شروع فتوشاپ

ببخشيد من مي خوام فتوشاپ رو ياد بگيرم
بايد از كجا شروع كنم ؟؟؟؟؟؟؟

AliReza Bahrami

مدیر انجمن
دوست عزیز به انجمن خوش آمدید
لطفا قبل از فعالیت قوانین را بخونید که با مشکل روبرو نشید
و برای پست دادن مکان مناسب را انتخاب کنید این قسمت مخصوص آموزش و مقالات هست
موفق باشید

Alireza Saeedi

Active Member
خوب اولش باید مباحث اولیه و پایه ی فتوشاپ رو یاد بگیری و شروع کنی به تمرین کردن !!

ali.zhakfar

Member
سلام در قدم نخست باید بدونی چه چه کار ها را میکند یعنی نیاز به کسی داری که رهنمایی ات کند اگه میخواهی خودت خوددلی یاد بگیری گیچ میشی! عاقبت هم دل زده میشی

به نظر من فقط اراده ميخواد
اول تكليف خودتا روشن كن چه كار ميخواي با فتوشاپ بكني
من خودم بدون هيچ كتابي فتوشاپ رو ياد گرفتم( البته اگه بشه اسممو گذاشت طراح)
اما بالاخره ياد گرفتم
اينو بدون يا كاري رو شرع كن و تا آخرش برو يا اصلا شروع نكن
اگه براي كاراي چاپ ميخواي يه پيش زمينه اي هم در مورد امور چاپ بايد بدوني كه من دارم يه مقاله اي آماده ميكنم كه بذارم تو اين سايت
خوب اميدوارم شروع كني و بري جلو
در ضمن طراحي ذاتي نيست ولي بايد اونا تو خودت پرورش بدي و از همه چيز استفاده كني
ساده و زيبا طراحي كن تا موفق باشي
يا علي

majid_a95

Active Member
مباحث مقدماتي رو كه ياد گرفتي(با مقالات سايت ها يا سي دي هاي آموزشي فراوان (كلاس لازم نيست:-?)) برو سراغ آموزش هاي حرفه اي فتوشاپ مثل top secret ،photoshop TV و .... !‌يه توصيه كه زياد تو مرحله مقدماتي گير نده(توقف نكن) ........ ! بعدا دركار حرفه اي ياد ميگيريشون ...:wink:

Blocker

Member
Amuzesh.png

من مبتدی هستم خیلی تو فتوشاپ ! :d یه سوال داشتم چجوری حاشیه هارو بصورت بدون زاویه و 2 خطی میسازید ! یه توضیحاتی بدید ممنون ! :oops:

Erfan

Active Member
Amuzesh.png

من مبتدی هستم خیلی تو فتوشاپ ! :d یه سوال داشتم چجوری حاشیه هارو بصورت بدون زاویه و 2 خطی میسازید ! یه توضیحاتی بدید ممنون ! :oops:

دوست من اول سوال هاتون رو در یک تاپیک جدا مطرح کنید تا زود به پاسخ برسید.

دوست عزیز با استفاده از ابزار شیپ و سپس از ابزار Warp این امکان پذیر است، چند دقیقه دیگر آموزش تصویری براتون میذارم.

:rose:

Erfan

Active Member
ابتدا یک سند جدید در فتوشاپ باز میکنید، من سایز 400 در 300 را برای پیش فرض انتخاب کردم.

erfab_tur_01.jpg

سپس با استفاده از ابزار شیپ (Rectangle tool) یک شکل به دلخواه رسم کنید، من به صورت پیش فرض یک شکل رسم کردم.

erfab_tur_02.jpg

در ادامه روی ابزار Move Tool از جعبه ابزار کلیک کنید تا کادر های دور شکل ایجاد شده به نمایش در آید.

erfab_tur_03.jpg

erfab_tur_04.jpg

در اینجا روی یکی از مربع های مشخص شده کلیک کنید، و روی طرح راست کلیک و گزینه Warp را انتخاب نمائید.

erfab_tur_05.jpg

erfab_tur_06.jpg

erfab_tur_07.jpg

حالا میتوانید به این شکل هر حالتی که دوست داشته باشید بسته به سلیقه خود بدهید.

بقیه تنظیمات از قسمت Blending Options میتونید کمک بگیرید.

پی نوشت :
راه و روشهای دیگری هم موجود هست که کمی دشوار و گیج کننده است، سعی ما این بود که روشی سهل و راحت را به شما آموزش بدهیم.

موفق باشید.
عرفان

Blocker

Member
ابتدا یک سند جدید در فتوشاپ باز میکنید، من سایز 400 در 300 را برای پیش فرض انتخاب کردم.

erfab_tur_01.jpg

سپس با استفاده از ابزار شیپ (Rectangle tool) یک شکل به دلخواه رسم کنید، من به صورت پیش فرض یک شکل رسم کردم.

erfab_tur_02.jpg

در ادامه روی ابزار Move Tool از جعبه ابزار کلیک کنید تا کادر های دور شکل ایجاد شده به نمایش در آید.

erfab_tur_03.jpg

erfab_tur_04.jpg

در اینجا روی یکی از مربع های مشخص شده کلیک کنید، و روی طرح راست کلیک و گزینه Warp را انتخاب نمائید.

erfab_tur_05.jpg

erfab_tur_06.jpg

erfab_tur_07.jpg

حالا میتوانید به این شکل هر حالتی که دوست داشته باشید بسته به سلیقه خود بدهید.

بقیه تنظیمات از قسمت Blending Options میتونید کمک بگیرید.

پی نوشت :
راه و روشهای دیگری هم موجود هست که کمی دشوار و گیج کننده است، سعی ما این بود که روشی سهل و راحت را به شما آموزش بدهیم.

موفق باشید.
عرفان
خیلی قشنگ توضیح دادی عزیز ممنون ! :rose::)

جدیدترین ارسال ها

بالا