شروع ساخت انیمیشن با برنامه های 3d

سلام دوستان عزیز.من می خواهم به سراغ ساخت انیمیشن برم.و با برنامه های فتوشاپ و فلش و افتر افکتز کار کردم.و این رو بگم که جز یک خورده از تاریخچه و انواع اون و یک خورده از قوانینش هیچی نمی دونم.می خواستم شروع کنم ولی نمی دونم از کجا؟لطفا اساتید من رو راهنمایی کنند.(با چه برنامه هایی کار کنم و قبل از همه چیز چه اطلاعاتی را باید داشته باشم و با چه کتابی شروع کنمو هر چیزی که به درد من مبتدی می خورد)
پیشاپیش ممنونم ار پایخ شما دوستان عزیز.

سلام دوستان
دوستان جواب من رو نمی دند.سوالم واسه من خیلی مهم است اگه کسی می تونه جواب بده.

Barizn

Member
سلام دوست من برای اینکه به طور حرفه ای وارد انیمیشن بشی باید کلاس بری ولی جایی که خوب بتونن یاد بدن و از انیمیشن زده نکنن شما کدوم شهری من بهتون معرفی کنم

و در مورد نرم افزار 3dmax . softimage . maya و...

rainbmaya

Active Member
انیمیشن سبکهای مختلفی داره و من فکر میکنم شما منظورت انیمیشن سه بعدی کامپیوتریه که به تخصصهای مختلف تقسیم میشه. مثل مدلینگ ، تکسچرینگ ، ستاپ کرکتر یا همون ریگینگ ، لایتینگ ، رندرینگ ، انیمیت ، جلوه های ویژه و خیلی موارد دیگه. شما اول از همه باید طراح خوبی باشی و رنگ و نور و ... رو بشناسی و زیبایی شناسی بدونی و بلد بودن یه نرم افزار به تنهایی بدون اینها هیچ فایده ای نداره. خوب پس تا اینجا دیدی که نرم افزار مهم نیست. بعد باید ببینی که تو جایی که زندگی میکنی انیمیشن ساز هست یا نه و اگه هست با چه نرم افزاری کار میکنن این برای بازار کار مهمه.
3DMAX
Maya
SoftImage
Lightwave
Houdini
Belender
اینها نرم افزارهای انیمیشن هستن و نرم افزار تخصصی هم هست که شما فقط برای مسائل مدلینگ و یا ... از اونها استفاده میکنید. برای آموزش مقدماتی هم به کتاب و آموزشگاه مراجعه کنید خوبه و برای حرفه ای شدن هم باید دود چراغ بخوری و زحمت بکشی که البته بازار کارش تو ایران خیلی خرابه؟!؟!؟!؟!

آخرین ویرایش:

جدیدترین ارسال ها

بالا