شمارت نيفته

farshad_123

New Member
سلام

من يه برنامه ميخوام که باهاش بشه زنگ زد به خونه کسی از طريقه مدم ولی شماره تلفنت نيوفتهاين برنامه رو سرچ کردم

cidpad2.2 calleridgeneratoree

داد ولیeاين برنامه activation

ميخواد کسی داره بزنه

flashdes

Active Member
میشه لطف بفرمایین اسمش رو دقیق تر بنویسید شاید یه فرجی شد اکتیویشنش پیدا شده بید!!!!!!!!!!!!!!

Sunboy454

Active Member
DC++ is a file-share system in the net and uses for those who wanna file/files cant found it, it means all its users share them (prog/data)s and use together.

Mahdi

کاربر متخصص انجمن بُرداری
سلام
با كارت دبيت (Debit) زنگ بزنيد شمارتون نمي افته
اين كارت رو مي تونيد از بعضي باجه هاي روزنامه فروشي تهيه كنيد

موفق باشيد
مهدي

babakslt

Member
واي واي اينجا کاراي بد ياد ميدن.. من نمي خونم چي نوشتين...:دي

اين کارا بيتربيتي مامانم گفته نکنم...
فعلا

Sunboy454

Active Member
برنامه رو از لینکی که دادم دانلود کن و واسه کرکت Search کن تو اونجا Hub های ایرانی هم هست اگه در مورد استفاده از برنامه مشکلی داشتی میتونم راهنماییت کنم.

آخرین ویرایش:

FashisT

Active Member
یه کد 3 رقمی بود که اول میگرفتی و بعد شمارتو میگرفتی ..اینطوری شمارت نمیافتاد..من خودم باهاش کار کردم ولی الان هر چی فکر مینم یادم نمیاد..
فعلا
13.gif

amin_2005

Member
سلام يك كم بيشتر فكر كن ببين يادت میاد اگر یادت امد همین جا بنویس ممنونم

farshad_123

New Member
fashist گفت:
یه کد 3 رقمی بود که اول میگرفتی و بعد شمارتو میگرفتی ..اینطوری شمارت نمیافتاد..من خودم باهاش کار کردم ولی الان هر چی فکر مینم یادم نمیاد..
فعلا
13.gif
همون کد الان منو بيچره کرده برايه پيدا کردنش!
اگر زحمتی نيست بگرد پيدش کن!

H-assan

Well-Known Member
ببین کد رو ننویس اینجا هر کسی هم می دونه به صورت عمومی نویسه و به کسای هم که می دی کد رو خواهش کن که کد رو جای نگن وبرای دوستان هم به صورت خصوصی بفرست

موفق باشید

farshad_123

New Member
assan گفت:
ببین کد رو ننویس اینجا هر کسی هم می دونه به صورت عمومی نویسه و به کسای هم که می دی کد رو خواهش کن که کد رو جای نگن وبرای دوستان هم به صورت خصوصی بفرست

موفق باشید
سلام
هر کی داره به منم لطف کنه P m خصوصي ب ده تو انجمن
يا به اميل زير بفرسته!
[email protected]

با تشکر
نويسنده اين مقاله فرشاد

Sunboy454

Active Member
در صورت پیدا شدنش ما رو هم بی بهره نذارین البته اگه فقط واسه اتاقت (محل سکونت Fashist) نباشه و تو محل سکونت ما هم قابل استفاده باشه

آخرین ویرایش:

جدیدترین ارسال ها

بالا