شمارش اعداد هگز و ذخیره اعداد هگز در فایل - ویژوال بیسیک

bahar11

New Member
دستور for برا ی هگز

چگونه در بیسیک دستور حلقه for را برای اعداد هگز بکار ببریم.

bahar11

New Member
با سپاس فراوان به شما دوست عزیز به خاطر پاسختان
لطفا بگویید چطور این اعداد هگز به دست امده را بجای نمایش در msgbox در یک فایل ذخیره کنم.
چون وقتی با کد زیر ذخیره میکنم به صورت دهدهی ذخیره میشود نه هگز.در صورتی که من میخواهم به صورت هگز ذخیره شود.
Dim i As long
Private Sub Command1_Click()
For i = &haaa To &hccc
Open "e:\b1\f1.txt" For Append As #1
Write #1, i
Close #1
next
با تشکر مجدد

the_king

مدیرکل انجمن
با سپاس فراوان به شما دوست عزیز به خاطر پاسختان
لطفا بگویید چطور این اعداد هگز به دست امده را بجای نمایش در msgbox در یک فایل ذخیره کنم.
چون وقتی با کد زیر ذخیره میکنم به صورت دهدهی ذخیره میشود نه هگز.در صورتی که من میخواهم به صورت هگز ذخیره شود.
Dim i As long
For i = &haaa To &hccc
Write #1, i
Close #1
next
با تشکر مجدد

بجای Write #1, i از (Write #1, Hex(i استفاده کنید، در ضمن کدی که نوشتید زیاد اصولی نیست.

1) متغیر های حلقه را در داخل روتین (بعد از Sub) تعریف کنید تا بصورت محلی تعریف شوند، نه در ابتدای برنامه.

2) شما برای نوشتن 547 عدد (تعداد اجرای حلقه) 547 بار فایل را باز کرده اید و مجددا بسته اید، هم سرعت اجرا
را کاهش می دهد و هم CPU را بی دلیل مشغول می کند.
بهتز است که فایل را پیش از حلقه For باز کنید و بعد از Next ببندید.

کد:
    Dim I As Long
        For I = &HAAA To &HCCC
            Write #1, Hex(I)
        Next
    Close #1
End Sub

bahar11

New Member
با درود در بیسیک در دستور for از کجا بفهمیم که حلقه for چند بار تکرار شده است؟مثلا در برنامه زیر چطور تعیین کنیم که اعداد فرد از 1 تا 50 چند تا است؟for i=1 to50 step 2با سپاس

the_king

مدیرکل انجمن
با درود در بیسیک در دستور for از کجا بفهمیم که حلقه for چند بار تکرار شده است؟مثلا در برنامه زیر چطور تعیین کنیم که اعداد فرد از 1 تا 50 چند تا است؟for i=1 to50 step 2با سپاس

یک متغیر مثلا Counter را پیش از حلقه تعریف کنید که مقدار اولیه صفر داشته باشد. در داخل حلقه مقدار آنرا
یک واحد افزایش دهید. پس از پایان اجرای حلقه، مقدار Counter تعداد اجرای حلقه (تعداد اعداد فرد) را
مشخص می کند :

کد:
    Dim i As Long
    Dim [B]Counter[/B] As Long
    [B]Counter[/B] = 0
    For i = 1 To 50 Step 2
        [B]Counter[/B] = [B]Counter[/B] + 1
    Next
    MsgBox [B]Counter[/B]

جدیدترین ارسال ها

بالا