شديدا به كراك يه برنامه نبازمندم

saman_sweden

Active Member
شديدا به كراك يا سريال نامبر برنامه recover my files ورژون 2.6 نيازمندم

اگر خود برنامه را با ورژون پايين هم داريد ممنون مي شوم نه اينكه لينك بدهيد تمام لينكهاي ورژون پايين هم به ورژون 2.6 ختم مي شود
اگر خود برنامه را داريد كه ورژون پايين باشه ممنون مي شوم يا يه برنامه recovery خوب مانند همين كه من نوشته ام اين يكي از بهترينهاي recovery است

در ضمن من راجه به recover my files اينترنت راگشته ام كراك و سريال نامبر نيست هر چه هست غلط و اشتباه است

Peyman-Pop

Active Member
آقا سامان کار این برنامه از لحاظ Recover برای Deleted files هست درسته ؟

اگر اینطور باشه برنامه های دیگه ای رو می‌تونم بهت پیشنهاد بدم که کرک اون هم موجوده مگر اینکه چیز خاصی‌ در این برنامه مد نظرت باشه که در باقی‌ برنامه ها نباشه .

پیمان

saman_sweden

Active Member
Peyman-Pop گفت:
آقا سامان کار این برنامه از لحاظ Recover برای Deleted files هست درسته ؟

اگر اینطور باشه برنامه های دیگه ای رو می‌تونم بهت پیشنهاد بدم که کرک اون هم موجوده مگر اینکه چیز خاصی‌ در این برنامه مد نظرت باشه که در باقی‌ برنامه ها نباشه .

پیمان

دقيقا همونه آقا پيمان اما خوبي اين برنامه اينه كه اون هايي كه دوبار ياسه بار هم فرمت شده اين ميريزه بيرون شما تاريخ سه سال قبل ميزنيد اين اونا را مي كشه بيرون
من خيلي ها دارم اكثرا سركاري هستند اما اگرشما واقعا Recover خوب سراغ داريد ممنون ميشوم

saman_sweden

Active Member
mossi گفت:
جا پيدا نكردم
ايميل ادرستو بده بهت ميل كنم .

سلام

عزيزم اگر خود برنامه را مي ذاريد ممنون ميشم والا كراك برنامه 2.52 به مال 2.6 نميخوره

فكر كنم برنامه را بايد در سه تا فايل زيپ بكنيد آخه حدود 3.3 مگا است با ايميل نميشه بيشتر از 1.4 فرستاد شايد ايميل شما فرق بكنه و بشه

اين آدرس ايميل من است

[email protected]

اولدور افينديم صبر ايليديم

ممنونم

saman_sweden

Active Member
في البداية المجيد آنلاين السادة العلماء، الاخوة والاخوات السلام عليكم جميعاً

السادة العلماء، ايها الناس

هل من ناصر ينصرنی؟

saman_sweden

Active Member
mossi گفت:
ايميل ايله ديم .
?konntest du mein email bekommen

تشكر ايدرم بينيم بيوك افيندم

Ich erhielt Ihr email
danke Ihnen zu bemannen

آقا بسيار سپاسگذارم انشالله جبران مي كنم

حالا برم تستش بكنم

saman_sweden

Active Member
عزيز mossi

بسيار بسيار از شما ممنونم

برنامه اوكي بود دستتان درد نكند
به اميد روزي كه بتونم جبران كنم
الان دارم ركاور مي كنم فكر كنم يه 3 ساعت كار داره آخه حدود 65 گيگا برنامه و خرت و پرت تو يه هارد 80 گيگا بود

ممنونم

جدیدترین ارسال ها

بالا