شرکت معتبر آی تی هاست

وضعیت
موضوع بسته شده است.

omid4u

New Member
بنده یک بار از ithost هاست یک ساله خریدم به قدری به مشکل برخوردم که مجبور شدم 6 ماه نشده یک شرکت معتبر را برای میزبانی انتخاب کنم

آخرین ویرایش:

omid4u

New Member
شما من را خوب میشناسید و لزومی به این بازی ها نیست.​
قرار دادی هم بصورت کتبی با شما نداشتم چون روز اول که از شما هاست خریدم با شما چت کردم و بعد هم تلفنی صحبت کردیم و بنده به شما اطمینان کردم و نیازی به قرار داد کتبی ندیدم.​
بقیه داستان را هم که خودتان بهتر میدانید ...
اگر پاسخ ندهید ما و باقی دوستان شما را شوخی تلقی میکنیم
شاید شما مشتریان قدیمی را شوخی تلقی کنید ولی دوستان دیگر اینطور نیستند​

pardisgroup

Active Member
بنده یک بار از ithost هاست یک ساله خریدم به قدری به مشکل برخوردم که مجبور شدم 6 ماه نشده یک شرکت معتبر را برای میزبانی انتخاب کنم

وقتی از جای ناشناس خرید می کنید .... لزومی نداره سالیانه خرید کنید ... ماهانه و ... بهترین روشه

من از این کمپانی سرویس دارم 2 ساله هیچ مشکلی هم نداشتم دوستان
www.bia2dvb.com
برا منه 12 تا هم مشتری براشون دادم تو پنل ریسلریمه پشتیبانیشون حرف نداره الان 2:16 دقیقه صبحه آنلاینند حداقل از هاست های زیرزمینی بهترند ممنونم

mamoolhacker

Active Member
من از این کمپانی سرویس دارم 2 ساله هیچ مشکلی هم نداشتم دوستان
www.bia2dvb.com
برا منه 12 تا هم مشتری براشون دادم تو پنل ریسلریمه پشتیبانیشون حرف نداره الان 2:16 دقیقه صبحه آنلاینند حداقل از هاست های زیرزمینی بهترند ممنونم

لا اقل ایمیل زیر امضات رو عوض میکردی
[email protected]
لابد به دلیل علاقه ی شدیدت به این هاستینگه نه ؟
[email protected]
این چیه ؟
ساپورت ithost رو معرفی میکنی لابد نه ؟
تلفن : 77305400
چقدر جالب تو یه خونه زندگی میکنید نه ؟
همه جورشو دیده بودیم یه نفر با یه یوزر دیگه بیاد زا خودش تعریف کنه ولی اینجوریشو ... !
متاسفم .:neutral:

لینک تصویر امضا ممکنه ویرایشش کنه :

لا اقل ایمیل زیر امضات رو عوض میکردی
[email protected]
لابد به دلیل علاقه ی شدیدت به این هاستینگه نه ؟
[email protected]
این چیه ؟
ساپورت ithost رو معرفی میکنی لابد نه ؟
تلفن : 77305400
چقدر جالب تو یه خونه زندگی میکنید نه ؟
همه جورشو دیده بودیم یه نفر با یه یوزر دیگه بیاد زا خودش تعریف کنه ولی اینجوریشو ... !
متاسفم .:neutral:

لینک تصویر امضا ممکنه ویرایشش کنه :

اوه اوه از شما باید دوری جست کلاهبردارترین هاست ایران مال شماست معروفید ممنونم :lol:
من گفتم مشتری معرفی میکنم

pardisgroup

Active Member
کسی شما رو زیر سوال نبرد ... به همه می گم به این آقا هم گفتم ... شاید اگر خوب به نوشته ام نگاه می کردی نه تنها به ضررت نبود بلکه به نفعت هم بود .... وقتی کسی مطمئن نیست از جایی که می خواد خرید کنه می تونه به جای سالیانه خرید کردن ماهیانه خرید کنه ... پلان ماهیانه توی تمام هاست های دنیا عرضه می شه و این خودش اعتماد و احترام به مشتریه که هر وقت تشخیص داد ... اون میزبانی رو ترک کنه و از طرفی از نظر مالی برای خیلی ها مناسبه .... این اینهمه داد و بیداد نداشت.

هر شرکتی و هر موجود زنده و هر شی ایی یه تاریخ تولد و یک تاریخ پایان داره ... فکر نمی کنم شما ازلی و ابدی باشی ... هستی ؟؟

آخرین ویرایش:

mamoolhacker

Active Member
جدی میگی ؟
مدرک بیارید که در تمام طول سرویس دهیم 1 ریال از کسی خورده باشم
شما کلاه بردارید که 251 تومن بدهیتون رو بابت دامنه و سرور از iweb به شرکت x صاف نکردی .
راستی یادت باشه عبارتdatahost رو از تو سایتت پاک کنی
مدرک : http://tinypic.info/files/175u0nw1q1hwjsjfl6mz.jpg
عرضه کپی کردن هم نداری ماشاالله !

وضعیت
موضوع بسته شده است.

جدیدترین ارسال ها

بالا