شمارشگر تعداد بازديد كننده ها در پرشين بلاگ ؟

SATBLOG

New Member
آقا باز شرمنده كه تاپيك جديد باز كرديم. من براي وبلاگم از اين شمارشگر هاي بازديد كننده و خصوصا از اينايي كه نشون مي ده چند نفر همزمان انلاين هستن لازم دارم. راستش بازديد كننده هاي بلاگم خيلي زيادن براي همين خيلي احتياج دارم. يه دونه تو يه وبلاگ ديدم با فلش كار شده بود و زمان و تاريخ تعداد بازديد كننده ها از روز اول و امروز و روز قبل رو نشون مي داد. از اونا سراغ ندارين؟
يه سري چيز هاي ديگه هم لازم دارم مثل لوگو و لينك اين حرفها. اينم آدرس بلاگمه... كسي مي تونه كمك كنه؟ :?:
www.satblog.tk
www.satblog.persianblog.com

(جناب سوتي نويس يه حالايي داده بودن ولي قالبشون درست كار نكرد)

sutinevis

Member
آقا ببخشید...مگه اونروز شما نگفتی که قالب کار میکنه؟...بعدش هم من براتون آف گذاشتم که ببینم مشکل چیه ولی شما خودتون جواب ندادین...حالا چون میدونم مشکل از منه چشم...بروی چشم....
در ضمن از این جینگولک بازیا درنیاری بهتره!به نظر من همون کدی که گذاشتم تو قالبت کلاسش بیشتره!

SATBLOG

New Member
قالب با فونتها مشكل داشت. ده دفعه هم آفلاين گذاشتم تحويل نگرفتي.
حالا كد همون hite ساده رو ميدي؟

sutinevis

Member
همینی که ایشون گفتن کامل بود ولی برای پرشین میتونی از <#hits#> ستفاده کنی.

SATBLOG

New Member
اين كد رو بايد كجا گذاشت و چه جوري نوشت عزيز دل برادر؟ البته از سايت شوك كانتر همون چيزي كه مي خواستم رو گرفتم و تو وبلاگ گذاشتم ولي بديش اينه كه تعداد آنلاين هاي همزمان رو نداره و زيرش هم بنر تبليغي داره... بماند هم كه پدرم در اومد تا تونستم جايي كه مي خواستم بزارمش. عين همين كانتر رو يه جاي ديگه هم ديده بودم ولي زيرش بنر نداشت ولي عوضش دو تا زير هم بود، كسي آمار نداره چه جوري ميشه بنرش رو ورداشت؟ اون كد hites رو هم اگه جناب سوتي نويس كامل توضيح بدن ممنون مي شم.
با تشكر از جناب everex عزيز اون سايت fastonlineuser هم آدرسش اشتباهه آدرس درستش fastonlineusers هستش... يه ساعت سر كار بودم تا آخرش فهميدم اشكال از كجاست!

جدیدترین ارسال ها

بالا