شما چه ويروس يابي را پيشنهاد ميكنين؟

chakame

New Member
سلام
من ویروس یاب Nod 32 را که رجیستر شده هم باشه رو پیشنهاد میکنم.
سرعت کامپیوتر رو هم نمیگیره.

Hyper

Active Member
من مدتاها با Norton کار میکردم
به تازگی از KasperSky استفاده میکنم و خیلی راضیم ...

رضا

Old User

Member
مثل قضیه این سوالست>> شما چه زبان برنامه نویسی رو پیشنهاد میکنید ... :mrgreen:

خب معلومه هر کی رو سلیقه خودش و تجربه خودش حرف میزنه ...

مثلا :
nod32 سرعتش خیلی خوبه و kasparskey دقت و بروزرسانی خوبی داره.

موفق باشی...

يه سوال من تعريف Nod 32 رو خيلي شنيدم
يكي از دوستان هم ورژن رجيستر شدش رو بهم داد هر روزم آپديت مي كنه...ولي هر سري اسكن مي كنم كلي چيز ميز پيدا مي كنه كه نميتونه پاك كنه جلوش مينويسه Access Denied آيا تنظيمات خاصي بايد انجام بدم؟
ضمنا" آنتي ويروسي سراغ داريد كه بتونه W32/IrCbot رو بتونه از بين ببره؟

Mds

Active Member
همگی برنامه هایی رو پیشنهاد کردند
اما در این مورد باید مستند صحبت کرد.

در قدرت Norton شک نکنید چون سایت بزرگ Yahoo از Norton 2006 استفاده میکنه. اگر از سرویس میل yahoo استفاده کرده باشید این موضوع رو متوجه شدید.

یه آمار دیگر از سایت معروف Pc World گویای این مطلب هست که در بخش Antispyware Software نرم افزار Webroot Spy Sweeper 5.0 صدر نشین هست و در بخش Security Suites هم نرم افزار Symantec Norton Internet Security 2006 بالا ترین رتبه را داراست.

لازم به ذکر است که آمار سایت PCWORLD بر اساس تست نرم افزار ها در برابر ویروس های گوناگون و نحوه عملکرد آنها در سیستم های مختلف بدست می آید :

http://www.pcworld.com/article/id,125857;page,1/article.html
http://www.pcworld.com/article/id,126890/article.html

Patris Net

Member
فقط و فقط McAffe VirusScan Enterprice 8.0i
درسته یه مقدار سرعت بالا اومدن ویندوز را میگیره اما اگه یکی دو دقیقه دندون رو جیگر بزاری تا سیستم کامل بالا بیاد میبینی که هیچی از سرعت سیستم کم نمیکنه
خود من از بس تعریف کسپراسکای را شنیدم نصبش کردم بعد که سیستم را اسکن کردم هیچ ویروسی شناسایی نکرد در حالی که وقتی پاکش کردم و McAffe VirusScan Enterprice 8.0i
رو نصب کردم و سیستم رو اسکن کردم 300 تا ویروس واسم شناسایی کرد

جدیدترین ارسال ها

بالا