Fa شناساندن مسیرهای فارسی به mmb

alimaya

Active Member
سلام به همه اعضاء محترم.
همینطور که از عنوان معلومه من تو مسیر هایی که توش نام فایل یا فولدر فارسی هستن مشکل دارم. یعنی وقتی فایلی رو از برنامه ای که ساختم تو یه مسیر فارسی ذخیره میکنم یا از یه مسیری که فارسی هست فایلی رو فراخوانی میکنم با ارور مواجه میشم.
البته میدونم MMB از Unicode پشتیبانی نمیکنه و مشکل به همین دلیله. ولی یکی از دوستان تو یه پست گفته بودن با نوشتن یه برنامه ساده تو خود MMB میشه این مشکل رو حل کرد. اگه دوستان راهنمایی کنن و بگن چطوری باید این کارو انجام داد ممنون میشم.

loo30fer

کاربر متخصص مولتی مدیا بیلدر
شما فایلتون رو با کمک چی ذخیره یا فراخوانی میکنید با خود توابع StrToFile و ... بیلدر یا پلاگین اگه پلاگین چه پلاگینی؟
البته اکثر پلاگینها و همینطور بیلدر این مشکل رو دارن چون هم بیلدر Unicode رو پشتیبانی نمیکنه و هم اکثر پلاگینها قدیمی هستن و با دلفی 7 و ورژنهای پایین تر ساخته شدن که تو این ورژن ها چیزی به عنوان Unicode خبری نیست.

آخرین ویرایش:

alimaya

Active Member
سلام جناب loo30fer.
به خاطر توجهتون متشکرم.
بله، من از توابع خود MMB برای ذخیره و فراخوانی فایلها استفاده میکنم. دلیل استفاده نکردنم از پلاگین ها هم به خاطر محدودیت در حجم نهایی فایله. برنامه ای هم که ساختم یکی از مزیتهاش فارسی بودنشه. پس اگه کاربر نتونه فایلهای ورودی و خروجی رو از یه دایرکتوری فارسی فراخوانی یا تواون ذخیره کنه اصلا جالب نیست. به قول شما:

m javad

کاربر متخصص
تو مسیر دادن فارسی (تنها برای حروف) تنها موقعی بیلدر درگیر میشه که از ' ی ' توی مسیر استفاده بشه
پس اگر شما ' ی ' رو با ' ي ' عوض کنید مشکلتون حل میشه

alimaya

Active Member
ممنونم جناب m javad.
ولی مسیرهایی که داخلشون حرف ' ی ' نیست هم روی سیستم من، با ویندوز 7 ، MMB رو درگیر میکنه. ضمنا من دیتاهامو با استفاده از پلاگین SQLite تو دیتابیس ذخیره یا فراخوانی میکنم. ممکنه مشکل از پلاگین باشه؟

آخرین ویرایش:

alimaya

Active Member
اگه دوستان لطف کنن و راهنماییم کنن یا پلاگینی رو معرفی کنن ممنون میشم. چون من هنوز جواب نگرفتم و پستم داره از صفحه 1 خارج میشه

alimaya

Active Member
این کدی هست که من استفاده میکنم. و پیغام خطا هم داخل کد هست
کد:
OpenFile(" RULA Files (*.rula)|*.rula|","*.rula")
path$=CBK_OpenDir + CBK_OpenFile
If (path$<>'') Then
  PluginRun("SQL_Plugin","SQLiteInit")
  PluginGet("SQL_Plugin","Initialized")
  If (Initialized = 1) Then
    db_path$ = path$
    PluginSet("SQL_Plugin","db_path$")
    PluginRun("SQL_Plugin","GetDBFileName")
    PluginRun("SQL_Plugin","OpenSQLDB")
    PluginGet("SQL_Plugin","Opened")
    If (Opened = 0) Then
      msg$='خطا در بارگذاري سند انتخابي,0'
      MessageEx("","msg$")
    Else
      RunScript("show_max")
    End
  Else
    msg$='خطا در بارگذاري ديتابيس,0'
    MessageEx("","msg$")
    Return()
  End
End

آخرین ویرایش:

Aref_Alikhani

Well-Known Member
سلام
بنده یه راهی به ذهنم میرسه...شاید هم زیاد جالب نباشه ولی خب یه راهه دیگه!!!
شما می تونید یه کد طراحی کنید که با دستور ren در داس ابتدا به نام پوشه ها و فایلتون یه حرف یا کلمه انگلیسی اضافه کنه حالا mmb مسیرها رو انگلیسی فرض میکنه و به راحتی فایلو لود میکنه و بعد از لود شدن دوباره با دستور ren اون حرف اضافه شده به نام پوشه ها و فایلتون رو حذف کنید!!!
یه مشکلش اینه که برای لود فایل از cd جواب نخواهد داد...اما به طور کلی عملی هست...:cool:

alimaya

Active Member
سلام آقای علیخانی.
ممنون به خاطر راهنماییتون.
این راهم جواب نمیده. حتی اگه یک حرف هم تو مسیر فارسی باشه فایل بارگذاری نمیشه و پیغام خطا ظاهر میشه.

reza zareie

Active Member
ببخشيد فرمت rula چي هستش كه شما مي خواهيد لود بشه و بعدش با SQL_Plugin بازش كنيد . مگه اين پلاگين اطلاعات رو از فايلهاي DB.*دريافت نمي كنه

alimaya

Active Member
سلام رضا جان.
ببخشيد فرمت rula چي هستش كه شما مي خواهيد لود بشه و بعدش با SQL_Plugin بازش كنيد
rula یک روش ارزیابی ارگونومی هست که من دارم نرم افزارش رو میسازم که البته کاربرد عمومی نداره و مخصوص رشته های مهندسی ایمنی و بهداشت صنعتی هستش.
مگه اين پلاگين اطلاعات رو از فايلهاي DB.*دريافت نمي كنه
شما میتونید با هر فرمتی که دوست دارید فایلتون رو ذخیره کنید و از این لحاظ محدودیتی وجود نداره رضا جان

reza zareie

Active Member
ببخشيد يه لحظه ذهنم به يه چيز ديگه برخورد اشتباه پست كردم . سعي مي كنم جوابتون رو پيدا كنم

آخرین ویرایش:

Aref_Alikhani

Well-Known Member
سلام مجدد:wink:
حالا حتماً که نباید یه چیز به اسم فارسی اضافه کنیم خب می تونی اول نام مسیر ها و فایلتو که فارسی یا انگلیسی هست در آرایه ها ذخیره کنی بعد هم اونا رو به نام های #1 ،#2 و...تغییر نام بدی بعد که فایلتو لود کردی اسامی ذخیره شده در آرایه ها رو دوباره با دستور ren باز نشانی کنی...مطمئناً جواب میده...:cool:
حالا میشه از چندین راه مختلف این کارو کرد،شما باید ببینی با کدوم راحت تری همونو انتخاب کنی.

راستی یه چیزی من توی روش قبلی مشکلی نداشتم یعنی فارسی رو لود نمی کرد اما وقتی یه حرف انگلیسی به اسم فارسی اضافه می کردم به راحتی لودش می کرد.:-?

جدیدترین ارسال ها

بالا