سلام دوستان. منم کارم رو سعی میکنم از امروز شروع کنم. دوست دارم تو این مسابقه شرکت کنم. موفق باشید.
shahram_gh Banned Apr 5, 2008 #1 سلام دوستان. منم کارم رو سعی میکنم از امروز شروع کنم. دوست دارم تو این مسابقه شرکت کنم. موفق باشید.
shahram_gh Banned Apr 5, 2008 #2 راستی من اگه بخوام بعضی از جزئیات کار رو زیادتر کنم مثلا روی ستون ها اشکالی نداره ؟
ehsan_3dmax Active Member Apr 5, 2008 #3 سلام پسر ورودت رو تبريك ميگم. اميدوارم موفق باشي. نه هيچ مشكلي نيست. هر كاري دلت ميخواد انجام بده!
hamed1star Member Apr 5, 2008 #4 شهرام جان اول از همه به خاطره اينكه اومدي بهت تبريك ميگم اميدوارم كارت خوب بشه. راستي در مورده تغيير دادنم اگه خوب باشه چرا كه نه:d
شهرام جان اول از همه به خاطره اينكه اومدي بهت تبريك ميگم اميدوارم كارت خوب بشه. راستي در مورده تغيير دادنم اگه خوب باشه چرا كه نه:d
roohollah Banned Apr 6, 2008 #7 به به... آفرییییین! پس ما دیگه باید انصرافرو بدیم! اولا کسی نبود، یک امیدی به آخر شدن داشتم، ولی حالا.... =========================================تشویق: ایوالله ایوالله مشهدی ها رو ایوالله...
به به... آفرییییین! پس ما دیگه باید انصرافرو بدیم! اولا کسی نبود، یک امیدی به آخر شدن داشتم، ولی حالا.... =========================================تشویق: ایوالله ایوالله مشهدی ها رو ایوالله...