شوینده های برتر مبل سفید در سال ۲۰۲۵

ghalishoieabedini

New Member
نیاز به تمیز کردن مبلمان پارچه‌ای خود دارید؟ من ۱۰ دستور تهیه تمیزکننده خانگی مبلمان را آزمایش کردم تا بهترین راهکار خانگی را پیدا کنم. بهترین تمیزکننده خانگی، یک پاک‌کننده کاملاً طبیعی است که با تنها ۳ ماده ساده لکه‌های مبلمان را از بین می‌برد. همچنین بهترین تمیزکننده برای روشن کردن مبلمان، بهترین تمیزکننده خشک و بهترین لکه‌بر مبلمان را هم پیدا کردم.

تمیزکننده‌های خانگی مبلمان​

تمیزکردن مبلمان می‌تواند کار سختی باشد! نیاز به زمان و تلاش دارد تا لکه‌ها و آلودگی‌های قدیمی از بین بروند. من مصمم بودم یک راهکار خانگی آسان پیدا کنم که بدون استفاده از مواد سمی، لکه‌ها و تغییر رنگ‌ها را از بین ببرد.
در جستجوی خود به نظرات متناقض و تمیزکننده‌هایی با ترکیبات بسیار متفاوت برخورد کردم. راه‌حل؟ یک آزمایش تمیزکننده طبیعی مبلمان!
اعتراف می‌کنم، من به آزمایش تمیزکننده‌های خانگی علاقه‌مندم! همچنین تمیزکننده‌های طبیعی کاشی و فر را هم آزمایش کرده‌ام. لذت من در پیدا کردن این است که کدام تمیزکننده‌ها بهترین عملکرد را دارند و کدام یک فاجعه هستند.

آزمایش تمیزکننده‌های مبلمان​

من تصمیم گرفتم هشت تمیزکننده محبوب مبلمان را برای پیدا کردن بهترین راهکار خانگی آزمایش کنم.

روش آزمایش​

۱. صندلی‌ها را به بخش‌هایی با نوار تقسیم کردم و هر بخش را شماره‌گذاری کردم.
۲. یک دسته از تمیزکننده را درست کرده و روی بخش مشخصی از صندلی اسپری کردم و طبق دستورالعمل هر تمیزکننده عمل کردم.
۳. مرحله ۲ را هفت بار دیگر با تمیزکننده‌ها و بخش‌های مختلف صندلی تکرار کردم.
۴. در نهایت، صندلی‌ها را یک شب خشک گذاشتم و سپس نتایج را ثبت کردم.

نتایج اولیه​

نتایج کمی شوکه‌کننده بود… هیچ‌یک از ۸ تمیزکننده، استانداردهای من برای تمیز کردن خوب و آسان بودن استفاده را برآورده نکردند.
  • دو مورد عملکرد خوبی داشتند اما نیاز به شستشوی مکرر و زمان خشک شدن زیاد داشتند.
  • دو مورد خوب تمیز کردند اما حسابی کثیف کاری داشتند.
  • دو مورد تقریباً کاری انجام ندادند.
  • دو مورد لکه‌ها را خوب پاک کردند اما تمیزکننده کلی خوبی نبودند.
من دوباره کار را از نو شروع کردم، دو مورد بهترین را اصلاح کردم تا راحت‌تر شسته شوند و دوباره آزمایش کردم.
نتیجه: دو تمیزکننده جدید (شماره ۹ و ۱۰) آسان برای استفاده و مؤثر هستند.

بهترین تمیزکننده‌های مبلمان خانگی​

همچنین میتوانیدمحتوای مرتبط را هم بخوانید : ۸ تا از بهترین مایع شستن مبل سفید و رنگی در منزل

1. بهترین تمیزکننده خانگی مبلمان​

مواد لازم:
  • ۱ پیمانه آب
  • ½ پیمانه سرکه سفید
  • ½ قاشق غذاخوری مایع ظرفشویی طبیعی

طرز استفاده:
تمیزکننده را در بطری اسپری مخلوط کنید، روی مبلمان اسپری کنید تا کمی خیس شود. چند دقیقه صبر کنید، سپس با برس یا پارچه به صورت دایره‌ای تمیز کنید. کمی آب اسپری کنید و با جاروبرقی خشک کنید.
چرا مؤثر است:
۱. آب باعث حل شدن مواد و شسته شدن آنها می‌شود.
۲. سرکه لکه‌های پایه‌ای را تجزیه و بو را از بین می‌برد.
۳. مایع ظرفشویی چربی و آلودگی را از بین می‌برد.

2. بهترین تمیزکننده خشک مبلمان​

مواد لازم:
  • ½ پیمانه جوش‌شیرین
  • ½ پیمانه نشاسته ذرت
  • مقدار کمی آب
طرز استفاده: مواد را با کمی آب مخلوط کرده و خمیر غلیظ بسازید. روی پارچه بمالید و اجازه دهید خشک شود (حدود نیم ساعت). سپس با جاروبرقی تمیز کنید.
چرا مؤثر است: جوش‌شیرین لکه‌ها و بوها را از بین می‌برد و نشاسته رطوبت و چربی را جذب می‌کند.

نکات مهم برای تمیز کردن مبلمان​

• همیشه تمیزکننده را روی بخش کوچکی آزمایش کنید.
  • از کمترین میزان تمیزکننده استفاده کنید و در صورت نیاز بیشتر اضافه کنید.
  • سطح اطراف را محافظت کنید تا خیس یا لکه‌دار نشود.
  • در صورت امکان، قسمت پارچه‌ای را جدا کنید تا راحت‌تر تمیز شود.
  • ابزارهای مختلف (برس کوچک، پارچه میکروفایبر) امتحان کنید.
  • به تمیزکننده فرصت دهید تا روی لکه اثر کند (۵-۱۰ دقیقه).
  • ابتدا و در پایان جاروبرقی بکشید تا خاک و ذرات جدا شوند.
شماره تمیزکننده
مواد لازم
طرز استفاده
نتایج
نکات مهم​
۱​
½ پیمانه مایع ظرفشویی، ۱ پیمانه پراکسید هیدروژن (۳٪)روی مبلمان اسپری کنید، ۲-۳ دقیقه صبر کنید، با پارچه یا میکروفایبر به آرامی مالش دهید، سپس خشک کنیدتمیز شد ولی کف زیادی تولید کرد؛ نیاز به شستشوی چندباره و استفاده از بخارشوی و جاروبرقی بودمقدار زیاد کف باعث جذب آلودگی و احساس زبری روی پارچه می‌شود
۲۱ پیمانه آب، ۱ پیمانه سرکه، ۱ پیمانه مایع ظرفشوییمخلوط را اسپری کرده، چند دقیقه صبر کنید، با برس به صورت دایره‌ای مالش دهید، آب اسپری و با جاروبرقی خشک کنیدپارچه تمیز شد ولی نیاز به شستشوی زیاد و فرآیند طولانی داشتمقدار زیاد مایع ظرفشویی مشکل‌ساز است و شستشوی زیاد لازم دارد
۳۱ قاشق غذاخوری مایع ظرفشویی، ۱ قاشق غذاخوری سرکه سفید، ۲ پیمانه آب گرم، جوش‌شیرینجوش‌شیرین را روی لکه بریزید، ۱۰ دقیقه صبر کنید، سپس جاروبرقی کنید. مخلوط را روی پارچه اسپری و خشک کنیدلکه‌ها و کثیفی‌ها زیاد تمیز نشدمقدار کم سرکه باعث کم اثر بودن در پاکسازی لکه شد
۴ ۱ پیمانه الکل ، ۱ پیمانه سرکه سفیدروی لکه‌ها اسپری، ۱-۲ دقیقه صبر، سپس مالش یا خشک کردن با پارچهلکه‌های جوهر و رنگ را خوب پاک می‌کند، اما تمیزکننده کلی نیستبرای لکه‌های موضعی مناسب است، روی الیاف حساس استفاده نشود
۵۱ قاشق غذاخوری سرکه سفید، ⅔ پیمانه الکل روی لکه اسپری کنید، ۱-۲ دقیقه صبر، سپس با پارچه تمیز کنیدلکه جوهر پاک شد، تمیزکننده کلی نبودمشابه شماره ۴، فقط برای لکه‌های خاص مناسب است
۶ ½ پیمانه جوش‌شیرین، ½ پیمانه نشاسته ذرت، کمی آبمواد را مخلوط و خمیر کنید، روی پارچه بمالید، نیم ساعت صبر و سپس جاروبرقی کنیدلکه‌ها بلند شدند و بوها از بین رفتبرای پارچه‌های ظریف و تمیزکاری سبک مناسب است
۷۱ قاشق چای‌خوری مایع ظرفشویی، آب، پراکسید هیدروژن ۵۰٪، جوش‌شیرینمایع ظرفشویی با آب مخلوط، پراکسید با آب مخلوط، پارچه را با ترکیب اسپری کنید، جوش‌شیرین بپاشید، شب تا صبح خشک و سپس جاروبرقی کنیدلکه‌ها و روشن‌کننده خوب، ولی کثیف و سخت جاروبرقی می‌شدبرای پارچه‌های تیره مناسب نیست، ممکن است رنگ را روشن کند
۸۱ قاشق چای‌خوری مایع ظرفشویی، ۴۵۰ میلی‌لیتر آب، پراکسید هیدروژن ۱۰۰٪، جوش‌شیرینمشابه شماره ۷لکه‌ها و روشن‌کنندگی عالی، ولی اعمال و جاروبرقی سختبرای پارچه‌های روشن مناسب است، روی پارچه تیره استفاده نشود

جدیدترین ارسال ها

بالا