو دارم:دی
چون به هر چی نگاه میکنم یه شکل از توش پیدا میکنم:green:
افرین...... خب کار شما رو خیلی دوس داشتم ولی کار سیدم خیلی زیبا بود...........ممنون:rose:

moslancer2

Member
منم فک کنم استعداد این کارو دارم:دی
چون به هر چی نگاه میکنم یه شکل از توش پیدا میکنم:green:
افرین...... خب کار شما رو خیلی دوس داشتم ولی کار سیدم خیلی زیبا بود...........ممنون:rose:

ممنونم از شما دوست جان..:rose: شما هم اگر دوست دارین طرح بزنید و بذارید... نه با پایه ای که من گذاشتم (همون لکه سیاه) با هر موردی که دوست داشتین... در واقع میتونید از این تاپیک برای هر کار که دوست دارین در این زمینه استفاده کنید...:rose: میدونم که استعداد زیادی هم دارین :wink:
موفق باشید... حق نگه دار :rose:

جدیدترین ارسال ها

بالا