شهریه ی این کلاس رو چند بگیرم؟

Chubak

New Member
سلام. من تصمیم به راه اندازی یک کلاس جامع پست-پروداکشن گرفتم. کلاسی که ازش استفاده میکنم هر جلسه 15 هزار تومن میگیره. من باید بدونم مردم حاظرن چقدر برای این کلاس پول بدن تا به سوددهی برسه؟

عنوان کلاس "آموزش مقدماتی جلوه های ویژه" هست. اسم ضایعیه، اما چیز دیگه ای به فکرم نیومد. چون مقصودش همینه، آموزش مقدماتی جلوه های ویژه. در این کلاس:

1- اول در مورد تئوری ویدئو بحث میشه.
2- Cinema 4D برای گرافیک حرکتی آموزش داده میشه.
3- After Effects برای کامپوزیشن دو بعدی آموزش داده میشه.
4- Premiere برای تدوین آموزش داده میشه.
5- Audition برای صداگذاری آموزش داده میشه.
6- دوباره Cinema 4D اما برای مدلینگ، انیمیشن و جلوه های ویژه تدریس میشه.
7- هم Fusion هم Nuke پایاپای برای کامپوزیشن سه بعدی تدریس میشن.
8- Da Vinci Resolve برای اتالوناژ و رنگ بندی تدریس میشه.

میشه خواهش کنم بگید برای منکه آدم ناشناسیم، چقدر شهریه تعیین کنم؟ کلاس خیلی طول میکشه. خیلی هم پرباره. اما درخواستش کمه. یک سوال دیگه هم داشتم، کلاس رو چطوری تبلیغ کنم؟

ممنون از همه. درضمن من در مشهد زندگی میکنم.

LinkinForEver

مسئول بخش برنامه ها و مسائل گرافیک سه بعدی
سلام ، با نمونه کار باید معرفی کنید .

Chubak

New Member
سلام ، با نمونه کار باید معرفی کنید .

حقیقتش رو بخواید خیلی وقته فقط با نرم افزارها ور میرم و چیز خاصی نساختم. اردیبهشت این رو ساختم. ازون زمان مدلینگ یاد گرفتم (با Modo و C4D). همونطور که مشاهده میکنید من زیاد سطحم پیشرفته نیست.... متوسطم. از نرم افزارها کامل سر در میارم اما هنوز لحاظ هنری اون سطح نرسیدم که افکت در حد فیلم ترنسفورمرز بسازم. برای همینه که کلاسم پایه ست، چون سطح من متوسطه، میتونم دانش آموزای پایه رو به سطح خودم برسونم. و ازین طریق خودم هم پیشرفت کنم.

در عین حال تو در توی تمام نرم افزارها رو میدونم. فرض کنید من یک معلم اول دبستانم، همین. برای همینه که هنوز نتونستم یک عنوان خوب برای کلاس پیدا کنم. "آموزش جامع پایه ی تکنیکها و جلوه های تصویری" خیلی طولانیه. همین عنوان کلاس من رو بدجور گیج کرده. چون تدوین هم یاد میدم و تدوین جلوه ی تصویری نیست! Post-Production هست که در فارسی اسمی براش نیست.

یک مشکل دیگه هم که دارم تبلیغ هست. من از ارشاد مجوز ندارم. روزنامه ی خراسان و قدس نمیذارن آگهی چاپ کنم. موندم چیکار کنم.

ولی مطمئنم معلم خوبی خواهم بود و به شاگردام چیزهایی رو یاد خواهم داد که در آینده ازم تشکر میکنن. خداییش چند نفر توی ایران Resolve، Fusion و Nuke رو تدریس میکنن؟ کلاسهای میکس و مونتاژ برای اتالوناژ اصلا ارزشی قایل نیستن.

یه چیز دیگه هم هست. من از بهمن میرم دانشگاه علمی کاربردی فیلمبرداری میخونم. این به اعتبارم می افزایه.

آخرین ویرایش:

جدیدترین ارسال ها

بالا