بی بی کد شهرک مسکونی

AREF

مدیر انجمن های <A href="http://forum.majidonline.c
سلام/این یکی از شهرک های مسکن مهری هست که سال 91 رفت روی بیلبورد شهرمون!

کلیه مدلسازی ساختمون تو اتوکد انجام شد.
توی مکس رندر گرفتم.طبق معمولی جیگر من وی ری
توی فتوشاپ یه مقداری دست بازی کردم.
قدرت فتوشاپ و پست پروداکشن
attachment.php

:wink:

attachment.php

attachment.php

attachment.php

پیوست ها

• render-0.jpg
    render-0.jpg
    708.5 کیلوبایت · بازدیدها: 223
  • render-small0001.jpg
    render-small0001.jpg
    507.2 کیلوبایت · بازدیدها: 45
  • render-small0002.jpg
    render-small0002.jpg
    238.4 کیلوبایت · بازدیدها: 191
  • render-small0004-s.jpg
    render-small0004-s.jpg
    175.5 کیلوبایت · بازدیدها: 185
آخرین ویرایش:

sallarmelli

Active Member
رندرات خوبن
طرحشم بی خیاله
فقط یه نکته ی جالب نحوه قراری گیری پله ها در حجم و پلان خیلی شبیه طرح 5 ام هست.
خیلی خوبه که از عکس های آدم های ایرانی در کارت استفاده می کنی ولی عقب پیرمرده نیست توجه کردی.
جنس ساختمون قرمزه از چیه؟
آسفالتت خوب نشده.
آبش خیلی خوب شده
فوراه ها چی هستن؟
آدم هایی که عکس هستن به نظر من توی فوتشاپ براشون سایه دست و پا می کنی و آدمی که داره بند کفشش رو می بند سایه نداره خوش تیپ.:wink:
دیواره ی حوضچه های آب هم خیلی رفلکت داره مثل فلز شده
این آسمونت منو کشته
یه خواهش چندتا آسمون با اون پرنده ها رو اگه مایل بود بذار دان کنیم(چقدر من پر روام):lol:
غروبت هم که خیلی با حال شده
دوست من
حال می کنی اولین نفر به کارت نظر می دم.:lol:

آخرین ویرایش:

Fanous

Well-Known Member
سلام
بهتر بود آسمون رندر غروب رو همون آسمون رندر قبلی میذاشتی با این تفاوت که توی فتوشاپ یه گرادیانت غروب بهش میدادی ، چون دو تا رندر از یه زاویه داری ولی بکگراندشون یکی دریاست ، یکی کوه و جنگل .
یه نکته دیگه اینکه بین بکگرندها و کارت یه فضای خالی خاکستری بوجود اومده ، اول فکر کردم دیوار مجموعه اس ، ولی دیدم سایه نداره !
موفق باشین .

AREF

سلام.
مرسی از سالار و فانوس عزیر
جنس ساختمون رنگ روی سیمان سفید هست.رنگ تفلون از رنگ های نانو هست که کثیف نمیشه و گرد و غبار هم روش نمیشینه
چون هزینه خیلی صرفه جویی میشه نسبت به سنگ و اینها
در مورد فواره هم با RPC هست.
فقط موقع استفاده ا ز RPC نکته ای که باید رعایت بکنیم نباید از فرایند اکسپوز توی کار استفاده کنیم.یعنی باید نور رو تنظیم کنیم نه صحنه رو بر اساس نور .
ایراد زیاد داره یکی 2 تا نیست.اما خب کار 1 روزه نقاط ضعفی هم داره
اما در عوض سعی کردم نور پردازی رو خوب انجام بدم
از sky فیزیکی استفاده کردم با این تفاوت که روی حالت CIE گذاشتم.خیلی قشنگ تر و واقعی تر از آسمون پیش فرض هست.
رنگ بندی واینها هم فکر نکنم ایراد داشته باشه.
کار کم دیتیل هست اما ناقص نیست.چون عجله ای بود از اصول اصلی چشم پوشی نکردم.شاید پوست موز یا سطل آشغال نباشه توش اما کنتراست کنترل شده ؛ عدم اوربرایت ؛ شیدرهای غیر خام:lol: زمان رندر عجیب ( سایز 10 هزار پیکسل رو توی 3 ساعت رندر گرفتم:cool: ) و ... (چقدر تعریف شد! ) به نوبه خودش بد نشده:)

آخرین ویرایش:

sallarmelli

Active Member

جنس ساختمون رنگ روی سیمان سفید هست.رنگ تفلون از رنگ های نانو هست که کثیف نمیشه و گرد و غبار هم روش نمیشینه
چون هزینه خیلی صرفه جویی میشه نسبت به سنگ و اینها
در مورد فواره هم با RPC هست.
فقط موقع استفاده ا ز RPC نکته ای که باید رعایت بکنیم نباید از فرایند اکسپوز توی کار استفاده کنیم.یعنی باید نور رو تنظیم کنیم نه صحنه رو بر اساس نور .
در مورد این رنگ های نانو یه کم بیشتر توضیح می دی ؟
من RPC برای مکس 2009 داشتم می خواست ببینم توی اتاق دانلودت( فیل ترت) لینک دانلود RPC برای مکس 2012 داری؟:sad:
موفق باشی
این قدر هم از خودت تعریف نکن هاااااااااااااااااا چشم می خوری هاااااااااااااااااااااا
:lol:

آخرین ویرایش:
سلام عارف از کارات خوشم میاد چون اجرایی و خوبه
راستی یک سری داشتم تو شمال می چرخیدم از قائمشهر رد شدم یکی از کارات رو بلیبورد بود یک سردر مجتمع تجاری ویو کارت بود
آسفالت برخلاف نظر بروبچ به نظر خیلی عالیه من که خیلی خوشم اومد
خوب کاری کردی از رنگ اکستریور استفاده کردی خیلی تو هزینه های صرف جویی میشه و گرانولیت هم می تونی بهشون پیشنهاد بده
در کل رندرهای خوبی گرفتی و مخصوصا سایتش خیلی جالبش شده آب و برکه خیلی شیک شده
فقط دوتا انتقاد که زاویه دوربین و کمپوزیسیون که همچین میشه گفت یکم جای کار داره منم خودم زیاد قوی نیستم تو این مورد ولی یکم دست بزنی به دوربین بیشتر وقت بزاری
و یک چیز دیگه که نظر من برخلاف نظرت قبل از متریال دهی نورپردازی کن یکبار خیلی خوبه بعد هر متریالی می دی تست بگیر مثلا آدم ها و زنها خیلی ریتم و تعادل کارو حفظ کرده ولی ماشین ها خراب کرده
تو این مورد فرقی نداره و که اول متریال بدی بعد نور ولی این بروبچ اورموشن هم مثل این bertrand ,و david خان اول نور می دن بعد متریال
موفق باشی :rose:

AREF

سلام سعید عزیزم.
مرسی از نظرت.
آره باید زاویه یابی خودمو خیلی قوی تر کنم.
مثلا اگه دقت کنی تو صحنه غروب یا صبح اون ویو یه قسمت خالی افتاده.علتش هم به خاطر استفاده از vray plan بود که تا بی نهایت یه صفحه گذاشت.
با اینکه اول نور بعد متریال یا اول اون بعد این‌! باهات موافقم.من اول شیدر میدم. یعنی شیدرها رو بدون نور درست میکنم. تقریبا میشه گفت تکسچرها رو میدم.
بعد یه overid mtl میدم همشون رو طوسی میکنم.نور رو میدم.
البته خیلی از کارهام رو هم اونجوری درست کردم.یعنی اول یه شیدر دادم نور تموم شد بعد متریال گگذاری رو انجام دادم
آسفالت برخلاف نظر بروبچ به نظر خیلی عالیه من که خیلی خوشم اومد
من کاملا عمدا اینجوری درست کردم آسفالت رو.چون هم رفلکت داره هم با رنگ تیره ای که داره یه مقداری پائین کادر رو جمع میکنه.
خلاصه از همتون ممنونم.:rose:

emadmax

Well-Known Member
عارف جان . ضمن تبریک مجدد برای ورودت به جمع مرغا ! و آرزوی صبــــــــــــــــــــر جمیل و موفقیت در این امر خطیر !! :rose:

این کار برخلاف کارهای قبلی به نظر من خیـــــــلی پخته تر و عالی تر شده :clap:

آخرین ویرایش:

saeedmagic

Member
سلام عارف جان
مزدوج شدنت هم مبارک:green: ایشاالله همیشه خوب و خوش باشین در کنار هم:rose:
کارت هم خوب شده خیلی فقط ماشین ها یه جوریا بقیه چیزیا به نسبت زمان کم خوب شده
اگر می بینی زیاد حرف نمی زنم چون می دونم خودت ایرادها و نقاط قوت کارت رو خوب می دونی من فقط برای عرض ادب میام یه پستی ام می زنم.
موفق باشی

AREF

سلام.مرسی سعید جان
کل ماشین ها rpc هستن چون زمان رندر برام مهم بود

max vray

کاربر VIP
سلام عارف جان کار خوبی شده.
فکر کنم این کار قبلا هم دیده بودم اما نه تو سایت.دو یا سه تا هم رندر 360 درجه از این کار گرفته بودی چون من یادم اونارو دیده بدم.
منم با نظرات سعید موافقم . اسفالت خوبه و مشکلی نداره.
موفق باشی:rose:
.
.
.
. راستی ازدواجت مبارک:rose:

AREF

سلام.مرسی از همه دوستان مخصوصا محمد عزیز.
آره همون کار رو دوباره ادیت کردم البته یه جاهایی رو دوباره بازسازی کردم.

نور و رندر تقریبا خوبه ولی طرحش خیلی بده

مرسی از نظرتون.شکر خدا که تقریبا خوب شده.اما در مورد طراحی مسکن مهر هست.نمی تونیم حجم های خیلی خاص کار بکنیم.محدودیت هزینه اجرا مصالح بیداد میکنه.
پس نمیشه خیلی به لحاظ طراحی مانور داد.الانشم هم حجمی هست هم بازی با رنگ و همینطور مصالح مناسب
اگه آجر نما میشد هزینه نما حداقل تا 40 درصد بالا میرفت
اما با وجود رنگ های تفلن خیلی به صرفه هست و جالب هست به خاطر یون دار بودن رنگش یون های هم نام یعنی گرد و غبار روش نمیشینه.

مرسی از همه دوستان

sallarmelli

Active Member
به نظرم من
آسفالت خوب نشده (در صورتی همه می گن خوبه شده فقط همین ولی توضیح نمی دن کامل) بامپش خیلی زیاده انگار اصلا قیر داخلش نیست خصوصا همونی که پیرمرده داره بچه رو بغل می کنه
می شه با یه بامپ کمتر یه رندر بگیری و بذاری
قبلش بگو بامپش روی چند بود؟

AREF

سلام به سعید و سالار
سالارجان بی خیال :lol: گیر دادی ها !!! :) بامپش کم هست فکر کنم 20 باشه.تکسچرش چون سایز خیلی خیلی بزرگ نداره اینجوری به نظر میرسه

yas_d

Member
سلام عارف جان
خیلی خوب شده تبریک :rose:
اما عزیز تو رندر اول ملت سرشون پایینه یجوری شده انگار ساختمون که پشت سرشونه اجاره نمیده انا سرشونو بگیرن بالا (خطای دید}:rose:

AREF

قدرت فتوشاپ و پست پروداکشن.

attachment.php

پیوست ها

• ps.jpg
    ps.jpg
    261.5 کیلوبایت · بازدیدها: 90

جدیدترین ارسال ها

بالا