به نام خدا سلام این کار ساده رو برای یکی از دوستانم زدم، فرزند شهید حسن ناودل هستن ایشون،
saeedmontazer Member Jul 1, 2009 #1 به نام خدا سلام این کار ساده رو برای یکی از دوستانم زدم، فرزند شهید حسن ناودل هستن ایشون،
E-Boy کاربر فعال انجمن طراحی وب سایت Jul 1, 2009 #2 سلام دوست عزیز . خسته نباشید . زیبا شده . ولی به نظرم اگر اون پروانه رو وردارین زیبا تر میشه . یکمی هم از تایپو گرافی استفاده کنید تا کار از سادگی در بیاد . بقیه ایرادات هم اگر وجود داشته باشن واسه بقیه دوستان . موفق باشید . آخرین ویرایش: Jul 1, 2009
سلام دوست عزیز . خسته نباشید . زیبا شده . ولی به نظرم اگر اون پروانه رو وردارین زیبا تر میشه . یکمی هم از تایپو گرافی استفاده کنید تا کار از سادگی در بیاد . بقیه ایرادات هم اگر وجود داشته باشن واسه بقیه دوستان . موفق باشید .
Legend Member Jul 1, 2009 #3 یک کار ارزشی و فوقلاده . در عین سادگی اوج سلیقه رو به کار بردید // واقعا جا داره ضمن تشکر ابزاری تشکر گفتاری نیز ارائه بشه. .. بسیار زیبا ... ارزشهای این کار در حالت دیداری یا چاپ شده بسیار بیشتر به چشم خواهد خورد ..
یک کار ارزشی و فوقلاده . در عین سادگی اوج سلیقه رو به کار بردید // واقعا جا داره ضمن تشکر ابزاری تشکر گفتاری نیز ارائه بشه. .. بسیار زیبا ... ارزشهای این کار در حالت دیداری یا چاپ شده بسیار بیشتر به چشم خواهد خورد ..
saeedmontazer Member Jul 1, 2009 #4 از ابراز محبت 2 دوست خوبم تشکر میکنم ، طبق نظر e-boy عزیز پروانه رو برداشتم، دوستان دیگر هم نظراتشون رو بفرمایند خوشحال میشم رفع نقص کنم یا علی
از ابراز محبت 2 دوست خوبم تشکر میکنم ، طبق نظر e-boy عزیز پروانه رو برداشتم، دوستان دیگر هم نظراتشون رو بفرمایند خوشحال میشم رفع نقص کنم یا علی
__amir__ Well-Known Member Jul 1, 2009 #5 سلام دوست عزیز کار خوبی شده سلیقتم معلومه که خوبه خسته نباشید