شروع برنامه نویسی

rasool_jelve

Active Member
سلام به همه دوستان و استاتید گرانقدر
من میخام برنامه نویسی رو شروع کنم
به صورت حرفه ای گرافیک دو بعدی و سه بعدی کار کنم
اگر ما زبان برنامه نویسی سی پلاس پلاس رو یاد بگیریم آیا بعد از یادگیری به راحتی می تونیم به راحتی زبان برنامه نویسی اندروید و php رو یاد بگیریم

با مثال توضیح بدم: من فتوشاپ رو مسلطم و دو سه ماهی طول کشید که فوق العاده شدم توش و به همین دلیل وقتی ایلاستریتور رو جلوم گذاشتن بعد نهایت سه تا چهار روز روزی دو سه ساعت توی اون هم خیلی عالی شدم

توی برنامه نویسی هم به همین شکل میخام عمل کن به نظر شما سی پلاس پلاس رو یاد بگیرم اول ...پی اچ پی ....اندروید
البته این نکته رو هم بگم که با بازار کار هم تخمین بزنید مثلا اگر اندروید رو یاد بگیرم و بعد برم سی پلاس پلاس رو یاد بگیرم همین جواب رو می گیرم یعنی هم برنامه نویسی رو خوب یاد گرفتم هم کار گیرم میاد ولی با سی پلاس پلاس برنامه نویسی رو خوب یاد گرفتم

ممنون از پاسختون

the_king

مدیرکل انجمن
سلام به همه دوستان و استاتید گرانقدر
من میخام برنامه نویسی رو شروع کنم
به صورت حرفه ای گرافیک دو بعدی و سه بعدی کار کنم
اگر ما زبان برنامه نویسی سی پلاس پلاس رو یاد بگیریم آیا بعد از یادگیری به راحتی می تونیم به راحتی زبان برنامه نویسی اندروید و php رو یاد بگیریم
نه اینکه بی تاثیر باشه، تاثیر داره، زمان لازم برای یادگیری رو کاهش میده، ولی نه اونقدر که بگیم به راحتی. مساله سر اینه که تفاوت فقط در زبان برنامه نویسی نیست، تفاوت پلتفرم ها هم هست.
برنامه نویسی تحت ویندوز و داس با برنامه نویسی تحت اندروید و برنامه نویسی برای وب دنیا های متفاوتی دارند، معلومات و پیش زمینه متفاوتی لازم دارند، مستقل از اینکه زبان برنامه نویسی مورد استفاده چی بشه.

Alireza Rostam

New Member
با سلام دوست عزیز
اینکه شما با یادگیری فتوشاپ در ابتدا، تونستید ایلاستریتور رو سریع تر و آسون تر یاد بگیرید کاملا معموله و در مورد برنامه نویسی هم میتونیم بگیم این موضوع صادق هست. یعنی با احتمال بالایی شما اگر اول برید سراغ C++ ، C حتی تا حدودی C# ، یادگیری سایر زبان ها رو برای شما اسون تر میکنه. اما برای اینکه با اطمینان برید سراغ این پروسه فکر میکنم بهتره بدونید که فلسفه ش چی هست و چرا این اتفاق میوفته. یادگیری برنامه نویسی در عمل اصولا با یادگیری و آشنایی سینتکس زبان و اصول نوشتاری کدها شروع میشه و پایه و اساسش همین هست. از طرفی خود یادگیری سینتکس به این شکل پیش میره که ذهن شما باید با قوانین و کلیات کدنویسی آشنا بشه و دیگه با این نوع ارتباط برقرار کردن غریبه نباشید؛ زبان های خانواده C از جمله بهترین زبان ها هستن برای اینکه این ذهنیت و آشنایی با سینتکس براتون سریع تر و کامل تر اتفاق بیوفته. در قدم بعدی در مورد هماهنگی این موضوع با بازار کار پرسیدید که با اجازه اساتید بنظرم فقط خودتون میتونید در این موضوع بهترین تصمیم رو بگیرید با توجه به آینده کاری که برای خودتون متصور هستید و بازار کاری که میخواید واردش بشید، توی این مسیر هم با ورود هوش مصنوعی باید فاکتورهای جدیدتری رو برای بررسی وارد بازی کنید؛ از جمله هزینه ساخت اپلیکیشن، نقش ابزارهای متعدد AI در بازار کار و نیروی انسانی و… . بیاید و زبان، فریم ورک، ابزارها و… مورد یادگیری رو تطبیق بدید با هدفی که از یادگیری دارید و جز شما هیچکس به اون کیفیت از این اهداف آگاه نیست و بهترین رودمپ، رودمپیه که با کسب اطلاعات کامل و جامع از منابع مختلف، خودتون مسیر رو طراحی کنید.

جدیدترین ارسال ها

بالا