کی گفته آخر کار حرفه ای هستش ؟؟؟ !
عزیز من من چه جوری 4 گیگ رو هر هفته بک آپ بگیرم
در ضمن من از نظر هزینه هیچ کوتاهی نمیکنم اگر میگفتند هزینه بک آپ جداست میدادم
پس با این وضع باید از 0 شروع کنم
من فكر ميكنم منظور ايشون اين هست كه توي قرارداد ها كلي گويي هست يعني شركت به موارد كلي اشاره ميكند و با مشتري قرار داد ميبندد كه بعد از بوجود اومدن مشكل با توجه به قوانيين حاكم بر كشور هم هيچ كاري رو نميشه انجام داد و خلاصه اينكه قراردادها هيچ گونه سودي به مشتري ندارد و در واقع كاربرد تبليغاتي دارد و براي جذب مشتري خوب است.
البته به نظر خود بنده قرارداد هيچ ارزشي نداره و فقط براي قوت قلب به مشتري هست![]()
ایشون قبلا از من هاست داشتند و خیلی هم راضی بودند ... (طبق اون چیزی که خودش بهم گفته حالا نمی دونم تو دلش هم به این اعتقاد داشته یا نه) ... البته خودش هم دیده بک آپ هایی که ما می گیریم چه قدر به روزه .... اما یه شخصی که خیلی دوست دارم بدونم کیه بهش گفت سرور ما یه طوریه که امارت بالا نمی ره ! و از این جور مزخرفات .... حالا هم این شد نتیجه اش .
شما مثل اینکه دست به سانسورت خوبه؟ نه؟
ای بابا بزارین ببینیم چه شرکتی بوده ، کی بوده آخه!!!! تا یه بنده خدای دیگه نره ازش خدمات بگیره و سرش کلاه بره
چرا هرچی دستتون میرسه ویراش و سانسور میکنین آخههه...
قانون شماره 24 ) هرگونه تاپیک و ارسال اعتراض آمیز و یا انتقاد آمیز در رابطه با یک کاربر و یا مدیر بدون اخطار قبلی و
سریعا حذف خواهد شد و در صورت تکرار موجب برخورد با آن کاربر خواهد شد.
قانون شماره 26 ) لطفاْ از ارسال پست هاي تكراري خودداري فرماييد. پست هاي تكراري توسط مديران به سرعت
حذف خواهند شد