شطرنجی کردن تصاویر

pmy3d

Member
سلام ببخشید نتونستم یه عنوان مناسب به موضوعم پیدا کنم ولی میخواستم بدونم چجوری میشه اتوماتیک چند تا تصویر رو تو فتوشاپ به شکل زیر در آورد چون من قبلاً یه آموزش داشتم برای فتوشاپ رفتم اونجا عکسهارو بهش داد خودش به این شکل دراومد من اسمشو میذارم شطرنجی:green:

پیوست ها

• 10.jpg
    10.jpg
    407.8 کیلوبایت · بازدیدها: 21

Saeed

Well-Known Member

منظورتون چیدمان عکسهاست ؟

فکر کنم بشه با اکشن دراوردش :دی !

nima_dsnr

کاربر VIP
یکمی سخته
اگر با دست بچینی راحت تره
برای دقتش هم میتونی از خط کش ruler استفاده کنی.
خودش تا نزدیک که بیاد مثل آهن ربا جذب میشه و باعث میشه که رقتش بالا بره.

Mehdi_Naissipour

کاربر VIP
سلام. این کار رو با گزینه Contact Sheet از منوی File>Automate میشه انجام داد. فقط باید گزینه Auto Spacing رو غیرفعال کنی تا بتونی فاصله بین تصاویر رو به دلخواه تعیین کنی.
پلاگین Contact Sheet یه نرم افزار جانبی برای فتوشاپه که الآن نسخه 5 اون هم تولید شده و امکانات فوق العاده ای داره.
نکته: اگه این گزینه در منوی File برنامه شما نبود یعنی اینکه پلاگین مربوطه در پوشه Automate برنامه فتوشاپ نیست و باید اون رو از اینترنت بگیری و در این پوشه کپی کنی.
موفق باشی.

pmy3d

Member
درسته همینی که مهدی جان گفتن رو من تو همون آموزش دیده بودم ولی اون موقع فتوشاپ من CS4 بود الان که CS5 زدم همین طوری که شما گفتین تو این نسخه نیست به خاطر همین هم ندیده بودم :green: خیلی ممنون :oops:

آخرین ویرایش:

pmy3d

Member
من اینو از سایت خود فتوشاپ دانلود کردم لینک زیر پلاگین های اختیاری فتوشاپ CS5 هست و اینی که تو پیوسته همون Contact Sheet هستش اینارو برای دوستانی گذاشتم که مشکل منو دارن میتونین این فایلها رو تو به مسیر زیر که محل نصب فتوشاپ هستش کپی کنید:
Adobe\Adobe Photoshop CS5\Plug-ins\Automate

لینک پلاگین های اختیاری: PSCS5OptionalPlugins_Win_en_US.zip - 7.9 MB

:rose::rose::rose:

پیوست ها

• ContactSheetII.zip
    74 کیلوبایت · بازدیدها: 31

جدیدترین ارسال ها

بالا