شهادت آب (واكنش آب نسبت به فكر و احساسات و حتي نوشته)

mjavadz

New Member
سی دی سخنرانی دکتر فرهنگ

[FONT='Times New Roman','serif']شهادت آب[/FONT]
[FONT='Times New Roman','serif']خداوند در قرآن کریم فرموده که تمامی ذرات هستی مرا که آفریننده آنهایم تسبیح می گویند. با توجه به اینکه تسبیح نمودن نیاز به هوشمندی دارد نتیجه می گیریم که همه ذرات هستی دارای درک- فهم و شعور هستند و در برابر تک تک اتفاقاتی که می افتد از خود واکنش نشان می دهند. آب یکی از این چیزهاست. آب نیز هوشمندانه در برابر زشت و زیبا و مثبت و منفی واکنش نشان می دهد.یکی از دانشمندان ژاپنی به نام « ماسارو ایموتو» در حدود ده هزار آزمایش بر روی آب انجام داده و به هوشمندی آب پی برده است. او ملکولهای آب را در شرایط مختلف تصویر برداری نموده و به نتایج شگفتی دست پیدا کرده است. [/FONT]
[FONT='Times New Roman','serif'] در آزمایشهای ایموتو بسیاری از عواملی که ما آنرا منفی می دانیم باعث زشت شدن ملکولهای آب شد. در این زمینه دکتر فرهنگ مواردی را که در آزمایشهای ایموتو باعث زشت شدن ملکولهای آب شده بودند نام برده از جمله: [/FONT][FONT='Times New Roman','serif']۱- [/FONT][FONT='Times New Roman','serif']ساکن و بی حرکت بودن طولانی مدت آب [/FONT][FONT='Times New Roman','serif']۲- [/FONT][FONT='Times New Roman','serif']قرار گرفتن افراد با تفکرات منفی در نزدیکی آب [/FONT][FONT='Times New Roman','serif']۳- [/FONT][FONT='Times New Roman','serif']پخش صدای موسیقی های بسیار تند در نزدیکی آب [/FONT][FONT='Times New Roman','serif']۴- [/FONT][FONT='Times New Roman','serif']قرار گرفتن آب در فاصله نزدیک با نوشته های منفی با هر زبان [/FONT][FONT='Times New Roman','serif']۵- [/FONT][FONT='Times New Roman','serif']دستور دادن به آب![/FONT]
[FONT='Times New Roman','serif'] دکتر فرهنگ گفته که در آزمایشهای ایموتو موارد زیر باعث زیبا شدن ملکولهای آب شد: [/FONT][FONT='Times New Roman','serif']۱- [/FONT][FONT='Times New Roman','serif']دور بودن آب از شهرها. در این آزمایشها ملکول آبهای موجود در کوهستان و چشمه ها بسیار زیبا بودند [/FONT][FONT='Times New Roman','serif']۲- [/FONT][FONT='Times New Roman','serif']دعا کردن . هر چه اخلاص در دعا بیشتر بود ملکول آب زیباتر می شد. [/FONT][FONT='Times New Roman','serif']۳- [/FONT][FONT='Times New Roman','serif']نزدیک شدن انسان با تفکرات مثبت به آب [/FONT][FONT='Times New Roman','serif']۴- [/FONT][FONT='Times New Roman','serif']نوعی موسیقی محلی ژاپنی (این موسیقی ملایم و شاد است) [/FONT][FONT='Times New Roman','serif']۵- [/FONT][FONT='Times New Roman','serif']قرار گرفتن آب در معرض نوشته های مثبت. پس بی علت نیست که در اسلام نوشتن برخی دعاها بر ظرف و نوشیدن آب از آن نیکو و مفید شمرده شده است. [/FONT][FONT='Times New Roman','serif']۶- [/FONT][FONT='Times New Roman','serif']قرار گرفتن آب در نزدیکی گلها و گیاهان [/FONT]
[FONT='Arial','sans-serif']وب سایت دکتر ایموتو:[/FONT]​
http://www.masaru-emoto.net/

برای تهیه سی دی دکتر فرهنگ به این سایت مراجعه کنید(خرید پستی)

http://www.greenebuy.com/shop/product_info.php?cPath=18&products_id=110

Mahe Ziba/SH

New Member
با سلام به همگي دوستان

گفته دوستمون مبني بر قديمي بودن اين ازمايشات تائيد ميشه و همينطور گفته دوست ديگه امون كه بر مبناي اصول علمي دقيق اين مسئله ثابت نشده هم تائيد ميشه و خود masaru emoto هم اين مسئله رو پذيرفته و ميتونيد در اين رابطه نگاهي هم به لينك زير بندازين :

کد:
http://en.wikipedia.org/wiki/Masaru_Emoto

اما نظريه شخصي و يا اعتقاد شخصي خودم بر اينه كه همه چيز حتي اجسام روح دارن بدون اينكه اين عقيده و نظريه من تائيدي بر ازمايشات masaru emoto باشه.

amirhomayoun

Active Member
چه خوب! حالا که این تاپیک بالا اومده بذار نتیجه آزمایشی که یک سال و سه ماه پیش شروع شده رو بیان کنیم:

همين فكر كنم يه نقطه شروع خوب باشه براي اين كه ببينين چند درصد از چيزهايي كه در روز ميشنوين يا ميخونين نادرسته. يكيش همين موضوع نارنگي و اون روزنامه كذايي! بيا دو تايي امتحان كنيم. من همين الان دو تا تيكه پوست نارنگي برداشتم . به يه تيكه اش يه چيزايي گفتم كه الان نميشه نوشت(!) ، به اون يكي هم گفتم "خيلي مخلصم قربان! " باور كن دقيقا همين كار رو كردم و منتظرم نتيجه اش رو ببينم.

بعد از یک سال و سه ماه که این پوست های نارنگی در کشوی میز من باقی موندن این فایلهای پیوست نتیجه شونه.

یکیشون (شما بگین کدوم!) اونیه که بهش فحش دادم، اون یکی اونیه که بهش گفتم: "خيلي مخلصم قربان!" این کار رو دو سه بار دیگه (در ظرف دو سه هفته) ادامه دادم. یک بار دیگه هم این کار رو چند ماه بعد تکرار کردم. از بعد از اون دیگه بدون تغییر باقی موندن. هیچ تفاوتی ندارن این دو تا تیکه پوست نارنگی. به هیچ وجه نمیشه تشخیص داد که یکیشون تازه تره یا درب و داغون تره.

بنا به فرمایش YTERROR که گفتن:

وثتی از چیزی مطلبی پیدا نمی کنید بهتره به چشم و .... خود برگردید اون چیزی هم در ممرد پوست نارنگی که گفتم تویی روزنامه نشته بود کاری هم نداره شما می تونید امتحان کنید مطمن باش هزینه این کار بیشتر از 50 تا تک تومانی نمیشه

الان من امتحان کردم، به جرات میگم که مقاله اون روزنامه چرند بوده.

پیوست ها

• 1.jpg
    1.jpg
    23.9 کیلوبایت · بازدیدها: 12
  • 2.jpg
    2.jpg
    24.3 کیلوبایت · بازدیدها: 10

rasoooli

Member
حالا بعد از اين همه بحث علمي و عملي ما بايد چيكار كنيم ؟

به آب ناسزا بگيم يا ازش تشكر كنيم ( يا اصلا فرقي نمي كنه )

00110

New Member
من با عقیده دوستان کاری ندارم لطفا فقط به سوال من جواب بدید و بحثهارو دوباره شروع نکنید ...

ممنون

میشه واسه من عکس هایی از تاثیر قران یا نامهای خدا بر اب بزارید و بگید که این عکس هارو کی گرفته ؟؟؟ ایا خود اقای ایموتو اینارو تایید میکنه ؟؟؟ یا اصلا ایشون خبر ندارن ؟؟؟

بازم ممنون

جدیدترین ارسال ها

بالا