شرایط گرفتن جواز کسب برای کار طراحی وب

phpweb

Active Member
من می خوام یه دفتر یا مغازه اجاره کنم و کار طراحی وب توش انجام بدم.

سوالی که دارم اینه که می تونم یه جواز کسب برای انجام کارهای کامپیوتری بگیرم یا اینکه باید یه جواز کسب که فقط محدود به طراحی وب هست بگیرم؟
کارهایی که می خوام انجام بدم: تعمیر کامپیوتر، نصب ویندوز، فروش نرم افزار، قطعات کامپیوتری، لپ تاب، سی دی و ...

majid_a95

Active Member
سلام
جواز شرکت کامپیوتری بگیری همه نوع فعالیت کامپیوتر میتونی انجام بدی
البته مجوز کافی نت و خدمات کامپیوتری (تعمیرات ) .. جداست . میتونی بری بپرسی

phpweb

Active Member
سلام
جواز شرکت کامپیوتری بگیری همه نوع فعالیت کامپیوتر میتونی انجام بدی
البته مجوز کافی نت و خدمات کامپیوتری (تعمیرات ) .. جداست . میتونی بری بپرسی
من می خوام وب سایت طراحی کنم، قطعات سخت افزاری، لپ تاب و سی دی نرم افزار بفروشم، جواز کسب برای شرکت کامپیوتری شامل این موارد می شه؟

echessdesign

مدیر انجمن طراحی وب
جهت فروش کامپیوتر = جواز خدمات جانبی
جهت تعمیر کامپیوتر = جواز خدمات فنی
جهت کافی نت = جواز کافی نت
جهت طراحی وب سایت = مجوز از اداره ارشاد
جهت فروش نرم افزار = جواز نرم افزار

phpweb

Active Member
جهت فروش کامپیوتر = جواز خدمات جانبی
جهت تعمیر کامپیوتر = جواز خدمات فنی
جهت کافی نت = جواز کافی نت
جهت طراحی وب سایت = مجوز از اداره ارشاد
جهت فروش نرم افزار = جواز نرم افزار
من شنیدم اداره ارشاد خیلی سخت مجوز می ده و به همین دلیل کمتر برای این مجوز اقدام می کنن، چندتا از دوستان گفتن مجوز خدمات کامپیوتری برای کار طراحی وب مناسب هست.

echessdesign

مدیر انجمن طراحی وب
به من که 10 روز مجوز دادند! البته مجوز نیست، بلکه میگه از نظر اونها فعالیت شما بلامانع است

phpweb

Active Member
به من که 10 روز مجوز دادند! البته مجوز نیست، بلکه میگه از نظر اونها فعالیت شما بلامانع است
بنظرم گرفتن مجوز خدمات کامپیوتر بهتر هست.
برای مجوز خدمات کامپیوتری چیکار باید کرد؟ این مجوز شامل چه فعالیتهایی می شه؟

chimikhay

Member
خدمات کامپیوتری کفایت میکنه...

دوست عزیزی که 10 روزه بهتون نامه دادن، ارشاد شهر شما واقعا کارشون درسته! تو شهرستان ها بری ارشاد بگی طراحی وب ربطت میدن به صهیونیست ها !!! بعد از 2 ساعت توضیح دادن میگن نامه بده، بعد از 6 ماه جواب نامه رو میدن بصورت تلفنی: شما به چه حقی می خوای اینکارو بکنی؟ کلا تبلیغات (!) ممنوعه، آدرستون همینه دیگه؟ الان به حراست میگم بیان جمتون کنن ! کارتون غیر مجازه

این نمونه اقدام خودم بود تو استان گیلان

phpweb

Active Member
خدمات کامپیوتری کفایت میکنه...

دوست عزیزی که 10 روزه بهتون نامه دادن، ارشاد شهر شما واقعا کارشون درسته! تو شهرستان ها بری ارشاد بگی طراحی وب ربطت میدن به صهیونیست ها !!! بعد از 2 ساعت توضیح دادن میگن نامه بده، بعد از 6 ماه جواب نامه رو میدن بصورت تلفنی: شما به چه حقی می خوای اینکارو بکنی؟ کلا تبلیغات (!) ممنوعه، آدرستون همینه دیگه؟ الان به حراست میگم بیان جمتون کنن ! کارتون غیر مجازه

این نمونه اقدام خودم بود تو استان گیلان

برای گرفتن مجوز خدمات کامپیوتری چه کار باید بکنم؟

chimikhay

Member
برای گرفتن مجوز خدمات کامپیوتری چه کار باید بکنم؟

اینجا اینطوریه که اول مغازه رو باز می کنی و کارتو شروع میکنی، بعد از چند هفته خودشون (اصناف و بازرس و اینا) میان میگن مجوز داری؟ شما هم میگی نه، یه اخطاریه میدن و معرفی می کنن که برید دنبال کاراش...

درستش اینه که بعد از باز کردن مغازه بری اتحادیه اصناف مربوط به شغل خودتون (همون کامپیوتر، بپرسید همکارا تو شهرتون میگن کجاست) یه مبلغی بابت عضویت می گیرن و پرونده تشکیل میشه برای پروانه کسب و ...

phpweb

Active Member
اینجا اینطوریه که اول مغازه رو باز می کنی و کارتو شروع میکنی، بعد از چند هفته خودشون (اصناف و بازرس و اینا) میان میگن مجوز داری؟ شما هم میگی نه، یه اخطاریه میدن و معرفی می کنن که برید دنبال کاراش...

درستش اینه که بعد از باز کردن مغازه بری اتحادیه اصناف مربوط به شغل خودتون (همون کامپیوتر، بپرسید همکارا تو شهرتون میگن کجاست) یه مبلغی بابت عضویت می گیرن و پرونده تشکیل میشه برای پروانه کسب و ...
شما می دونید که مجوز خدمات کامپیوتری شامل چه مواردی می شه؟
من می خوام کارهایی مثل طراحی وب، نصب ویندوز، ویرویسابی، فروش سی دی نرم افزار، گیم و فیلم و فروش سخت افزار رو انجام بدم.

مجوز خدمات کامپیوتری شامل کدوم یکی از این موارد می شه؟

echessdesign

مدیر انجمن طراحی وب
علت اینکه من 10 روزه گرفتم این بود که برای سازمان های دولتی، سایت های زیادی زده بودیم و شرکت 5 سال از فعالیتش میگذشت!
در ضمن، در تمام ایران در خواست شما در قالب یک فایل ورد، از طریق سامانه وزارت ارشاد برای تهران ارسال شده و اونجا هست که بر سلامت کار شما تصمیم گیری میشه!

phpweb

Active Member
علت اینکه من 10 روزه گرفتم این بود که برای سازمان های دولتی، سایت های زیادی زده بودیم و شرکت 5 سال از فعالیتش میگذشت!
در ضمن، در تمام ایران در خواست شما در قالب یک فایل ورد، از طریق سامانه وزارت ارشاد برای تهران ارسال شده و اونجا هست که بر سلامت کار شما تصمیم گیری میشه!

البته هنوز کسی به سوالم جواب نداده. با مجوز خدمات کامپیوتری چه کارهایی می تونم انجام بدم؟

shahredo

New Member
مجوز گرفتن خودش با همه کلاسهایی که باید بری یک 3 ماهی طول می کشه.ثبت شرکت برای این کارها خیلی بهتره.
کاری که خودم کردم.

echessdesign

مدیر انجمن طراحی وب
شما یه زحمتی به خودتون بدید ، تشریف ببرید صنف رایانه شهرتون سوال کنید...!

echessdesign

مدیر انجمن طراحی وب
خدمات کامپیوتری: تعمیرات...
شما اگر شرکت ثبت کنید، معمولا نمی تونید بدون داشتن جواز در مکان های خاصی فعالیت کنید.!
کلاس ها معمولا در مجمع صنفی شهرتون برگزار میشه...
کلاس ها در رابطه با مالیات و بیمه و ...
شما حداقل تماس که می تونید بگیرید..!

phpweb

Active Member
خدمات کامپیوتری: تعمیرات...
شما اگر شرکت ثبت کنید، معمولا نمی تونید بدون داشتن جواز در مکان های خاصی فعالیت کنید.!
کلاس ها معمولا در مجمع صنفی شهرتون برگزار میشه...
کلاس ها در رابطه با مالیات و بیمه و ...
آقا می خوای اصلا تاپک ایجاد نکنم :wink:

my1zarb

Member
سلام؛
دوست عزیز، شما با مجوز خدمات کامپیوتری می تونی آنچه که اشاره کردید رو انجام بدید.
شرکت هم می تونید ثبت کنید، ولی اگر شرکت هم ثبت کنید باید جواز کسب بگیرید!

جدیدترین ارسال ها

بالا