شماره گذاری در ورد در محل دلخواه

Amin.Z

New Member
سلام
میخواستم ببینم آیا توی برنامه word امکانی وجود داره که در محل دلخواه شماره صفحه رو بذاریم؟
خود برنامه قسمتای پیش فرضی داره، ولی من میخوام تو قسمت دلخواه شماره گذاری کنم
دلیل این کارمم اینه که با این روش میخوام فاکتورهایی که با دستگاه ریسو چاپ کردم ، شماره گذاری کنم و دیگه دستی شماره نزنم

اگه برنامه ای رو میشناسید که این کار رو میکنه ممنون میشم معرفی کنید
مرسی

the_king

مدیرکل انجمن
سلام
میخواستم ببینم آیا توی برنامه word امکانی وجود داره که در محل دلخواه شماره صفحه رو بذاریم؟
خود برنامه قسمتای پیش فرضی داره، ولی من میخوام تو قسمت دلخواه شماره گذاری کنم
دلیل این کارمم اینه که با این روش میخوام فاکتورهایی که با دستگاه ریسو چاپ کردم ، شماره گذاری کنم و دیگه دستی شماره نزنم

اگه برنامه ای رو میشناسید که این کار رو میکنه ممنون میشم معرفی کنید
مرسی

صد البته، در هر جایی از متن و صفحه ، چه Header و چه Footer و ... منوی Insert گزینه Page Number، گزینه Current Position ، گزینه Plain Number

PageNumber.gif

اگر دیدید جایی از صفحه است که دسترسی بهش برای تایپ کردن مشکله، در منوی Insert گزینه TextBox هست. اون Page Number رو زمانی که
دارید متن داخل TextBox رو می نویسید Insert کنید. چرا TextBox ؟ چون TextBox می تونه طوری تنظیم بشه که کادری دورش نباشه و یا
طوری تنظیم بشه که هر جایی از صفحه قرار بگیره. برای تنظیم کادر دورش رویش راست کلیک کرده و از گزینه Format Shape
استفاده کنید و به بخش Line Color بروید و روی No Line قرارش دهید :

NoLine.gif

و برای اینکه بتوانید TextBox را هر جایی که خواستید منتقل کنید، رویش راست کلیک کرده و گزینه Wrap Text را انتخاب کرده و گزینه More Layout Options
را انتخاب نمایید و در زبانه Text Wrapping گزینه In front of text و در زبانه Position گزینه های Absolute position و Margin را فعال کنید :

InFrontOfText.gif

Position.gif

Amin.Z

New Member
خیلی بزرگواری کردید
من طبق همین فرمایشات شما پیش رفتم و text box رو ساختم با یه شماره ای که ایجاد میشه درونش ولی خوب وقتی صفحات دیگه اضافه میکنم با ctrl+enter شماره به صورت صعودی به اونا اضافه نمیشه، همونطوری سفید میمونن و شماره فقط توی صفحه اول هستش!
چیکار باید بکنم؟

آخرین ویرایش:

the_king

مدیرکل انجمن
خیلی بزرگواری کردید
من طبق همین فرمایشات شما پیش رفتم و text box رو ساختم با یه شماره ای که ایجاد میشه درونش ولی خوب وقتی صفحات دیگه اضافه میکنم با ctrl+enter شماره به صورت صعودی به اونا اضافه نمیشه، همونطوری سفید میمونن و شماره فقط توی صفحه اول هستش!
چیکار باید بکنم؟

وقتی صفحه جدید می سازید تنها مواردی در صفحه جدید تکثیر می شوند که داخل header یا footer باشند. اون textbox تون را که طبق روال گفته شده ساخته اید Cut کنید (Ctrl + X) و
روی header یا footer دوبار کلیک کنید تا در حالت ویرایش header یا footer قرار بگیرید و حالا Paste کنید (Ctrl + V) تا اون textbox به عنوان header یا footer قرار بگیره،
گو اینکه از نظر موقعیت روی صفحه می تونه وسط صفحه یا هر جای دیگری باشه.

جدیدترین ارسال ها

بالا