شرح این آتش جان سوز نگفتن تا کی(طرح دوم)

MAJOR

Well-Known Member
باسلام
این طرح من دومین طرحی هست که من در سایت مجید آنلاین می زارم لطفا نظرات خود تون رو درمورد این طرح بیان کنید .
متشکرم
محسن

پیوست ها

• MAJID.jpg
    MAJID.jpg
    96.8 کیلوبایت · بازدیدها: 35

mashreghi

Member
ماجور عزیز این کار رو با دست زدی درسته ؟ و اگر نه چقدرش رو با فتوشاپ زدی . ولی به هر ایده قشنگ وعمیقی داره

Erfan

Active Member
طرح قشنگي شده ...

ميتونستي بك گراند كار رو بيشتر كار روش انجام بدي .. با اشكال و خطوط طراحي شده توسط همون دست ...

مخلصيم, بارزام @

khak313

Member
سلام
لطفا اگه شد اون فونتش رو همين جا برا دانلود بذارين
تشكر

يا علي

MAJOR

Well-Known Member
بله .khak313 عزیز این فونت دبیر نرم افزار پروین هست که من یکم توش تغییر دادم و جای حروف رو عوض کردم و حرف ی رو تغییر دادم اگه خاصی بگو تا بگم چطوری این کارو کردم خیلی راحته.

mostafa_cs

Well-Known Member
خیلی قشنگه!
فقط اون آدم جلوییه یکم طراحیش نافرمه!
موفق باشی...

Hojjat-call

Member
معلومه كه طراح خوبي هستي ولي اي كاش منتقل و رنگ آميزيش مي كردي تا طرح عالي به دست ميومد !

در كل خسته نباشي !

mostafa_az

Well-Known Member
عالیه MAJOR جان . خیلی زیباست .
15.gif

راستی یه لطفی در حق دوستات میکنی نحوه دیفیس متنت ر اینجا آموزش بدی ؟
26.gif
خیلی خیلی لطف میکنی اگه اینکار رو انجام بدی .
17.gif

http://forum.majidonline.com/showthread.php?t=59428

مخلصیم
مصطفی

album

Member
من از این سبک خوشم میاد ولی بک گراند نمیخوام بگم بده ! نه خوبه به موضوع هم میاد ولی اگه به توجه به طرحت یکم آشفته تر و در هم بر هم تر بود مناسب تر بود ...
atom.gif

MAJOR

Well-Known Member
چشم

من حتما این آموزش رو براتون میزارم (به صورت تصویری) در مورد این نوشته باید بگم تا حالا خیلی جاها آموزش ساخت این جور متن ها رو دیدم ولی شاید به راحتیی که من میگم دیگه پیدا نکنید .

MAJOR

Well-Known Member
در مورد بک گراند باید بگم که بهتر دیدم به حالت عادی در بیاد اگر دقت کرده باشید هنگام طراحی با مداد بر روی کاغذ سیاهی هایی به وجود می آد که نا خواسته هست این هم به همون دلیله

جدیدترین ارسال ها

بالا