ghalishoieabedini
New Member
نیاز به تمیز کردن مبلمان پارچهای خود دارید؟ من ۱۰ دستور تهیه تمیزکننده خانگی مبلمان را آزمایش کردم تا بهترین راهکار خانگی را پیدا کنم. بهترین تمیزکننده خانگی، یک پاککننده کاملاً طبیعی است که با تنها ۳ ماده ساده لکههای مبلمان را از بین میبرد. همچنین بهترین تمیزکننده برای روشن کردن مبلمان، بهترین تمیزکننده خشک و بهترین لکهبر مبلمان را هم پیدا کردم.
در جستجوی خود به نظرات متناقض و تمیزکنندههایی با ترکیبات بسیار متفاوت برخورد کردم. راهحل؟ یک آزمایش تمیزکننده طبیعی مبلمان!
۲. یک دسته از تمیزکننده را درست کرده و روی بخش مشخصی از صندلی اسپری کردم و طبق دستورالعمل هر تمیزکننده عمل کردم.
۳. مرحله ۲ را هفت بار دیگر با تمیزکنندهها و بخشهای مختلف صندلی تکرار کردم.
۴. در نهایت، صندلیها را یک شب خشک گذاشتم و سپس نتایج را ثبت کردم.
نتیجه: دو تمیزکننده جدید (شماره ۹ و ۱۰) آسان برای استفاده و مؤثر هستند.
طرز استفاده:
تمیزکننده را در بطری اسپری مخلوط کنید، روی مبلمان اسپری کنید تا کمی خیس شود. چند دقیقه صبر کنید، سپس با برس یا پارچه به صورت دایرهای تمیز کنید. کمی آب اسپری کنید و با جاروبرقی خشک کنید.
چرا مؤثر است:
۱. آب باعث حل شدن مواد و شسته شدن آنها میشود.
۲. سرکه لکههای پایهای را تجزیه و بو را از بین میبرد.
۳. مایع ظرفشویی چربی و آلودگی را از بین میبرد.
چرا مؤثر است: جوششیرین لکهها و بوها را از بین میبرد و نشاسته رطوبت و چربی را جذب میکند.
تمیزکنندههای خانگی مبلمان
تمیزکردن مبلمان میتواند کار سختی باشد! نیاز به زمان و تلاش دارد تا لکهها و آلودگیهای قدیمی از بین بروند. من مصمم بودم یک راهکار خانگی آسان پیدا کنم که بدون استفاده از مواد سمی، لکهها و تغییر رنگها را از بین ببرد.در جستجوی خود به نظرات متناقض و تمیزکنندههایی با ترکیبات بسیار متفاوت برخورد کردم. راهحل؟ یک آزمایش تمیزکننده طبیعی مبلمان!
اعتراف میکنم، من به آزمایش تمیزکنندههای خانگی علاقهمندم! همچنین تمیزکنندههای طبیعی کاشی و فر را هم آزمایش کردهام. لذت من در پیدا کردن این است که کدام تمیزکنندهها بهترین عملکرد را دارند و کدام یک فاجعه هستند.
آزمایش تمیزکنندههای مبلمان
من تصمیم گرفتم هشت تمیزکننده محبوب مبلمان را برای پیدا کردن بهترین راهکار خانگی آزمایش کنم.روش آزمایش
۱. صندلیها را به بخشهایی با نوار تقسیم کردم و هر بخش را شمارهگذاری کردم.۲. یک دسته از تمیزکننده را درست کرده و روی بخش مشخصی از صندلی اسپری کردم و طبق دستورالعمل هر تمیزکننده عمل کردم.
۳. مرحله ۲ را هفت بار دیگر با تمیزکنندهها و بخشهای مختلف صندلی تکرار کردم.
۴. در نهایت، صندلیها را یک شب خشک گذاشتم و سپس نتایج را ثبت کردم.
نتایج اولیه
نتایج کمی شوکهکننده بود… هیچیک از ۸ تمیزکننده، استانداردهای من برای تمیز کردن خوب و آسان بودن استفاده را برآورده نکردند.- دو مورد عملکرد خوبی داشتند اما نیاز به شستشوی مکرر و زمان خشک شدن زیاد داشتند.
- دو مورد خوب تمیز کردند اما حسابی کثیف کاری داشتند.
- دو مورد تقریباً کاری انجام ندادند.
- دو مورد لکهها را خوب پاک کردند اما تمیزکننده کلی خوبی نبودند.
نتیجه: دو تمیزکننده جدید (شماره ۹ و ۱۰) آسان برای استفاده و مؤثر هستند.
بهترین تمیزکنندههای مبلمان خانگی
همچنین میتوانیدمحتوای مرتبط را هم بخوانید : ۸ تا از بهترین مایع شستن مبل سفید و رنگی در منزل1. بهترین تمیزکننده خانگی مبلمان
مواد لازم:- ۱ پیمانه آب
- ½ پیمانه سرکه سفید
- ½ قاشق غذاخوری مایع ظرفشویی طبیعی
طرز استفاده:
تمیزکننده را در بطری اسپری مخلوط کنید، روی مبلمان اسپری کنید تا کمی خیس شود. چند دقیقه صبر کنید، سپس با برس یا پارچه به صورت دایرهای تمیز کنید. کمی آب اسپری کنید و با جاروبرقی خشک کنید.
چرا مؤثر است:
۱. آب باعث حل شدن مواد و شسته شدن آنها میشود.
۲. سرکه لکههای پایهای را تجزیه و بو را از بین میبرد.
۳. مایع ظرفشویی چربی و آلودگی را از بین میبرد.
2. بهترین تمیزکننده خشک مبلمان
مواد لازم:- ½ پیمانه جوششیرین
- ½ پیمانه نشاسته ذرت
- مقدار کمی آب
چرا مؤثر است: جوششیرین لکهها و بوها را از بین میبرد و نشاسته رطوبت و چربی را جذب میکند.
نکات مهم برای تمیز کردن مبلمان
- همیشه تمیزکننده را روی بخش کوچکی آزمایش کنید.
- از کمترین میزان تمیزکننده استفاده کنید و در صورت نیاز بیشتر اضافه کنید.
- سطح اطراف را محافظت کنید تا خیس یا لکهدار نشود.
- در صورت امکان، قسمت پارچهای را جدا کنید تا راحتتر تمیز شود.
- ابزارهای مختلف (برس کوچک، پارچه میکروفایبر) امتحان کنید.
- به تمیزکننده فرصت دهید تا روی لکه اثر کند (۵-۱۰ دقیقه).
- ابتدا و در پایان جاروبرقی بکشید تا خاک و ذرات جدا شوند.
شماره تمیزکننده | مواد لازم | طرز استفاده | نتایج | نکات مهم |
---|---|---|---|---|
۱ | ½ پیمانه مایع ظرفشویی، ۱ پیمانه پراکسید هیدروژن (۳٪) | روی مبلمان اسپری کنید، ۲-۳ دقیقه صبر کنید، با پارچه یا میکروفایبر به آرامی مالش دهید، سپس خشک کنید | تمیز شد ولی کف زیادی تولید کرد؛ نیاز به شستشوی چندباره و استفاده از بخارشوی و جاروبرقی بود | مقدار زیاد کف باعث جذب آلودگی و احساس زبری روی پارچه میشود |
۲ | ۱ پیمانه آب، ۱ پیمانه سرکه، ۱ پیمانه مایع ظرفشویی | مخلوط را اسپری کرده، چند دقیقه صبر کنید، با برس به صورت دایرهای مالش دهید، آب اسپری و با جاروبرقی خشک کنید | پارچه تمیز شد ولی نیاز به شستشوی زیاد و فرآیند طولانی داشت | مقدار زیاد مایع ظرفشویی مشکلساز است و شستشوی زیاد لازم دارد |
۳ | ۱ قاشق غذاخوری مایع ظرفشویی، ۱ قاشق غذاخوری سرکه سفید، ۲ پیمانه آب گرم، جوششیرین | جوششیرین را روی لکه بریزید، ۱۰ دقیقه صبر کنید، سپس جاروبرقی کنید. مخلوط را روی پارچه اسپری و خشک کنید | لکهها و کثیفیها زیاد تمیز نشد | مقدار کم سرکه باعث کم اثر بودن در پاکسازی لکه شد |
۴ | ۱ پیمانه الکل ، ۱ پیمانه سرکه سفید | روی لکهها اسپری، ۱-۲ دقیقه صبر، سپس مالش یا خشک کردن با پارچه | لکههای جوهر و رنگ را خوب پاک میکند، اما تمیزکننده کلی نیست | برای لکههای موضعی مناسب است، روی الیاف حساس استفاده نشود |
۵ | ۱ قاشق غذاخوری سرکه سفید، ⅔ پیمانه الکل | روی لکه اسپری کنید، ۱-۲ دقیقه صبر، سپس با پارچه تمیز کنید | لکه جوهر پاک شد، تمیزکننده کلی نبود | مشابه شماره ۴، فقط برای لکههای خاص مناسب است |
۶ | ½ پیمانه جوششیرین، ½ پیمانه نشاسته ذرت، کمی آب | مواد را مخلوط و خمیر کنید، روی پارچه بمالید، نیم ساعت صبر و سپس جاروبرقی کنید | لکهها بلند شدند و بوها از بین رفت | برای پارچههای ظریف و تمیزکاری سبک مناسب است |
۷ | ۱ قاشق چایخوری مایع ظرفشویی، آب، پراکسید هیدروژن ۵۰٪، جوششیرین | مایع ظرفشویی با آب مخلوط، پراکسید با آب مخلوط، پارچه را با ترکیب اسپری کنید، جوششیرین بپاشید، شب تا صبح خشک و سپس جاروبرقی کنید | لکهها و روشنکننده خوب، ولی کثیف و سخت جاروبرقی میشد | برای پارچههای تیره مناسب نیست، ممکن است رنگ را روشن کند |
۸ | ۱ قاشق چایخوری مایع ظرفشویی، ۴۵۰ میلیلیتر آب، پراکسید هیدروژن ۱۰۰٪، جوششیرین | مشابه شماره ۷ | لکهها و روشنکنندگی عالی، ولی اعمال و جاروبرقی سخت | برای پارچههای روشن مناسب است، روی پارچه تیره استفاده نشود |