شرط برابري دو فيلد؟؟

Goldene

New Member

بسم الله الرحمن الرحيم

با سلام و خسته نباشي

در كد زير اگر توجه كنيد دو فيلد پسورد و تكست تشكيل شده كه 4 شرط براي اون ذكر شده

شرط اول اين هست كه حداقل كاركتر بايد 2 عدد باشه
شرط دوم اين هست كه كاركتر هر دو فيلد بايد از نظر تعداد و نوع كاركتر بايد با هم برابر باشه
شرط سوم اين هست اگر اين دو شرط برقرار باشه اجازه ادامه كار داده ميشه
شرط چهارم هم اين هست كه اگر دو شرط اول و دوم صحيح نباشه اجازه ادامه داده نميشه

سوال من اينجاست كه چه شرطي بايد در اينجا قرار بدم كه هر چي كه در فيلد تكست درج كنم براي فيلد پسورد نيز در نظر گرفته بشه و يا بلعكس
يعني اينكه اگر يك فيلد رو هم پر كنم شرط برابري دو فيلد برقرار بشه

اميدوارم كه تونسته باشم منظورم رو خوب بيان كنم:?:

HTML:
<script type="text/javascript">

function p5()

{

var text=document.getElementById("text");
var password=document.getElementById("password");
var msg=""

if (text.value.length < 2)
{msg+="Your Minimum charecter is 2 !!! \n";}

else if (text.value != password.value)

{msg+="Your Filds Not  Confirm \n";}

if(msg=="")
{return true;}
else
{alert(msg);
return false;}

}

</script>

<form method="post" name="formtest" action="nn" onsubmit="return p5()">

<input type="text" maxlength="10" name="textform" id="text">
<input type="password" maxlength="10" name="passform" id="password">

<input type="submit" value="Submit" name="subform">
</form>

Goldene

New Member

بسم الله الرحمن الرحيم

با سلام و خسته نباشي كه واقعا خيلي خسته شديد:-?

اينجا كسي كه سوال مي پرسه يا بايد بي جواب بمونه يا بايد خودش جواب خودش رو بده:wink:

پس از يك خورده جابه جايي كدها و شرط ها بلاخره خودم جواب رو پيدا كردم

آخه من تازه اسكريپت نويسي رو شروع كردم گفتم اينجا همه اساتيدي هستن ( حداقل يك چند تايي هستن كه)

ولي مثل اينكه اساتيد وقتشون كمپلت پر هست و وقت اين جور سوالات رو ندارن
اين سوالات رو چرت و پرت ميدونن
ولي اينجا رو فكر نميكنن كه اين سوالا براي امثالي مثل من مهم هست

تقريبا 1 سال پيش هم اين نكته رو به يكي تو يكي از تاپيكها گفتم

دقيقا 1 سال و 20 روز پيش در تاپيكي به آدرس زير

http://forum.majidonline.com/showthread.php?t=150483

در آخر هم توصيه ميكنم كه توكل بر خدا كن و خودت دنبال جواب سوالت باش چون تو اين دنيا همه به فكر خودشون هستند

حالا جواب خيلي خيلي ساده كه ميتونست با راهنمايي يك انسان راحت حل بشه با ساعتها فكر كردن و سردرگمي اين هست

البته اين يك نمونه خيلي ساده بود از موضوعي كه توش گير كرده بودم و اين كد رو در يك اسكريپت نويسي ديگه لازم داشتم كه اون پيچيده تر هست

خلاصه جواب اين سوال اين ميشه

كافيست كه اين شرط رو به اين اسكريپت اضافه كنيم

HTML:
password.value=texe.value;

شايد فكر كنيد كه فايده نداره ولي اگر 3 تا فيلد بود و در هنگام نمايش 2 فيلد نمايش داده ميشد و يكي مخفي بود كه با يك شرط اون فيلد مخفي جايگزين فيلد اوليه بشه انوقت هست كه اين شرط كاراييش مشخص ميشه

آخرین ویرایش:

eAmin

Well-Known Member
اکثر مشکلی که کاربران دارن، ضعف در درست بیان کردن موضوع سوالشون هست. اگر شما از اول نمی آمدید و توضیحاتی که بدرد پاسخ دهنده نمیخوره بدید و بجای قرار دادن مقدار a در b رو شرط عنوان نمیکردید، خیلی زود به جواب سوالتون دسترسی پیدا میکردید!

ممکنه به بنده بگید این چه نوع شرطی هست؟
كافيست كه اين شرط رو به اين اسكريپت اضافه كنيم
password.value=texe.value;

موضوع مشابه سوال شما تاحالا چندین بار در انجمن مطرح شده بود، اگر جستجو میکردید میتونستید به جواب سوالتون دست پیدا کنید. همونطور که مدیر بخش هم قبلا این موضوع رو به شما گوشزد کرده بودند.

Goldene

New Member

بسم الله الرحمن الرحيم

اگر درست نوشته هام رو بخوني متوجه ميشدي كه من گفتم كه تازه اسكريپت نويسي رو شروع كردم اي كاش به جاي اينكه بگيد آدرس زيادي هست چند تا آدرس رو ذكر ميكرديد من قبلا هم گفتم و الان هم ميگم كه تازه اسكريپت نويسي رو شروع كردم و شما كه مدعي هستيد جواب بديد و اشتباه ديگران رو تصحيح كنيد

همه از روز اول كه به دنيا اومدن برنامه نويس نبودند بهترين برنامه نويساي دنيا هم در طي دوران فعاليتشون اشتباهات زيادي داشتند

اين رابطه ايي كه من گفتم شرط, يك اشتباه كوچيك بوده و خلاصه اينكه تا به اينجايي كه من رسيدم اين يك رابطه هست و اين رابطه رو با رويداد كيبورد براي فيلد مورد نظر تعريف كردم كه در هنگام فشردن دكمه در اين فيلد مقدار اين فيلد با فيلد دوم برابر بشه يا به قولي ديگر هر چي در فيلد اول درج ميكنم در فيلد دوم نيز درج بشه

كه با كمك خدا به اين موضوع رسيدم

اول يك تابع تعريف كردم و بعد اين رابطه رو به وسيله يك شرط تعريف كردم كه هر وقت فيلد اول مقدارش 1 كاراكتر باشه فيلد دوم هم همان مقدار بشه
بعد اين تابع رو به وسيله رويداد كيبورد براي فيلد مورد نظر تعريف كردم

در اينجا به جاي فيلد پسورد, فيلد تكست قرار دادم تا كاركترها در هنگام تايپ ديده بشه

PHP:
<script type="text/javascript">

function onkey1()

{

var text=document.getElementById("text");
var text2=document.getElementById("text2");

if (text.value.length >= 1)
{text2.value=text.value;}

}

</script>

<form>

Filde 1 <input type="text" maxlength="20" name="textform" onKeyUp="onkey1()" id="text">
Filde 2 <input type="text" maxlength="20" name="text2form" id="text2">

</form>
با اين كد هر چي در فيلد اول تايپ بشه به طور اتومات در فيلد دوم هم درج خواهد شد
مشكل من همين يك تابع ساده بود

در پايان دوست گرامي من و برخي ديگر به علت نداشتن علم كافي, در بيان منظور مد نظر ناتوان هستيم
اين نقص ميتونه با كمك ديگران كه علم اون رو دارن برطرف بشه فقط يك خورده از خودگذشتگي و وقت ميخواد همين كه متاسفانه تو اين دوره زمانه اغلب آدما خودخواه شدن و بس

بازهم متشكرم كه به جاي رفع مشكلم اشتباهم رو به رخم كشيديد
در حالي كه همه در طول دوران زندگيشون كمابيش دچار اشتباه هستند

آخرین ویرایش:

eAmin

Well-Known Member
اگر تازه کارید بهتره با کتاب مطالعه کردن و کمک گرفتن از اینترنت، با اصول برنامه نویسی و زبانهای برنامه نویسی آشنا بشید.
از کاربرانی که در اینجا سوالهای خودشون رو مطرح میکنند انتظار میره که تا حدودی با زبان برنامه نویسی ای که در مورد اون سوالش رو مطرح کرده آشنایی داشته باشه.
فروم مکانی برای آموزش نیست، برای رفع اشکال کاربران هست.

در هرصورت لطفا" این بحث رو ادامه ندید تا از موضوع تاپیک دور نشیم.
موفق باشید.

جدیدترین ارسال ها

بالا