قالب شلقم

سلام دوستان نمی دونم تا حالا شده مریض بشید وهی مثل من به سرفه بیفتید بعدش بعد از 13 تا آمپول هیچ بهبودی حاصل نشه و بعد با خوردن روزی فقط یه شلقم حالتون خوب بشه یا نه ؟ :green:
در هر صورت برا قدر دانی از شلقم 3 بعدیش کردم:rose: :paint:
مدلینگ را با مایا انجام دادم مدت زمانش هم شاید براتون جالب باشه با curve و surface کار کردم فقط چند دقیقه طول کشید زیر 10 دقیقه اما sculpt تو mud box حدودا 1 ساعت طول کشید هر چند که بعد کع به عنوان normal map به v-ray دادم 40% از جزئیات را توش حس کردم در هر حال برای رندر هم از v-ray استفاده کردم مدت رندر هم شد
1:32:12
خوشحال میشم نظراتتون را بشنوم
je51ztg4agq0qqoopr8p.jpg

p6l2b1yunlhr1nqkzorm.jpeg

پیوست ها

• free.jpg
    free.jpg
    283.5 کیلوبایت · بازدیدها: 29
آخرین ویرایش:
سلام
عجب شلغمی...................
مدل شلغم که کامله .
فقط با بروبچ موافقم حیفه این ایده با جزئیات نباشه
:rose:

AREF

مدیر انجمن های <A href="http://forum.majidonline.c
:lol:
سلام.آفرین به این همه قدردانی.
شلغم TURNIP
نام علمی Brassica Napus
گياه شناسي
شلغم گياهي است با برگهاي ناصاف و بريدگيهاي زياد به رنگ سبز و سفيد . ريشه آن غده اي و به شكل هاي گرد و يا دراز به رنگ سفيد با لكه هاي بنفش مي باشد .
ميوه شلغم مانند غلافي باریك و دراز است كه در آن چند دانه سياه وجود دارد . شلغم در هواي سرد بسيار خوب رشد مي كند و شايد علت آن باشد كه براي درمان بيماريهايي كه در فصل سرما زياد است و بيماريهاي تنفسي بكار مي رود .
خواص داروئي:
شلغم از نظر طب قديم ايران گرم و تر است
خواص شلغم آنقدر زياد است كه مي توان گفت اين گياه براي هر دردي درمان است و اگر مردم مي دانستند كه اين گياه چقدر فايده درد تمام باغچه هاي خانه خود را شلغم ميكاشتند و هر روزه از آن استفاده مي كردند .
1)شلغم مقوي است
2)شلغم اشتها آور است
3)شلغم ضعف جنسي را درمان كرده و اسپرم را زياد مي كند
4)شلغم سرفه را تسكين مي دهد
5)ترشي شلغم بهترين نوع ترشي است زيرا مقوي معده و روده ها و اشتها آور است
6)آب شلغم قند خون را پائين مي آورد
7)تخم شلغم را اگر سرخ كرده و بخوريد براي ضعف جنسي موثر است
8)اگر گلو درد داريد آب پخته شلغم را قرقره كنيد
9)خوردن آب شلغم درمان كننده جوش صورت است
10)آنهايي كه حافظه ضعيف دارند حتما بايد شربت بخورند زيرا ثابت شده است كه شلغم حافظه را تقويت مي كند
11)شلغم شب كوري را درمان مي كند
12)شلغم بعلت داشتن ويتامين B1 علاج كم خوني است
13)شلغم براي رشد و نمو استخوانها مفيد است بنابراين زنان باردار وشیرده حتما بايد از آن استفاده كنند .
14)زن حامله اي كه در مدت بارداري شلغم خورده باشد بچه اش زودتر رشد كرده ، زودتر حرف مي زند و حتي زودتر راه مي افتد و در مقابل امراض مقاومت بيشتري خواهد داشت .
15)آنهايي كه غده تيروئيدشان كم ترشح مي كند بايد حتما شلغم بخورند زيرا شلغم بعلت داتشن يد فراوان ترشحات غده تيروئيد را تنظيم مي كند .
16)شلغم مهمترين گياه ضد سرطان است و حتي گسترش سرطان را متوقف مي كند .
17)شلغم درمان بسياري از بيماريهاي پوستي است
18)شلغم پخته بهترين دارو براي برونشيت است
و بالاخره سعي كنيد كه در فصل زمستان براي پيشگيري از سرماخوردگي و بيماريهاي تنفسي اقلا چند بار در هفته شلغم بخوريد شلغم پخته بهترين صبحانه است . بدن را تميز كرده و مواد سمي را ازبدن خارج مي سازد .همانطور که در بالا گفته شد آب شلغم خام خواص بيشتري از شلغم پخته دارد بشرطي كه معده شما را ناراحت نكند .

و اما در مورد کار
خیلی خوب شده.مدل سازی رندر خوب شده.اما خب معلومه کاره پر سرعتی هست.دیتیل زیادی نداره.نور معمولی شده.اما خب قدردانی هست دیگه! موفق باشی

سلام دوستان نقد ها کاملا درسته و ممنون از نظراتتون در مورد دیتیل بگم که دیتیلی که تو مادبکس انجام دادم اینه که زیر می بینید اما نمی نمی دونم چرا وقتی به normal map به متریال v-ray دادم اینطوریش کرد شاید واقعا وی ری تو مایا خوب جواب نمیده نمی دونم نظر شما چیه پارامتریش را نباید عوض کرد واسه جزییات بیشتر ؟ حالا بگزریم در مورد سایه و پرسپکتیو بودن هم قبول دارم زیادخوب نشده اما متاسفانه واقعا سرعتی کارا زدم و حوصله بیشتر از این نداشتم :green: اما ممنون از نظراتتون یه بار که حوصله داشتم بر میگردم کارا کاملش میکنم
tau1wg9a53ty2b6iauhc.jpg

koorosh_kh

باحالترین کاربر
شلقم ها خوب شده اما انگار تو ظرف نیستن :green: و این lens deph که دادی زیاد خوب نشده بیشتر رندر حالت مات داره
من از اساتید همین سایت شنیدم که هم نرمال مپ باید داد هم دیسپلیس تا تمام جزئیات معلوم بشه.
vray فقط به درد interior میخوره البته تو مایا چون با منتال آدم پیر مشه تا به intrior وارد بشه. اما با وی ری خیلی راحته.

آخرین ویرایش:
شلقم ها خوب شده اما انگار تو ظرف نیستن :green: و این lens deph که دادی زیاد خوب نشده بیشتر رندر حالت مات داره
من از اساتید همین سایت شنیدم که هم نرمال مپ باید داد هم دیسپلیس تا تمام جزئیات معلوم بشه.
سلام دوسته من ممنون از نظرت درست میگی داداشم هم گفت اینگار تو ظرف نیست باید بعدا بیام دوباره روش کار کنم اما در مورد displacemnet هر کاری کردم روش اعمال نشد واسه همین کلا دارم واسه رندرینگ در حد بالا 3دی مکس را یاد میگیرم از مایا 2009 به بعد کم کم autodesk خیلی واسه مایا کم گذاشت البته کم نذاشت منظورم اینه مشکلاتش را کامل حل نکرد مثلا همین مایا 2012 بعدش hotfix 1 بعد hotdix 2 بعد hotfix 3 بعد hotfix 4 حالا هم service pack 1 حالا هم که می خوای با v-ray کار بزنی این مشکلات البته یه ذره هم من تو وی ری تازه کارم اما خوب تو مکس خیلی تنظیماتش بیشتره در هر صورت درست میگید دیسپلسمنت را حتما باید داد راستی lens depth هم واسه این بد شد که نتونستم ازش z-deptth بگیرم مایا سافتویر و مایا منتال ری تو مایا 2011 و 2012 واسه من resoulation را درست نمیده مضلا width را اگه بدم 480 دوبرابر درست میده اما وقتی زیاد ترش می کنم عکس میریزه گله هم رزولیشنش فکر کنم سیاستا اتودسک هست که 3دی مکس را به عنوان رندرینگ داشته باشه چون تو سایتش که برید خودش هم واسه رندرینگ 3دی مکس را پیشنهاد داده و واسه کارا سینماتیک گفته برید سراغ مایا ...

آخرین ویرایش:

arminAnim

کاربر متخصص
من فکر می کنم این کار مدل سازی نداره ، از روی شلغم ِ واقعی عکس گرفته شده و در فوتوشاپ به صورت آلفا دراومده و در نهایت در نرم افزار ِ سه بعدی بصورت plan رندر شده - اگر اشتباه می کنم بفرمایید. البته عمق میدانش هم صحیح نیست

من فکر می کنم این کار مدل سازی نداره ، از روی شلغم ِ واقعی عکس گرفته شده و در فوتوشاپ به صورت آلفا دراومده و در نهایت در نرم افزار ِ سه بعدی بصورت plan رندر شده - اگر اشتباه می کنم بفرمایید. البته عمق میدانش هم صحیح نیست
سلام دوسته من اگه منظورتون اینه که 3بعدی نیست شلغما باید بگم چرا هست تو صفحه یک نشون دادم تو مادباکس حالا چرا نمی رسونه مشکل از من بوده تو سایه انداختن و چند تا چیزه دیگه که حتما فردا درستش می کنم و پست راآپدیت می کنم در مورد آلفا هم چون از مایا نتونستم z-depth بگیرم واسه ادامه کار تو فتوشاپ (بلور ) یک گرادینت تو لایر آلفا دادم و بعد سورس را تو لنز بلور آلفا دادم و بعدش با پارامتر هاش یه ذره بازی کردم تا ابن بشه

آخرین ویرایش:

shirani

مدیر انجمن <A href="http://forum.majidonline.com/f
دوست داشتم ولی کادر بندی رعایت نشده من فکر میکنم این اموزش جدید دیده باشی سعی کن خوب به حرفهای اون خانم توجه کنی ولی ریشه هاش دوست داشتم طبیعی شده

سلام اتفاقا اونا دانلود نکردم فقط همین که تصویرشا دیدم کمکم کرد به ایده مگر نه اون اصلا با منتاله...

Hamed

Active Member
سلام
آقا کار بسیار زیبایی مخصوصا مدلینگ و تکسچرینگ...
اما متریال میز و بکگراند کار هنوز جایی کار دار...

با تشکر از عارف عزیز بات نقد پزشکیشون...:lol::lol::lol::wink:

علی یارت

جدیدترین ارسال ها

بالا