سلام دوستان بعد قرني ما هم يه طرح درست کرديم . لطفا نظر بديد .
farzadbb Member Sep 5, 2006 #1 سلام دوستان بعد قرني ما هم يه طرح درست کرديم . لطفا نظر بديد . آخرین ویرایش: Sep 5, 2006
farzadbb Member Sep 5, 2006 #4 از اين همه استقبال گرم شما شرمنده شدم تورو خدا اينقدر تعريف نکنيد اصلا قابل اين حرف ها نبود حاشيه :
-Angel- Member Sep 5, 2006 #5 آهان حالا بهتر شد! به عرضت برسونم که خیلی علی شده مثل گل قالی شده یعنی ظریف و ساده!
farzadbb Member Sep 5, 2006 #6 خيلي ممنون از لطفتون . باز هم از بقيه دوستان که با نظراتشون من رو در بهتر شدن کارم کمک مي کنن تشکر مي کنم . من واقعا شرمند شدم بس که تعريف شد از اين کار
خيلي ممنون از لطفتون . باز هم از بقيه دوستان که با نظراتشون من رو در بهتر شدن کارم کمک مي کنن تشکر مي کنم . من واقعا شرمند شدم بس که تعريف شد از اين کار
farzadbb Member Sep 7, 2006 #8 rohhollah2007 گفت: با با لينكش كجاست؟؟؟ کلیک کنید تا باز شود... لينکش که درست کار ميکنه ؟ اگه نميتوني لينکش رو ببيني اينو بزن : http://forum.majidonline.com/attachment.php?attachmentid=7545&d=1157457058
rohhollah2007 گفت: با با لينكش كجاست؟؟؟ کلیک کنید تا باز شود... لينکش که درست کار ميکنه ؟ اگه نميتوني لينکش رو ببيني اينو بزن : http://forum.majidonline.com/attachment.php?attachmentid=7545&d=1157457058
Sleekman Member Sep 8, 2006 #10 چرا زمينه سياه استفاده كردي. رنگبندي خوبي نداره به كارهاي عرفاني بايد حالتي خاص بدي كه با كارهاي معمولي فرق داشته باشه موفق باشي
چرا زمينه سياه استفاده كردي. رنگبندي خوبي نداره به كارهاي عرفاني بايد حالتي خاص بدي كه با كارهاي معمولي فرق داشته باشه موفق باشي
Erfan Active Member Sep 8, 2006 #11 طرح جالبي هست ... ميتونستي از خون هم استفاده كني ... به عنوان خون پاك شهدا !!!
farzadbb Member Sep 8, 2006 #12 آره اتفاقا به فکر خودمم رسيد منتها اين کا رو من نصفه کاره رها کردم . اينو براي يه هييت يا گروه مذهبي يا يه چيزي تو اين مايه ها داشتم ميزدم که يوهو ماهيت کار به طور کلي تغيير کرد . منم ديگه روش کار نکردم .
آره اتفاقا به فکر خودمم رسيد منتها اين کا رو من نصفه کاره رها کردم . اينو براي يه هييت يا گروه مذهبي يا يه چيزي تو اين مايه ها داشتم ميزدم که يوهو ماهيت کار به طور کلي تغيير کرد . منم ديگه روش کار نکردم .