شرکت معتبر آی تی هاست

وضعیت
موضوع بسته شده است.

salar2010

Member
و . واقعا تو همین تاپیک معلوم شد که چقدر مشتری مداری میکنید

بنده خدا داره میگه بهتره هاست یک ماهه میگرفتید تا اطمینان حاصل میکردین ! ولی ظاهرا شما این حرف رو به دل گرفتید ! و این بی صوادی و کم جنبه بودن شما و هاستینگ شما رو نشون میده

ادمین سرور که نباید اینقد بی حوصله و بی جنبه باشه ! باید بتونه با مشتری مدارا بکنه

والا با این اوصاف من تا 100 سال دیگه فک نکنم کسی بیاد سراغ هاستینگ شما برادر عزیز

parsgibit

Member
مدتي بود سر به مجيد آنلاين نزده بودم ...

هرچند كه اين تاپيك آخرش قفل ميشه ولي:
از مديران خواهش دارم كه اين پست رو پاك نكنن تا اين دوستمون كمتر ...
-
رابطه من با يوزر هاي yektahost , ithost كه هر دو يك نفر هستند و شكر خدا ، اننقدر داراي ضريب هوشي پاييني هستند كه حتي امضا هاشونو يه جوري نمي كنن كه آدم شك نكنه جفتش يه نفره از يه شبي ! حدود ساعت 11 شروع شد.
ايشون كه اون زمان از ديتا هاست اكانت هاست داشتن ، قصد زدن هاستينگ كردن !!! و از من خواستن تا پرتال هاستينگي براشون فراهم كنم. منم گفتم كه اول بايد هزينه رو بريزيد تا بهتون بدم. در هر صورت ايشون تا ساعت 2 بامداد ، مغز منو خوردن و من بهشون اسكريپت رو دادم ! اما از اون جايي كه شناختي نسبت بهشون نداشتم اسكريپت رو با code lock كد و لايسنس دار كردم تا اگر فردا هزينه رو واريز نكردند ، اسكريپت رو غير قابل استفاده كنم ، كه همين طور شد و ندادن.
بعدش ايشون با تهديد سعي كردن كه به زور !! اسكريپت رو به دست بيارن ، با تهديد هاي بچگانه اي مثل ، من تو وزارت اطلاعتم ، ميدم اداره آگاهي بگيرتت ... :))))) !! كه مدتي خوب ما رو خندوندن.
زماني كه من سرويس ميدادم ، از اون جايي كه ايشون هيچي نبودند و نيستند البته ! پشت سر من چرندياتي سر هم مي كردند و مي گفتن تا مثلا از N تا مشتري كه داره براي من مياد يكيشم به ايشون برسه. كه جوابشونو گرفتن و باز تهديد كردند و زماني كه ديدن تهديداتشون جوابي نميده ، به غلط !!! كردن افتادن (كه بازم جوابي نداد)

يه سري از گفته هاي ايشون رو اين جا من كوت ميكنم و جوابشونو ميدم.
قرارداد ندارید = مشتر ی ما نیستید
چه قدر قشنگ ...
قرارداد شما به چه دردي ميخوره حالا ؟ نه شركت ايد ، نا آدم معتبري هستيد ، نه وجدان دارين !
قرار داد هم داشت و اينجا آپلود ميكرد ، ميگفتي تقلبيه و رقبا !! (همون كلمه جديده اي كه ياد گرفتي ! اسپمر اسپمر مي كني :)) ) اينو ساختن.

آخه کسی با 6 ماه سابقه ما را زیر سوال میبره باید آروم باشم اسپمر هست میشناسمش
حواسشون نبود شما در حدود 60 سال سابقه داريد ... ببخشيد.
راستي ، ايشون رو به عنوان اسپمر !! ميشناسيد ، سايرين هم شما رو به عناوين ديگه اي ميشناسن. مثل كلاه بردار :) (توضيح پايين)

من از این کمپانی سرویس دارم 2 ساله هیچ مشکلی هم نداشتم دوستان
www.bia2dvb.com
اي تي هاست / يكتا هاست ، اصلا يك سالش هست كه تو داري واسه خودت با اون يكي يوزر پست ميدي كه من 2 ساله از اين جا سرويس دارم ؟
نكته جالب ديگه اي هم هست اينه كه دوميني هم كه ذكر كرديد ، حدود 1 ماه ديگه 1 ساله ميشه ....

اوه اوه از شما باید دوری جست کلاهبردارترین هاست ایران مال شماست معروفید ممنونم
ايشون كلاه بردارند يا شما كه از شركت لحظه الكترونيك كه سرور براتون از اي وب مي گرفت ، هزينه 2 ماه سرور رو ندادين ؟
حدود 300 هزار تومان رو چندين ماه خوردين و ازتون اثري نيست ؟
يا شمايي كه پرتال قديم يكتا هاستتون دزدي بود ؟
يا شمايي كه سعي داشتي ، پرتال از من هم بدزدي ؟
اكثر عزيزان ، مهدي خان رو ميشناسند و مي دونن چنين صفاتي رو كه شما دارين به ايشون وصل مي كنيد ، فقط صفات خودتونه !

لطفا كمتر ....

از مديران خواهشمندم ، با توجه به اين كه اين كاربر(ها) خارج از قوانين انجمن رفتار مي كنند (2 نام كاربري دارند.)
بر طبق قوانين با وي برخورد كنيد.

7mqr9l2obks9cxcpzklx.jpg

آخرین ویرایش:

omid4u

New Member
Parsgibit درست میگویند yektahost , ithost هر دو يك نفر هست و این خلاف قوانین انجمن است
این آقا تا دو ماه پیش dns هاش را روی yektahost.net ست می کرد و دومین ithost1.net را تازه ثبت کرده (2008-10-20) و dns ها را در حال حاضر روی ithost1.net ست می کند.​
برای اثبات حرفم کافیه نگاهی به کش گوگل بندازید
http://209.85.173.132/search?q=cache:8KHShZnkhKoJ:www.robtex.com/dns/ithost.ir.html

ایشون حتی یک بار که سرویس ها برای چند روز قطع بود و خبری هم از این آقا نبود و تلفن ها را هم جواب نمی دادند یک بار که انلاین بودم و دیدم تو یاهو انلاین شد و بهش گفتم این چه وضعشه گفت همینه که هست و ithost دیگه تعطیله و تمام فایل ها پاک شده و از این جور حرفها و بعد حتی تهدید کرد که نباید مشکلات را جای دیگری بگم.
متن تمام چت ها را یادگاری نگه داشتم که هیچ وقت یادم نره که تو زندگی آدم به چه جور آدم هایی هم برخورد میکند

bitaraf

Member
متاسفم برای دروغ گویی هات

[FONT=Arial, Helvetica, sans-serif] Domain Name: BIA2DVB.COM
Registrar: DIRECTI INTERNET SOLUTIONS PVT. LTD. D/B/A PUBLICDOMAINREGISTRY.COM
Whois Server: whois.PublicDomainRegistry.com
Referral URL: http://www.PublicDomainRegistry.com
Name Server: NS1.ITHOST1.NET
Name Server: NS2.ITHOST1.NET
Status: ok
Updated Date: 21-oct-2008
Creation Date: 18-dec-2007
Expiration Date: 18-dec-2008

[/FONT]

parsgibit

Member
دوستان بنده تاپیک دیگری باز میکنم شما به جدال ها و تمام تهمت های خود ادامه دهید از مدیران خواهشمندم که یا این تاپیک را پاک یا که اسپم آقای پاری جی بایت و امید و ..... پاک کنند ممنونم
معمولا ، اين جور تاپيكا قفل ميشن ... پاك نميشن ، چيه نگرانيد شما ؟ ميترسين كسي بخونه حقايق رو عابرتونو بره ؟

زماني من پستم رو در تاپيك شما دادم ، خودتون شروع به تهمت زدن كرديد ! اين گفته هاي منم ، چيزي جز حقيقت نبوده و نيست .
براي بدهكاريتون به شركت لحظه الكترونيك ، هم به زودي ميان و تاييد مي كنند.

راستي ، هر كسي چيزي جز گفته هاي شما بگه ميشه اسپم ؟

يه غلط هم از فحش هايي كه به دوستمون آقاي نيك فرجام دايد هم ديدم ، گفتم بگم كه مثل داستان best regards ه تون نشه !
mahmood_khoshnvis: Nikfarjam Is Cow
mahmood_khoshnvis: sun of a bech
mahmood_khoshnvis: servereto alan miaram paeen
قسمت هايي كه خيلي ديگه **** گفتيد و حذف كردم و اين 3 جمله رو گذاشتم.
اون sun اي كه شما ذكر كرديد ، به معني خورشيد ه ، هر چند كه منظورتون son ه پسر بوده !

كلمه bech رو هم غلط نوشتيد ، كه درست نيست صحيحشم اين جا بنويسم ! برات بد آموزي داره !

خودتم در مورد راستي گفته هاي من هيچ شكي نداري ... :wink:

webmizban.com

Active Member
من که کلا نمیشناختم ایشون رو ... پی ام دادن اینهارو بار ما کردن.... پس ایشون بودن....به هر حالا ما جواب بی ادبیها و جهالت این افراد رو ندادیم و نخواهیم داد.

ITHOST

New Member
دوستان عزیز بس کنید این چه کارهاییست آرامش سایت و بر هم میزنید باعث میشید که من نوعی هم بیام تو تاپیک های شما چرت بگویم شب خوش

Mandana

Active Member
من از این کمپانی سرویس دارم 2 ساله هیچ مشکلی هم نداشتم دوستان
www.bia2dvb.com
برا منه 12 تا هم مشتری براشون دادم تو پنل ریسلریمه پشتیبانیشون حرف نداره الان 2:16 دقیقه صبحه آنلاینند حداقل از هاست های زیرزمینی بهترند ممنونم
:shock:
اوه اوه از شما باید دوری جست کلاهبردارترین هاست ایران مال شماست معروفید ممنونم :lol:
من گفتم مشتری معرفی میکنم

فکر کنم به مشتریتون علاقه ی شدیدی دارین که حتی زیر یک سقف زندگی می کنین دوست جان.شماره ها یکسان، ایمیل ها یکسان، اینها رو میشه یک فکری کرد اما شما حتی آی پی تون هم یکی هستش!!!!به اینهمه علاقه تبریک میگم
تاپیک قفل میشه.ادامه اش واقعن ضروری نیست
یوزر یکتاهاست هم به علت یوزر تکراری بن میشه.به نظرم بهتره عوض اینکه بگید اینبا من دشمنی داره اون با من مشکل داره، کمی در رفتار خودتون تجدید نظر کنید!
موفق باشید

وضعیت
موضوع بسته شده است.

جدیدترین ارسال ها

بالا