Fa شهرت mmb

سلام دوستان حتما همه دوستان به شهرت برنامه بیلدر اعتراف می کنن ولی برای من یه سوال پیش اومده حتما تا حالا به سایت mmbsamples.com رفتید که متعلق به حامد عزیز هست.
در این سایت انواع پلاگین ها و نمونه ها و مثال ها برای دانلود آماده شده که تمامی آنها توسط سامان عزیز و یا حامد عزیز ساخته شده و خود برنامه بیلدر نمونه هایی که داره هم ابتدایی هم کم سوال اینجاست که چرا با وجود ادعای شهرت برنامه بیلدر فقط این دو نفر طی این چند سال برای این برنامه نمونه و پلاگین درست کردند؟
ممنون از پاسخ دوستان

لطفا بدون تعصب پاسخ دهید

silvercover

کاربر متخصص
که تمامی آنها توسط سامان عزیز و یا حامد عزیز ساخته شده

این تصور اشتباه است. ما این همه پلاگین رو نساختیم. فقط گردآوری کردیم و در اختیار دیگران گذاشتیم.

ده ها سازنده دیگه بودن که پلاگین ساختن که اسامی اون ها توی بخش توضیحات هر پلاگین هست.

این تصور اشتباه است. ما این همه پلاگین رو نساختیم. فقط گردآوری کردیم و در اختیار دیگران گذاشتیم.

ده ها سازنده دیگه بودن که پلاگین ساختن که اسامی اون ها توی بخش توضیحات هر پلاگین هست.

من توضیحاتی که شما میگین را ندیدم !
من فقط پلاگین را نگفتم منظورم نمونه ها هم بود هیچکس دیگه نمونه نزاشته اگه جایی هست به ما هم معرفی کنید ولی نمی تونید معرفی کنید چون جایی نیست دوست من

Corovarice

Active Member
من یه دی وی دی دارم که توش صدها نمونه و پلاگین واسه mmb هست که فکر کنم از سایت بهتره و افراد دیگه ای درستش کردن :)

+Mohammad+

Well-Known Member
یه نمونه هم از آقای پژمان چترروز دیدم گذاشته شده بود... یه رابط گرافیکی...
حالا تو چرا اینقدر روی این مساله حساسی؟؟!!

silvercover

کاربر متخصص
من توضیحاتی که شما میگین را ندیدم !

خیلی سادس. چون شما دقت نکردی. همراه هر پلاگین یا نمونه یه توضیحات یا فایل راهنما هست که اسم سازندش در اون درج شده. گذشته از این
وقتی که یک پلاگین رو در mmb مورد استفاده قرار بدین و روی کادرش دو بار کلیک کنید، میشه از پنجره ای که میاد مشخصات سازنده پلاگین رو دید.

من فقط پلاگین را نگفتم منظورم نمونه ها هم بود هیچکس دیگه نمونه نزاشته اگه جایی هست به ما هم معرفی کنید ولی نمی تونید معرفی کنید چون جایی نیست دوست من
واسه اینکه بیلدر به آخر خط رسیده. تا همین دو سال پیش بودن چند سایت دیگه که همگی منحل شدند.

MahmoodM30

مدیر <A href="http://forum.majidonline.com/forums/
دوستان خیلی زیادی هستن که نمونه و پلاگین هایی رو طی این سال ها ساختن همونطور که حامد عزیز گفتن شما دقت نکردی

پس اگه قبول دارید به آخر خط رسیده چرا بازم به عنوان بهترین اتوران ساز پیشنهادش می کنید؟

silvercover

کاربر متخصص
پس اگه قبول دارید به آخر خط رسیده چرا بازم به عنوان بهترین اتوران ساز پیشنهادش می کنید؟

اتوران سازی که کار پیچیده ای نیست. از اولش هم بیلدر قادر به این کار بوده و هست. یکی از مشکلات شاخص با ظهور سیستم عامل های جدید و نبود
نسخه بهینه شده برای اون سیستم عامل جدید رخ می ده که خب با توقف ساخت بیلدر این مشکل بیش از پیش خود نمایی خواهد کرد.

و ...

خیلی سادس. چون شما دقت نکردی. همراه هر پلاگین یا نمونه یه توضیحات یا فایل راهنما هست که اسم سازندش در اون درج شده. گذشته از این
وقتی که یک پلاگین رو در mmb مورد استفاده قرار بدین و روی کادرش دو بار کلیک کنید، میشه از پنجره ای که میاد مشخصات سازنده پلاگین رو دید.

واسه اینکه بیلدر به آخر خط رسیده. تا همین دو سال پیش بودن چند سایت دیگه که همگی منحل شدند.
آقا حامد میشه این چند تا سایت که میگید در این زمینه فعال بودند را نام ببرید؟

اولا اینا که هنوز منحل نشدن و دوما اینا فارسی زبانند من فکر کردم منظور آقا حامد انگلیسی زبان بود ولی...

MahmoodM30

مدیر <A href="http://forum.majidonline.com/forums/
خوب این سایت ها رو نگاه کنید خیلی وقته که بروز نیستن و نمیکنن

منابع انگلیسی هم که به پای منابع خودمون نمیرسن

من نمیدونم شما به دنبال چه چیز جدیدی هستین ؟ در کل این رو بدونید که اگه قراره چیز جدیدی باشه توی همین انجمن خواهد بود و بس

خوب این سایت ها رو نگاه کنید خیلی وقته که بروز نیستن و نمیکنن

منابع انگلیسی هم که به پای منابع خودمون نمیرسن

من نمیدونم شما به دنبال چه چیز جدیدی هستین ؟ در کل این رو بدونید که اگه قراره چیز جدیدی باشه توی همین انجمن خواهد بود و بس

همین خیلی جالبه که میگید منابع انگلیسی به پای ما نمی رسن اونا نرم افزار را ساختن ولی منابعشون ضعیف تره!!!!!!!!!

تازه این که میگید پس معلومه حداکثر 10 نفر اونم فارسی زبان توی انجمن بیلدر و جامعه بیلدر فعالیت می کردند که این بازم نشونه شهرت بیلدر بوده!!!!!!!!!!!!

silvercover

کاربر متخصص
اولا اینا که هنوز منحل نشدن و دوما اینا فارسی زبانند من فکر کردم منظور آقا حامد انگلیسی زبان بود ولی...

من با قاطعیت عرض می کنم که شما صرفا به دنبال حواشی و اصرار بی خود هستین.

عرض شود که اولین سایت خود www.mmbforums.com بود که مرجع کاملی بود. اما بعد از مشخص شدن وضعیت MMB به لحاظ پایان کار دیگه به روز نشد و بخش مثال های اون از بین رفت.

سایت های زیر بودن که باز خیلی از بخش هاشون منحل شد:

http://www.tsoft.aplus.pl/modules.php?name=Downloads

انجمن این سایت بود که منحل شد:
http://www.smallplugin.com

سایت متعلق به Bokzy سازنده پلاگین های COM,DUN, WidePlay و... بود که منحل شد.

این سایت بود که بخش های زیادیش منحل شد و فقط مدیا پلیری رو که با بیلدر ساخنه گذاشته:
http://www.destroysoftware.com.ar

سایت مربوط به GreenCow یک کاربر فعال بود که منحل شد.

بخش مثال های خود سایت مدیاچنس بود که منحل شد.

و چندین سایت دیگه که توی راهنمای خود بیلدر از بخش Links>Users Sites قابل دسترس هستن.

کافیه؟

آخرین ویرایش:

silvercover

کاربر متخصص
همین خیلی جالبه که میگید منابع انگلیسی به پای ما نمی رسن اونا نرم افزار را ساختن ولی منابعشون ضعیف تره!!!!!!!!!
تازه این که میگید پس معلومه حداکثر 10 نفر اونم فارسی زبان توی انجمن بیلدر و جامعه بیلدر فعالیت می کردند که این بازم نشونه شهرت بیلدر بوده!!!!!!!!!!!!

بله طی سه سال اخیر این انجمن توی دنیا به لحاظ کمی و کیفی رتبه اول رو داره برای MMB . اما چرا؟

- چون در ایران با mmb هنوز میشه چیزهایی ساخت و افراد جوانی که به دنبال برنامه سازی هستند زیاده.
- چون در ایران فرهنگ ساخت اتوران هایی مثل کینگ نهادینه شده و افراد زیادی به دنبال این بودن و هستن که چطور برنامه های مشابه بسازن و بیلدر انتخاب خوبی بوده.
- چون انجمن مجید سال ها پیش به موقع اومد و پایدار موند بر خلاف خیلی از سایت های خارجی و باعث رونق شد.
- چون خارجی ها در محیط های رقابتی تر و جدی تر و با رعایت حقوق مولفین زندگی می کنن و به راحتی ما قدرت انعطاف و انتخاب ندارند.
- و در آخر اینکه شما آخر کار رسیدی و بی خبر از خیلی جاها داری قضاوت می کنی که اون ها ضعیف بودن یا ما و ...

بنابراین این بحث در همین جا تموم میشه و من از دوستان دیگه خواهش می کنم سوالات بی فایده رو پاسخ ندن.

تشکر.

جدیدترین ارسال ها

بالا