شروع آموزش چه کنم ؟

nilo_nazanin

New Member
سلام به دوست جونای خودم خوبید همگی ؟
دوستان من علاقه دارم 3d کار کنم ، اما نمیدونم باید واسه شروع چه کنم ، از صفره صفره صفر
اصلا علاقه ای به ساخت انیمیشن و حرکت سازی ندارم ؛ بیشتر تمایل دارم ایمیج بشازم ، اشیا ، شخص ، .. بصورت 3d ، نمیدونم بش چی میگن اما میخوام اساتید این کار کمکم کنن ، بهم بگن پله پله باید چیکار کنم بصورت اصولی ، و چیا باید بدونم ، و مهمه واسم بدونم تقریبا چه مقدار باید زمان بگذره ، عجله ندارم ، جهت اطلاع میپرسم ، دوست دارم جوری کمکم کنین ، که شاگرد خوبی برای اساتید بشم ، و بتونم کاری کنم که شماها به عنوام اول معلمانم و بعد به عنوان دوستام ازکارم لذت ببرید
از همتون ممنوننم ، با درود بیکران

nilo_nazanin

New Member
این سایت cg معروف که میگن میشه بگید آدرس دقیقش چیه ؟
و سایت هیی از این دست که میشه لذت برد ؟
و ایا کسی این عکس رو داره ، یا عکسایی در این سطح از چهره
ممنونتون میشم
ew1gtcq72nvyly9i4ax.jpg

jeyson

Active Member
آیا اینترنت پرسرعت دارید؟
اگه می تونید 1GB دانلود کنید ، یه آدرس می دم خدمتتون ، این آموزش شرکت معروف لیندا هستش که از صفر آموزش 3ds max ، قوی ترین نرم افزار 3 بعدی سازی رو می ده!
آموزش ها هم حاوی مطالبی هستش که بی نظیره!
برای مثال ، یه گلدون به شکل برگ درخت ، یک ربات ، یک صندلی شیک و یک صفحه که فلزی هستش و با طلا اسمتون رو روش می نویسید!
همینطور آموزش متحرک سازی اینا!
اگه خواستین بگین لینک بذارم براتون

nilo_nazanin

New Member
سلام مرسی عزیزم
اینترنت ای دی اس ال هست 128 اما کفاف 1 گیگ رو نمیده خیلی طول داره ، به هر حال شما لینکو لطف کن
در مورد پست دومم کسی نیس کمک کنه ؟
با تشکر

ali_118

کاربر VIP
این سایت cg معروف که میگن میشه بگید آدرس دقیقش چیه ؟
و سایت هیی از این دست که میشه لذت برد ؟
و ایا کسی این عکس رو داره ، یا عکسایی در این سطح از چهره
ممنونتون میشم
ew1gtcq72nvyly9i4ax.jpg
متاسفانه این عکسی که گزاشتین کار سه بعدی نیست
یک نقاشی دیجیتال کاملا دو بعدیه
اگه تمایل به خلق چنین تصاویری دارین باید بدونین که اصلا در حیطه ی گرافیک سه بعدی قرار نمیگیره.

نمونه ی کارهای سه بعدی:
گالری کاراکتر در سایت 3Dtotal
و گالری کارتون همون سایت

3d-max

New Member
سلام به دوست جونای خودم خوبید همگی ؟
دوستان من علاقه دارم 3d کار کنم ، اما نمیدونم باید واسه شروع چه کنم ، از صفره صفره صفر
اصلا علاقه ای به ساخت انیمیشن و حرکت سازی ندارم ؛ بیشتر تمایل دارم ایمیج بشازم ، اشیا ، شخص ، .. بصورت 3d ، نمیدونم بش چی میگن اما میخوام اساتید این کار کمکم کنن ، بهم بگن پله پله باید چیکار کنم بصورت اصولی ، و چیا باید بدونم ، و مهمه واسم بدونم تقریبا چه مقدار باید زمان بگذره ، عجله ندارم ، جهت اطلاع میپرسم ، دوست دارم جوری کمکم کنین ، که شاگرد خوبی برای اساتید بشم ، و بتونم کاری کنم که شماها به عنوام اول معلمانم و بعد به عنوان دوستام ازکارم لذت ببرید
از همتون ممنوننم ، با درود بیکران
دوست عزیز چیزی که شما میخواهی مدلینگ هست چیزی که خود منم بهش علاقه دارم و فقط دنبال اموزش هایی میگردم که در مورد مدلینگ باشه ...
http://forum.majidonline.com/showthread.php?t=175523
در این تاپیک من خودم 3 سایت عالی معرفی کردم که میتونه کمک خوبی باشه ......اموزش ها هم از صفر هست یعنی مثلا بهت میگه الان این قسمت انتخاب کن، این مقدار وارد کن ، این قسمت جابجا کن و.....
.
.
البته اگر صفر صفر هستید بهتره یک cd اموزش بخرید کمی با محیط نرم افزار و امکاناتش اشنا بشید تا اون وقت توضیحاتی که داده شده رو کامل متوجه بشید و بدونید چی کار باید بکنید........من خودم اموزش شرکت parand استفاده کردم بعد دنبال اموزش های قدم به قدم رفتم
اینم بگم اگر اموزش به صورت فیلم باشه خیلی بهتر متوجه میشی چون بعضی وقتها توضیح دادن با متن سخت میشه
.
.
در ضمن باید حوصله داشته باشی و فکر نکنی که بعد از 1 ماه میتونی 1 انسان طراحی کنی و یا یک مدل ماشین مثل خودش بسازی ...!

آیا اینترنت پرسرعت دارید؟
اگه می تونید 1GB دانلود کنید ، یه آدرس می دم خدمتتون ، این آموزش شرکت معروف لیندا هستش که از صفر آموزش 3ds max ، قوی ترین نرم افزار 3 بعدی سازی رو می ده!
آموزش ها هم حاوی مطالبی هستش که بی نظیره!
برای مثال ، یه گلدون به شکل برگ درخت ، یک ربات ، یک صندلی شیک و یک صفحه که فلزی هستش و با طلا اسمتون رو روش می نویسید!
همینطور آموزش متحرک سازی اینا!
اگه خواستین بگین لینک بذارم براتون
اقا معرفی کن من میتونم دانلود کنم مشکلی نیست ....من خیلی دنبال همچین سایت هایی هستم...

nilo_nazanin

New Member
آقا علی ممنونم ؛ مرسی درباره پست 1 اگه میشه کسی راهنماییم کنه
علی آقا از این سایتای بامزه چی دارید دیکه ؟

ali_118

کاربر VIP
آقا علی ممنونم ؛ مرسی درباره پست 1 اگه میشه کسی راهنماییم کنه
علی آقا از این سایتای بامزه چی دارید دیکه ؟
سایت CGSociety به تمام اعضای فروم اش سرویسی رو میده که میتونن نمونه کارهای خودشون رو به نمایش بزارن
در آدرس اصلی قسمت Portfolio ها هر سری پروفایل های برتر در صفحه اول نمایش داده
که از اینجا میتونین ببینین http://portfolio.cgsociety.org

و در مورد پست اول
گفته بودین که میخواین تصاویر اینچنینی بسازید و قصدتون یاد گرفتن تری دی هست

اول از همه باید بدونین که یاد گرفتن گرافیک کامپیوتری و خلق چنین تصاویری صرفا در یاد گرفتن یک نرم افزار خلاصه نمیشه

برای شروع کار با نرم افزار های سه بعدی به علت گستردگی مبحث بهتره که آشنایی مختصری با هر قسمت داشته باشین
و بعد از اون در هر بخشی که بیشتر علاقه داشتین ادامه میدین
اینکه چه مدت طول میکشه تا بتونین یه کار قابل قبول بزنین به پشتکار، تمرین، و استعداد خودتون بستگی داره

برای شروع هم میتونین از همین سی دی آموزشای فارسی که توی بقالی هم پیدا میشه استفاده کنین
هر موقع احساس کردین که آشنایی لازم با محیط نرم افزار رو پیدا کردین میتونین برین سراغ آموزش های دیگه

موفق باشید.

ali_118

کاربر VIP
بین مایا و مکس چطور میتونم انتخاب درستی داشته باشم
کدوم رو انتخاب کنم ؟
در مجموع هر کدوم رو که بلد باشین موقع اجرا تفاوت چندانی حس نمیکنید
اصول اولیه کار یکی هست و بعد از یاد گرفتن یک نرم افزار یادگیری بقیه برنامه های سه بعدی صرفا آشنایی با محیط و اینترفیس اونهاست.

پیشنهاد من تری دی مکس هست، به علت داشتن منابع آموزشی بیشتر و افراد بیشتری که اونو بلدن و میتونن کمک کنن.

آخرین ویرایش:

jeyson

Active Member
ببنید آقا تا اونجا که می دونم ، قبلا مایا برای شرکت Alias بود و مکس برای Autodesk! اما در حال حاضر هر دوتاش مال Autodesk هستش!
هر دو قوی هستن و هردو هم درخواست بالایی دارن!
اما من به شخصه مکس 2011 رو پیشنهاد میکنم!
کار باهاش آسون تره ، ضمن اینکه MAX SCRIPT هم پشتیبانی می کنه برای راحتی کار شما!
حالا انتخاب با شما

abbasi_0912

Active Member
دوست عزیز این که نشد دلیل چون مکس، مکس اسکریپت داره بهتره
خوب مایا هم اسکریپت نویسی خاص خودش رو داره که به زبان mel هست اگر اشتباه نکنم

jeyson

Active Member
آقا جان صحبت های دوستی که در بالای من نظر دادن بخونید!
من نخواستم دوباره همون رو تکرار کنم!!! اومدم اینم بهش اضافه کردم!
اما باشه!
من با مکس کار کردم و با مایا هم کار کردم!
از نظر اینترفیس ، مکس بهتره!
از نظر سادگی مکس بهتره!
از مظر پشتیبانی و آموزش در ایران مکس بهتره!
از نظر قدرت و سرعت مکس بهتره! در فیلم ارباب حلقه ها و کینگ کنگ از مکس به شدت استفاده شد! مخصوصا برای ساخت شخصیت جالب اسمیگر! که در ارباب حلقه ها بود!
کافیه یا بازم بگم؟

3d-max

New Member
محبوبیت مکس در ایران بیشتر هست برای همین کسانی که با این نرمافزار سه بعدی بیشتر هستند و اگر راهنمایی ، اموزش ، کمکی و.... خواستی راحت تر میتونی منابعی رو پیدا کنی

abbasi_0912

Active Member
خوب دوست عزیز من هم توی عمرم فقط 2 روز بیشتر با مایا کار نکردم و همیشه از مکس استفاده کردم. الان هم بگن اگر بخواهی از اول شروع کنی به یادگیری کدوم رو انتخاب میکنی انتخاب من مکس هست
خوب اگر شما برنامه نویسی کردی براشون حتما به قول شما اسکریپت نوسی برای مکس راحت تر هست
اما این رو هم در نظر بگیر که توی بحث داینامیک مایا خیلی بهتر از مکس هست
هر کسی بخواد فردا بره خارج از کشور کار کنه بهتره مایا بلد باشه چرا
چون مکس یکسری ضعف هایی داره که برای پوشاندن اون ضعف ها باید پلاگین نصب کرد البته برای مایا هم پلاگین هست اما نه مثل مکس
به خاطر همین هست که خارجی ها بیشتر مایا کار میکنند چون پول ندارن که بدن پلاگین بخرند
البته باز هم این دلیل بر این نمیشه که مکس رو ول کنیم بچسبیم به مایا
اما اینکه توی فیلم و انیمیشن از مکس بیشتر استفاده شده یا مایا دلیل بر این نمیشه که اون نرم افزار نسبت به بقیه برتری داره خیلی از پروژه ها هم هستند که با مایا ساخته شدن

اما در هر صورت بحث در مورد این که کدام یکی بهتره خیلی طولانی هست و این که هر نرم افزاری ملزومات خاص خودش رو داره
مهم این هست که با هر نرم افزاری که کار میکنی تمام قابلیت هاش رو بشناسی و بتونی بهترین خروجی رو بگیری

موفق باشید

jeyson

Active Member
من با نظر آقای عباسی کاملا موافقم! حق با ایشونه ، اما من برای کسانی که می خوان شروع کنن گفتم!
ضمن اینکه پشتیبانی مکس از موتور های ساخت بازی بیشتره! و همچنین دارای انعطاف پذیری خاصی هستش!
البه مایا خیلی انعطاف پذیر تره! اما در عین حال به خاطر انعطاف پذیریش ، سخت تره!
من مکس رو پیشنهاد می دم!
ضمن اینکه اگه کنارش با Cinema 4D کار کنید هم بد نیست!

majid1605

Active Member
اینو هم بگم هیچ نرم افزار سه بعدی رو نمیشه گفت قدرتمندترین و بهتره و مقایسه اونا کار کاملا اشتباهیه اصل کار همونیه که دوستان گفتن شما یکی رو یادبگیر بقیه رو راحتر یاد می گیری .پیشنهاد می کنم از مکس استفاده کنی به خاطر منابع آموزشی بیشتر
البته با هر نرم افزاری که کار کنی خواه ناخواه بعدا مجبور میشی با یکی دیگه هم در کنارش شروع کنی .
در مورد آموزش اولیه بهتره یه سری به مدرسه گرافیکی توی همین سایت بزنی آموزشهای ویدوئویی خوبی واسه آشنایی با محیط کار داره با اون سرعت 128 می تونی روزی دو سه تا شو دانلود کنی و ببینی

nilo_nazanin

New Member
از همه دوستان عزیزم ممنونم
باا توجه به اینکه من به هیچ وجه قصد یادگیری متحرک سازیو ندارم ، فقط مدلینگ رو دوس دارم ، بازم تمام فرمایشات شماها صدق میکند ؟
و ضمنا چیزایی که لام دارم یاد بگیرم برای مدلینگ ، نورپردازی و تکستچر هست دیگه ؟ ملزومات دیگه ای هم هست ؟
ضمنا یک کتاب فارسی مناسب هم معرفی کنین و بفرمایید آخرین نسخه مایا و مکس چنده ؟
با تشکر از همه دوستانم

jeyson

Active Member
سلام!
بله باز هم صدق می کنه! اما در حال حاضر برای مدلینگ بیشتر از Cinema 4D استفاده می شه در خارج از ایران اما بازم من مکس رو پیشنهاد میکنم!
آخرین نسخه مکس در حال حاضر 2011 هست! همینطور مایا!
برای مدلینگ علاوه بر نورپردازی ، تکسچر نیاز به چیزهایی دیگه هست! برای مثال نوع رندرینگ شما در خروجی تاثیر زیادی داره!
یکم حرفه ای که شدید متوجه میشید!
علاوه بر اون نیاز به متریال هم دارید! باید یاد بگیرید چطور تکسچر درست کنید و ... که بر می گرده به فتوشاپ!
اما تکسچر های آماده هم هست!

جدیدترین ارسال ها

بالا