سلام
در مورد سیستم: خوب هر بخش میتونه جدا گونه و بر اساس نیاز مورد نظر از یه سیستم استفاده بشه ، یعنی این نوع کار کردن و برنامه ریزی رو ما هم درک و عمل میکنیم تو کارامون،چه برسه به اونا، مثلا چی؟ مثلا شما میخوای کاراکتر و یا environment modeling بکنی، خوب این بخش نیاز چندانی به سیتم های بزرگ و قوی نداره حتی نیازی زیادی به کارکت های گرافیکی مخصوص انیمیتشن و VFX به نام quadro هم نداره حتی میشه یه کاراتر رو با یه سیستم 2 هسته ای هم مدل کرد.
یا مثلا فرد متخصصی باید بخش نور و shader و متریال رو انجام بده، خوب اینجا دیگه ما نیاز به یه سیستم قوی تر داریم حتی نیاز به کارت گرافیکی که قبل بیان کردم quadro . چون توسط این کارتها شما میتونی با مقدار قابل توجه ای نور و متریال ها رو تو viewport نرم افزارت ببینی و همچین نیاز به cpu ـهای بیشتر برای گرفتن تست رندر.
حالا بخش های دیگه مثل شبیه سازی های یا همون simulate کار که نیاز شدید به رم و cup داره، یعنی اینجا باز یه پارامتر دیگه به نام ram اضافه شد و در آخر از همه اسمبل کردن کار هست که باید اجزا های مختلف صحنه رو با هم در یک صحنه یکی کنید، خوب اینجا برای این که اجزا زیاد میشن باز نیازمند سیستم های قوی تر هست ((البت که روش ها و ترفند هایی برای سبک کردن این بخش هست که الان جاش نیست)).
بخش انیمیت و متحرک سازی هم نیاز به سیستم خیلی خاصی نداره و میشه با سیستم هایی که رم و CPU دارن کار کرد. در حد نرمال.
و بزرگترین بخش هم بخش رندر و خروجی گرفتن هست که شما با سر زدن به سایت بعضی شرکت ها از جمله blue sky میتونی این بخش رو که render farm نام داره ببینی، که تو این سیستم ها اینجوری کار شده که تو هر بخش تعداد مثلا 18 mother board قرار داره که فقط کارت گرافیک ساده با رم و cpu خوب قرار داره، هنوز شرکت های بزرگ رو به سیستم gpu ناوردن فکر کنم چون نو پا ست و موتورهای رندری که در اختیار دارن با همون سیستم قبلی کار میکنن. تعداد mother board ـها هم تا حدی متفاوته.
در مورد ایران، مشکلات هم بالایی هم پایینی، یعنی پشتیبانی و سرمایه گذاری که هست ولی خوب خیلی کمه، 2T هرکی حتی این پایین یعنی خود ماها میخوایم ساز خودمون رو بزنیم و 3 مهمترین بخش هر انیمیشن هست که تو ایران ضعیف و ضعیف ترین بخشه، مبحث انیمیت و جان بخشی هست که خیلی عقب هستیم.
در مورد نرم افزارها هم میتونیم با همین چیزایی که داریم کار بسازیم فوقش نیاز خاصی به چیزی بود که کرک نشده خریداری میشه.
الان کشور
مالزی انیمیشنی درست کرده بنام A Turtles Tale Sammys Adventure - 2010 که اگه نگاه کنید کاملا حرفه ای و در سطح Hollywood هست
کشورش رو شک دارم اما از آسیای شرقی هست
دوست عزیز با تشکر باید عرض کنم این فیلم محصول کشور بلژیک هست
حق یارتون