شما برای نمایش تصاویرتون از چه روشهایی استفاده می کنید؟

idocs

Member
یه راه دیگه هم داری!
اسم فایل رو تو دیتابیس ذخیره کنی و یک فایل مثلا به اسم img.php درست کنی بعد هر عکسی رو خواستی نمایش بدی بری تو دیتابیس جستجو کنی و آدرس اصلیش رو سرور رو به دست بیاری و اگه پرمیشن لازم رو داشت اون رو لود کنی در غیر این صورت یه پیام خطا نشون بدی

من با اعطای مجوز مشکلی ندارم اما نمی دونم که چطور می تونم کاربرهای مختلف رو به گروه خودم اظافه کنم تا فقط کاربرهای عضو گروه بتونن تصاویر رو ببینن.

شما در این مورد مطلبی ندارید؟

ziXet

مدیر انجمن PHP/MYSQL
من با اعطای مجوز مشکلی ندارم اما نمی دونم که چطور می تونم کاربرهای مختلف رو به گروه خودم اظافه کنم تا فقط کاربرهای عضو گروه بتونن تصاویر رو ببینن.

شما در این مورد مطلبی ندارید؟
منظورم از مجور پرمیشن های فایلها نیست!
منظورم اینه که تو دیتابیس این مجوزهارو درست کنی

idocs

Member
منظورم از مجور پرمیشن های فایلها نیست!
منظورم اینه که تو دیتابیس این مجوزهارو درست کنی

اگر در مورد مجوزها مطلبی دارید، لطفا ارئه کنید.

همچنین سایر دوستان، خوشحال می شم در این مورد راهنماییم کنید.

phpweb

Active Member
شما با استفاده از دستورات htaccess میتونید این مشکل رو حل کنید، که اگر درخواستی برای دیدن عکس‌ها داده شد به یک صفحه‌ی دیگه ای برود مثل یک صفحه‌ی 404 که به دلخواه خودتون طراحی شده و یا به هر صفحه‌ی دیگه‌ای کافی لینک در خواستی رو توسط $_server['request_uri'] انالیز کنید که ببینید کاربر می‌خواد به طور مستقیم عکس رو لود کنه یا نه.

راهی هم که جناب zixet گفتند خوبه.

اما هنوز به نظر من استفاده مستقیم عکس در دیتابیس غیر ضروری و نامناسب هستش، مگر در شرایط خاص!

من دنبال یه اسکریپت تغییر اندازه تصویر می گردم. البته نمی خوام از تصاویر کش ایجاد کنه.

کاربر باید مقادیر دلخواش رو به اسکریپت بده و اسکریپت کارش رو بخوبی انجام بده.

لطفا یه اسکریپت با این قابلیت برام ارسال کنید.

جدیدترین ارسال ها

بالا