اینم یکی از طراحی های خطیم. شخصیتش مال خودم هست. توضیح خاصیم نداره.71137032400
E egustus New Member Jan 18, 2008 #1 اینم یکی از طراحی های خطیم. شخصیتش مال خودم هست. توضیح خاصیم نداره.[miuc]71137032400[/miuc]
SEPINAZ Active Member Jan 18, 2008 #2 شخصیتش مال خودم هست. يعني چي؟ شخصيت ديو داري شما؟ كارتون خيلي قشنگه،تبريك ميگم!
NAKOOT Well-Known Member Jan 18, 2008 #4 زبونم مو درآورد که یکی از اینا رو دیجیتالی کن ... زده تو کاره باغ ئه وحش !! :crazy: این کارات رو بیشتر دوست دارم ، چون همش از فکر مسموم ئه خودت نشعت گرفته :crazy:
زبونم مو درآورد که یکی از اینا رو دیجیتالی کن ... زده تو کاره باغ ئه وحش !! :crazy: این کارات رو بیشتر دوست دارم ، چون همش از فکر مسموم ئه خودت نشعت گرفته :crazy:
NAKOOT Well-Known Member Jan 18, 2008 #5 MeshkinSara گفت: شخصیتش مال خودم هست. کلیک کنید تا باز شود... یعنی اینکه طرحش رو مثل گرگه از جایی نزده و 100% از ذهن مسموم ئه خودش حاصل شده :crazy:
MeshkinSara گفت: شخصیتش مال خودم هست. کلیک کنید تا باز شود... یعنی اینکه طرحش رو مثل گرگه از جایی نزده و 100% از ذهن مسموم ئه خودش حاصل شده :crazy:
GFX Master مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه Jan 18, 2008 #7 خیلی خوب شده پسرم! :دی قشنگ بشین اینو دیجیتال پیتینگش کن وگرنه میگم شهرام بخوردت!!
deevart Member Jan 18, 2008 #8 ای بابا از شهرام یک دیو ساختی سارا :دی .. دیو فقط من هستمو بس :دی .. موفق باشی سعید جان
1p30 Member Jan 18, 2008 #9 »{مجود فضایی}«با کمی تخیل وارد شوید شرمنده اشتباه شد کاره خوبی شده موفق باشی
NAKOOT Well-Known Member Jan 18, 2008 #10 1p30 گفت: شرمنده اشتباه شد کاره خوبی شده موفق باشی کلیک کنید تا باز شود... آواتارت کپی رایت داره ها :crazy: من با این عکاس و داداشش قرار داد دارم :crazy:
1p30 گفت: شرمنده اشتباه شد کاره خوبی شده موفق باشی کلیک کنید تا باز شود... آواتارت کپی رایت داره ها :crazy: من با این عکاس و داداشش قرار داد دارم :crazy: