شماره رديف براي ركورد هاي جدول در هنگام نمايش در dbgrid

sara_she

Member
من با بانك اينتربيس و زبان دلفي كار مي كنم

مي خوام براي بعضي از جداول بانك وقتي توي dbgrid ركوردهاي جدول رو ليست مي كنم . اين ركورد ها شماره داشته باشند

ترجيح مي دم شماره رو به عنوان يك فيلد اضافي به جداول بانكم اضافه نكنم . چون در اينصورت هم تعداد فيلدها بيشتر مي شه و هم اينكه موقع حذف ركوردي از ميان ركوردها شماره ها اشتباه مي شه
پيشنهاد شما چيه؟

AliHSlc

Member
سلام.... نمیدونم منظور شما رو دقیقا متوجه شدم یا نه ، لی ما در درس ذخیره و بازیابی اطلاعات ، یه موضوع اینچنین داریم ، برای مثال فیلدی ( خصوصیتی) را می خواهیم به یک رکورد ( نمونه ای از نوع موجودیت ) ایجاد کنیم ، که آن فیلد جذ ویژگی های ذاتی این رکورد نیست و بر حسب نیاز باید ایجاد شود...
اگر منظور شما اینه که فقط تعداد رکوردهای موجد در دیتا گرید رو لیست کنه ، قکر کنم نیاز به ایجاد فیلد جدید نیست ، فقط یک ستون ایجاد کنید در دیتاگرید و از ابتدا تا انتهای لیست رو با یه حلقه شماره گذاری کنید...انشالله کارتان راه بیفته

sara_she

Member
ممنون از راهنمایی شما

روش پیشنهادی شما مشکلم رو حل می کنه . ولی من نمی دونم کد مقدار دهی یک ستون از dbgrid رو چطور بنویسم

با recordcount تعداد رکوردها رو به دست میارم ولی در حلقه for نمی دونم چه طور کد dbgrid1.columns[0]...رو باید

بنویسم؟اگه یه نمونه برام بذارین ممنون می شم

جدیدترین ارسال ها

بالا