شکستن زمین

LinkinForEver

مسئول بخش برنامه ها و مسائل گرافیک سه بعدی
با سلام خدمت دوستان
اساتید من میخوام این زمین رو خورد کنم بره پایین
مثل نابودی جهان

تا الان اینجوری شده

با افتر افکت و تریدی مکس و ویزی و ری فایر ساخته شده همین !!!

MVI_3152 (0-00-01-04).jpg

پیوست ها

• MVI_3152.part1.rar
    1.1 مگایابت · بازدیدها: 193
  • MVI_3152.part2.rar
    1.1 مگایابت · بازدیدها: 181
  • MVI_3152.part3.rar
    454.5 کیلوبایت · بازدیدها: 157
آخرین ویرایش:
فکر کنم شیوه ی کار به این صورت باشه که فیلمتون رو ترکینیگ کنید حالا اگه با بوجو باشه فکر کنم بهتر باشه ، بعدش توی تری دی مکس اسفالت و زمین رو مدلینگ کنی متریال دهی کنی و از همه مهم تر انیمیتش کنی که داره به یه شکلی فرو بریزه و حالا بر فرض مثال 2012 بشه ، عقلا مشابه اون بشه حالا باز جای کار داره ، از همه مهتر ماشینی که کنار جدول هست اونو باید تو مکس مدلینگ وانیمیت و خیلی کارای دیگه ای روش بکنی که در حین فروریختن زمین یه آسیبی حالا یه تکونی یه چیزی بخوره وگرنه کار به همین سادگی نیس باید به شدت جزئیات رو برطرف کرد .

LinkinForEver

مسئول بخش برنامه ها و مسائل گرافیک سه بعدی
فکر کنم شیوه ی کار به این صورت باشه که فیلمتون رو ترکینیگ کنید حالا اگه با بوجو باشه فکر کنم بهتر باشه ، بعدش توی تری دی مکس اسفالت و زمین رو مدلینگ کنی متریال دهی کنی و از همه مهم تر انیمیتش کنی که داره به یه شکلی فرو بریزه و حالا بر فرض مثال 2012 بشه ، عقلا مشابه اون بشه حالا باز جای کار داره ، از همه مهتر ماشینی که کنار جدول هست اونو باید تو مکس مدلینگ وانیمیت و خیلی کارای دیگه ای روش بکنی که در حین فروریختن زمین یه آسیبی حالا یه تکونی یه چیزی بخوره وگرنه کار به همین سادگی نیس باید به شدت جزئیات رو برطرف کرد .
ممنون از کمکتونتو کار بالا دقیقا همین کار ها رو کرده بودم ، این هایی که گفتین روشی همیشگی منه ، من مبتدی نیستم میدونم این راه میشه اما من یه صحنه ی ساده نمیخوام ...راستی ساختم دیگه دیر جواب دادن دوستا از Matte استفاده کردم بهترین روش اما به دلایلی نمیشه بذارم تو سایتبازم ممنونتوی کار نهایی از این ها استفاده کردم :3DsMax-Maya-AfterFX-OpticalFlare-CameraTrackers1.0-Boujou-Photoshop-Element3D-Rayfire3D

آخرین ویرایش:

hosein0251

مدیر انجمن <A href="http://forum.majidonline.com/f
هر مرحله جلو رفتی ، ورژن جدیدشو بذار . راستی من نتونستم ویدئو رو ببینم . یه چک بزن .

بالا