شرکت مایکروسافت مرحله سرویس اینترنتی جدید خود را برای فروش ترانه آغاز كرد

از امروز شرکت مایکروسافت مرحله آزمایشی سرویس اینترنتی جدیدی را شروع می کند برای فروش ترانه. کارشناسان این سرویس را رقیب عمده ای برای شرکت Apple می دانند. اشکال ترانه های عرضه شده شرکت Apple در اینست که این ترانه ها تنها با سیستم iPod قابل شنیدن است. مایکروسافت با قدرت مالی و توان یگانه خود می خواهد به ملیون ها نفری که iPod نخریده اند و یا Mac ندارند، سرویس ارائه دهد. کارشناسان پیش بینی می کنند که مایکروسافت موفق خواهد شد سیستم خود را به سیستم استاندارد تبدیل کند

http://entertainment.msn.com/music/

Salar

Active Member
من كه iPod دارم چطوری میتونم از اون آهنگها استفاده کنم؟

salar گفت:
من كه iPod دارم چطوری میتونم از اون آهنگها استفاده کنم؟

آهنگهاي iPod فقط در مكنتاش و iPod ميتوانيد بشنويد من نشنيده ام كه برنامه براي تبديل اون باشه

درضمن براي دانلود هر آهنگ از سايتش بين 70 تا 90 سنت است و مليكروسافت هم همين مبلغ را خواهد گرفت

اقا جدي مي گم نخندين من اصلا نمي دونم ipod چيه؟ ميشه توضيح بدين
و بگين چطوري ميشه استفاده كرد ؟

Amir_active گفت:
اقا جدي مي گم نخندين من اصلا نمي دونم ipod چيه؟ ميشه توضيح بدين
و بگين چطوري ميشه استفاده كرد ؟

اميرجان كسي به خودش اجازه نميده بخنده

ما هم كه مادرزادي اينا را بلد نبوديم از همون اينترنت روزنامه و راديو و... ياد گرفته ايم

ipod يه جعبه اي ايت كه مانند واك من و ظبط صوت منتها بدون سي دي يا ديسكت فقط خافظه داره و ميتونه اون ارزون هاش تا 3000 قعطه موزيك را در خودش جاي بده و قابليت وصل به اينترنت و كامپيوتر داره كه ميتوني در مثابل پرداخت مبلغي موزيك را مستقيم در ipod دانلود كرد همين حالا دنبال يه عكس هم ميگردم برات ميذارم

ipod.jpg

everex

Member
سامان ممنون سالار شما هم مرسي........ميگم اين بيلي ديگه واقعا پولي شده ها

جدیدترین ارسال ها

بالا