شمار كاربران اينترنت موبايل تا سال 2013 دو برابر مي‌شود

PhonieX

مدیر انجمن <A href="forum.majidonline.com/forums/6


بر اساس پيش‌بيني موسسه IDC، شمار كاربران اينترنت موبايل در سراسر جهان تا سال 2013 بيش از دو برابر مي‌شود.


به گزارش ايسنا، تصور مي‌رود در حال حاضر بيش از 450 ميليون كاربر اينترنت موبايل در جهان وجود دارد كه پيش‌بيني مي‌شود، طي چهار سال آينده با مناسب شدن قيمت تلفن‌هاي همراه، تلفن‌هاي هوشمند و دستگاه‌هاي مجهز به اينترنت ديگر به بيش از يك ميليارد نفر برسند.


شمار دستگاه‌هايي از قبيل رايانه، تلفن همراه و كنسول ويديويي كه به اينترنت متصل مي‌شوند در سال 2009 از 1.6 ميليارد دستگاه فراتر رفت و انتظار مي‌رود تا سال 2013 به 2.7 ميليارد دستگاه افزايش يابد.


طبق گزارش IDC، احتمال دارد اين توسعه سريع موجب تغييرات اساسي در نحوه استفاده از دستگاه‌ها توسط مصرف‌كنندگان شود.


بر اساس پيش‌بيني اين موسسه، در حالي كه متداول‌ترين استفاده از اينترنت موبايل در حال حاضر براي دسترسي به موتورهاي جست‌وجو، خواندن اخبار، ارسال ايميل و گوش كردن به آهنگ است، برنامه‌هايي كه در طي چهار سال آينده محبوبيت استفاده از آن‌ها رشد سريعي خواهد داشت، برنامه‌هايي هستند كه به كاربران امكان مي‌دهند به‌صورت آنلاين خريد كرده، در اجتماعات اينترنتي مشاركت كرده و وبلاگ ايجاد كنند.





منبع
 

جدیدترین ارسال ها

بالا