ُلام دوستان من چند وقته كه شروع به يادگيري نرم افزار af كردم ودوست دارم در كنارش ساختن كليپ هاي صوتي رو هم ياد بگيرم كه از اين نوع صداها در همين برنامه استفاده كنم
شما چه برنامه اي رو پيشنهاد مي كنيد
البته باید این نکته را بگم که از CS3 به بعد این برنامه با نام Adobe Soundbooth CS3 ارائه شدهآقا برنامه Adobe Audition عالیه.تازه چون مال خود ادوبی هست با AE همخوانی داره.
ممنون از حمید عزیز که این نکته رو گفتن.من اینو نمیدونستم.البته باید این نکته را بگم که از CS3 به بعد این برنامه با نام Adobe Soundbooth CS3 ارائه شده
موفق باشین
دقیقا همین طور که دوست عزیز گفتن می تونین ۀموزش آن را البته به زبان انگلیسی تهیه کنینممنون از حمید عزیز که این نکته رو گفتن.من اینو نمیدونستم.
در جواب شما امیر جان باید بگم که چرا, آموزش داره.آموزشش توی یک DVD به زبان اصلی و از Lynda.com هست.والا من نخریدم که بدونم خوبه یا بد.شما میتونید برید به آدرس www.lynda.com و قسمتی از اونو که برای دانلود هست رو ببینید.اگر هم خواستید بخریدش برید به سایت www.techno2000.com.
راستی آموزش این نرم افزار اگه مال total traning باشه که محشره.ولی من هیچ جا گیرش نیاوردم.اگه اینو گیر آوردید به منم بگید تا از شما بگیرم.ببخشید ولی تا همین حد میتونستم کمک کنم.