سلام! چون فرصت کم بود دیگه... لطفاً منو راهنمایی کنید!
takrang Member Dec 12, 2007 #1 سلام! چون فرصت کم بود دیگه... لطفاً منو راهنمایی کنید! پیوست ها Javadolaammeh.gif 143.6 کیلوبایت · بازدیدها: 27
A Amoo.net Member Dec 12, 2007 #2 سلام قشنگه فقط رو پس زمینه کار شده رومتن هم کار میکردی بهتر میشد...
mostafa_az Well-Known Member Dec 12, 2007 #3 آفرین قشنگ شده. opacity اسلیمی رو به 75 % برسون ببین چطور میشه؟ الان به نظرم خیلی سفید میاد. مخلصیم مصطفی
آفرین قشنگ شده. opacity اسلیمی رو به 75 % برسون ببین چطور میشه؟ الان به نظرم خیلی سفید میاد. مخلصیم مصطفی
bluesoosk Member Dec 12, 2007 #4 اسلیمیه و اون پرنده ها(جوجه)کمرنگ تر بشن زیاد تابلوان در کل خیلی. حرف نداره آخرین ویرایش: Dec 12, 2007
bidemajnon Well-Known Member Dec 12, 2007 #5 جالب شده مخصوصاً اون پرنده ها فقط ان نوشته علی که ی رو بریدی به نظر من نامیزونش کرده . بازم دست درد نکنه
جالب شده مخصوصاً اون پرنده ها فقط ان نوشته علی که ی رو بریدی به نظر من نامیزونش کرده . بازم دست درد نکنه
Hamid_ahmadi Well-Known Member Dec 13, 2007 #6 کار خوبي شده دوست من با آقا مصطفي موافقم و شايد اگر يه افکت به نوشته بدي قشنگ تر بشه موفق باشيد
AhadGD Well-Known Member Dec 14, 2007 #7 opacity اسلیمی رو به 75 % برسون کلیک کنید تا باز شود... منم موافقم.. بعد اون گنجشک ها هم خطاش خیلی زخیمه کمترش کن.. موفق باشید بای
opacity اسلیمی رو به 75 % برسون کلیک کنید تا باز شود... منم موافقم.. بعد اون گنجشک ها هم خطاش خیلی زخیمه کمترش کن.. موفق باشید بای