خیلی قشنگ بود ممنون
Moralist-Boy Member Oct 26, 2009 #22 امین جان منم متریالشو نگفتم mass و باقی قضایای فیزیکیشو منظورم بود ! ولی منظورتو الان فهمیدم همون قضیه ست که برای محسن هم گفتم . اس جان سلام ; اینکه لیوان با شدت کمتری نسبت به پاشیده شدن تیکه هاش به زمین برخورد میکنه. کلیک کنید تا باز شود... نمی دونم چی بگم؟!!! اشکالاتی میگیرید ها . . . ممنونم که دقت کردی ولی من منظورتو شاید نمی فهمم !! موفق باشید zandy021 جان : ممنونم . خوشحالم که خوشتون اومده آخرین ویرایش: Oct 26, 2009
امین جان منم متریالشو نگفتم mass و باقی قضایای فیزیکیشو منظورم بود ! ولی منظورتو الان فهمیدم همون قضیه ست که برای محسن هم گفتم . اس جان سلام ; اینکه لیوان با شدت کمتری نسبت به پاشیده شدن تیکه هاش به زمین برخورد میکنه. کلیک کنید تا باز شود... نمی دونم چی بگم؟!!! اشکالاتی میگیرید ها . . . ممنونم که دقت کردی ولی من منظورتو شاید نمی فهمم !! موفق باشید zandy021 جان : ممنونم . خوشحالم که خوشتون اومده
H H.S Member Oct 26, 2009 #23 نه نه یه وقت خدایی نکرده منظورمو بد نفهمی ! کارت خیلی هم عالیه. منظورم شرعت زمین خوردن لیوانه که خیلی کمه اما پاشیده شدن تیکه های لیوان اینو نشون نمیده. اما کارت عالیه
نه نه یه وقت خدایی نکرده منظورمو بد نفهمی ! کارت خیلی هم عالیه. منظورم شرعت زمین خوردن لیوانه که خیلی کمه اما پاشیده شدن تیکه های لیوان اینو نشون نمیده. اما کارت عالیه
A action.art New Member Aug 13, 2012 #24 سلام منم خیلی از کارتون خوشم اومد ..واقعا قشنگ و هدفنمد اجرا شده ممنونم از کار خوبتون
*farshid* کاربر VIP Aug 13, 2012 #25 بسیار عالی شده یه سوال ... پارتیکل ها رو وارد مکس کردی یا مش رو؟
madmaster_3d Well-Known Member Aug 13, 2012 #26 فرشید اگر ما یک پست که برای 3 سال پیش هست رو بالا میاوردیم میگفتی چرا اینکارو کردی. این پست برای 1000 روز پیشه. بهتر نبود بهش پیغام میدادی عزیز؟!
فرشید اگر ما یک پست که برای 3 سال پیش هست رو بالا میاوردیم میگفتی چرا اینکارو کردی. این پست برای 1000 روز پیشه. بهتر نبود بهش پیغام میدادی عزیز؟!