بی بی کد شهرک مسکونی

<<SAJJAD>>

Well-Known Member
سلام به همه دوستان گل:rose:

این دوتا رندر مربوط به شهرک مسکونی در حومه شهره .
و بخاطر اینکه قراره هر کس یک از تیپ های از قبل طراحی شده رو برای زمین خودش انتخاب کنه بلوک ها به این صورت طراحی شدن.
البته من فقط شبیه سازی طرح رو به عهده داشتم. احتمالا رندرهای هم از نزدیک میگیرم و همینجا میذارم...
3dsmax2011...Vray1.5...Ps5

پیوست ها

• Day.jpg
    Day.jpg
    1.2 مگایابت · بازدیدها: 116
  • Night B.jpg
    Night B.jpg
    844.7 کیلوبایت · بازدیدها: 68
آخرین ویرایش:

emad04

Well-Known Member
سلام سجاد جان
کارت خیلی خوب شده . معلومه روش زحمت کشیدی . همه چیش عالیه فقط اون بنا های وس کار رنگشون جیغ شده
خسته نباشی

<<SAJJAD>>

Well-Known Member
سنتی نیست تو این زمان!؟ ولی قشنگه در حد 3 دی.
ممنون:rose:. طراحش یکی از اساتید دانشگاه همون شهره.ولی خودمم یه جورایی باهات موافقم.

سلام سجاد جان
کارت خیلی خوب شده . معلومه روش زحمت کشیدی . همه چیش عالیه فقط اون بنا های وس کار رنگشون جیغ شده
خسته نباشی
مرسی عماد جان :rose:. دقیقا متوجه نشدم میشه بیشتر توضیح بدی/

aroen

Well-Known Member
سلام خسته نباشی
طرح سنتی بود(کلا طراحی به دلم ننشست، هر کاری کردم نشد!:-?موندم گنبد ها واقعا تو طرح هستن یا ...؟) کاشکی تکسچر ساختمون ها هم سنتی می بود الان ساختمونا با طراحی سنتی، بافت تر و تمیز و سفید دارن اینش یکم در تضاده باهم
شخصا دوس داشتم متریال دیوارها تیره تر بود و پشت بوم هم سفید نمی شد
اون چراغ های خیابونم روشن می کردی بهتر تر ! میشد

<<SAJJAD>>

Well-Known Member
سلام خسته نباشی
طرح سنتی بود(کلا طراحی به دلم ننشست، هر کاری کردم نشد!:-?موندم گنبد ها واقعا تو طرح هستن یا ...؟) کاشکی تکسچر ساختمون ها هم سنتی می بود الان ساختمونا با طراحی سنتی، بافت تر و تمیز و سفید دارن اینش یکم در تضاده باهم
شخصا دوس داشتم متریال دیوارها تیره تر بود و پشت بوم هم سفید نمی شد
اون چراغ های خیابونم روشن می کردی بهتر تر ! میشد

ممنون aroen عزیز . در مورد طراحی کاملا باهات موافقم. گنبد ها که تویه طرح بودن ولی نمیدونم واقعا اجرا بشن یا نه! نظر خودم هم متریال یک دست سفید یا کرم بود ولی میخاستن شهرک از نظر متریال و طرح شبیه دانشگاه باشه.
چراغ ها رو هم روشن کردم.:rose:

آخرین ویرایش:

ALI_TAKHTI

Active Member
با توجه به شناختی که از اقلیم اون منطقه دارم بنظرم طراحی جالب ولی در عین حال غیر اجرائی داره.
این طرح با متریال آجر و چلیپاهای توی نما و البته اون گنبد و و...... مناسب اون منطقه هست اما جدا خود این طراح الان حاضر میشه یکی از اینها رو بخره؟
بنظرم طراحش زیادی سرش تو کتاب بوده.
اما کار شما که خوبه و کارتون رو خوب انجام دادید. رندر شب رو هم من دوست داشتم فقط کاش چراغ بعضی خونه هارو خاموش میزاشتی تا از یکدستی در بیاد و طبیعی تر شه.
خسته نباشی........
الان که دوباره نگاه کردم یک نمونه از طراحی ها امروزی تر و مدرن تره(ردیف عقب سمت راست) از اون خوشم اومد. کلا نما آجر دوست داررررررررررررررررم.

آخرین ویرایش:

hamed.f

Well-Known Member
تری ديش حرف نداره،فقط يکم تايل آجرها مشخص هستش که که اون هم تو کار بازاری اصلاً به حساب نمياد...
موفق باشی سجاد جان

Mehran coyote

Well-Known Member
سجاد رندرات خیلی خوشگل شدن
در مورد طرح ها هم بالا دست راست قشنگترین طرح هست

یه توضیحی در مورد اینکه چطوری چراغ ها رو تو شب اینطوری در میاری برام میگی ؟؟؟

<<SAJJAD>>

Well-Known Member
سجاد رندرات خیلی خوشگل شدن
در مورد طرح ها هم بالا دست راست قشنگترین طرح هست
یه توضیحی در مورد اینکه چطوری چراغ ها رو تو شب اینطوری در میاری برام میگی ؟؟؟
مرسی مهران جان. برای پنجره ها از متریال VrayLight استفاده کردم.

سلام سجاد جان
رندر شب خیلی به دل میشینه
موفق باشی.

ممنون محمد جان.:rose:

sallarmelli

Active Member
دوباره که تایپیک رو یه نگاه انداختم
یادم رفته بود که بگم خیلی کارت درسته و رندرات خیلی قشنگه مخصوصا که اون هاله ای که به نورها می دی

در مورد طرحش هم باید بگم که بعضی نقاطش جرم خیز هست.... که طراحش می بایست دقت می کرد

موفق

AREF

مدیر انجمن های <A href="http://forum.majidonline.c
سلام.یه حرفه ای همیشه حرفه ای هست! واقعا کار قشنگی شده.
نور روزت خیلی خوب شده.اما پست پروداکشن باید بکنی کارو...مخصوصا توی رندر المنت vray raw shadow رو فعال کن.اگه بلدنیستی باهاش کار کنی بگو تا توضیح کامل تر بدم
اینجوری می تونی سایه ها جون دار تر کنی
به نظرمیاد از Glow استفاده شده.گلو برای همه جا خوب نیست.باید جاهایی که فقط اوربرایت میشن رو Glow بدی اینجوری خیلی کار متفاوت میشه.
مدیریت رنگت خوب شده.اما توی گل ها نه...سبز ها رو به هم نزدیک کنی بهتر میشه.
و اما رندر شب
خیلی خوب شده.یه خورده کنتراست رو بالاتر ببری خیلی بهتر میشه.
Glow رو خیلی خوب جمع کردی.
آبی شب هم مناسب و خوب هست.
حالا این کار بازاری هست اما دیتیل نور شب باید خیلی بیشتر باشه.توی گل خونه ها ، خود خیابون ... باید نور بگیرن.
در کل خیلی کارت خوب شده.موفق باشی

<<SAJJAD>>

Well-Known Member
سلام.یه حرفه ای همیشه حرفه ای هست! واقعا کار قشنگی شده.
نور روزت خیلی خوب شده.اما پست پروداکشن باید بکنی کارو...مخصوصا توی رندر المنت vray raw shadow رو فعال کن.اگه بلدنیستی باهاش کار کنی بگو تا توضیح کامل تر بدم
اینجوری می تونی سایه ها جون دار تر کنی
به نظرمیاد از Glow استفاده شده.گلو برای همه جا خوب نیست.باید جاهایی که فقط اوربرایت میشن رو Glow بدی اینجوری خیلی کار متفاوت میشه.
مدیریت رنگت خوب شده.اما توی گل ها نه...سبز ها رو به هم نزدیک کنی بهتر میشه.
و اما رندر شب
خیلی خوب شده.یه خورده کنتراست رو بالاتر ببری خیلی بهتر میشه.
Glow رو خیلی خوب جمع کردی.
آبی شب هم مناسب و خوب هست.
حالا این کار بازاری هست اما دیتیل نور شب باید خیلی بیشتر باشه.توی گل خونه ها ، خود خیابون ... باید نور بگیرن.
در کل خیلی کارت خوب شده.موفق باشی
سلام عارف جان .از پست پر بارت واقعا ممنونم
:rose:. با vray raw shadow بلد نیستم کار کنم و اگه راهنماییم کنی ممنون میشم...:rose:

دوباره که تایپیک رو یه نگاه انداختم
یادم رفته بود که بگم خیلی کارت درسته و رندرات خیلی قشنگه مخصوصا که اون هاله ای که به نورها می دی

در مورد طرحش هم باید بگم که بعضی نقاطش جرم خیز هست.... که طراحش می بایست دقت می کرد

موفق

ممنون سالار خان
:rose:

جدیدترین ارسال ها

بالا