متاسفانه محور پیاده شهر ما یه خیابان به اسم شریعتی از میدان آزادی تا میدان مشتاق یه 3 کیلومتری می شه از آزادی که به سمت مشتاق میای نوع دکور مغازه نوع لباس های آدم ها نوع رفتارشون و در کل همه چیز تغییر می کنه
دوست عزیز
اون که شما کلا داری مقایسه میکنی بحثش جداست رفتار و ...
ما بحثمون فقط سر طراحی هست!
طراحی = هر چی پول بدی آش میخوری اما کسی که طراح واقعی باشه کار از هر نقطه شهر بگیره ؛ خودش رو زیر سوال نمیبره و کار رو درست میزنه ! پس از نظر من بالا پایین نداره جدا از فرهنگ و وضیعت اقتصادی و ... که اصلا به بحث مربوط نیست!
توی انجمن سه بعدی ما یه واتر مارک گذاشتیم روی کارم می خواستن اعدام کنن ما رو ......فکر کنم قوانین رو نغض کردی؟
والا شما فکر کنم قوانین بخش رو نخوندید که با مشکل برخوردید! واسه همین موضوع هم توی بخش 2بعدی با مشکل زیاد برخورد کردید
ما اینجا توی هر بخش یک سری قوانین داریم که واترمارک کردن کار جزو قوانین نیست!
به نظر من هر از حروف حجیم تر (bold تر ) استفاده کنید کار خیلی شکیل تر می شه.
یه طرف کارت پرتره ی یه طرف دیگه لندسکیپ بهتر بود هر دو طرف یه شکل بود من ندیم شاید فقر دیداری منه
رنگ زرد فقط با سبز قشنگ می شینه تازه توی RGB نه توی CMYK مثل آواتارم
بهتر رنگ زرد رو عوض کنید و با زمینه هم خوب در نیومده
شما ندید ظاهرا... اما توی اصل طراحی 2 بعدی واسه کارت ویزیت این سبک گیرایی و تاثیر بیشتری روی مخاطب داره
دلیل استفاده لنداسکپ این بود!
- در مورد رنگ زرد که فرمودید میشه یه منبع محکم بهم بدید از کتب رنگها یا جای دیگه که این گفته شما رو تایید کنه ؟
من بعد این همه سال تازه شنیدم این حرف رو !"رنگ زرد فقط با سبز قشنگ میشه :دی
شما فکر کنم بیشتر توی زمینه ترکیب رنگ باید تحقیق کنید ! چون اصلا بحث چاپ و ... فرق میکنه!
اما این رنگی که من زدم مناسب چاپ نیست. رنگش رو همونطور که gfx master عزیز گفت کلا به سمت رنگ روشن تر رفت!
بهتر بود کمی طرح رو سه بعدی می کردید یعنی از یه قاشق و چنگال روی یک میز استفاده می کردید
نوشته متن هم پایین شهریه
به جای یک غذای خوشمزه بهتر بود (چیزی که به نظر من رسید) از واژه لذیذ استفاده می کردید.یا به جای محیطی دلچسب از محیطی آرام و دلپذیر یا محیطی زیبا و با صفا و غیره بیشتر مواقع این ها رو کارفرما می خواد ولی شما می تونستید پیشنهاد بدهید
کلا استفاده از تصویر توی کارت ویزیت رو دوست ندارم و کیفیت وکتور بیشتر هست واسه چاپ
اون واژه ی تبلیغاتی خودشون هست به مدیریتش ارتباط داره بیشتر تا سلیقه من و شما!!
راستی فونت نوشته هم یه جور مثلا آدرس فکر کنم روزنامه ای باشه
شخصا با اون کلاهه حال نکردم نوار سفید رنگ هم مثل تور لیاس عروسه
بعد هم در چاپ قرمزه به نارنجی تبدیل نمی شه؟ یه کار با قرمز زدم این قدر بد رنگ شد
اگه در کل طرح مدرن تر بود خیلی بهتر می شد یه جورایی سنتی شده
-والا روزنامه ای رو ندیدم این فونت رو بزنه ! و بیشتر این قسمت ایراد بنی اسراییلی بود ...!
-اون کلاه هم نزدیک ترین نماد به آشپزی هست و دیگه این سلیقه ی شماست من طراح بودم و تشخیصم این تم بود برای اون محیط سلیقتون هم محترم!
اون بخش هم مربوط به لبه های سفره های روی میز هست نه تور عروس ظاهرا تو بالاشهر ندیدید:دی
-در مورد چاپ و رنگها همونطور که گفتم بیشتر باید تحقیق کنید چون کلا چاپ اصول خودش رو داره
رنگ قرمزی هم که میزنم همون قرمزی میشه که میخوام چون کدهایی که میزنم با چاپخونه ست هست!
طرح مدرن و سنتی بودنش و تم , کلا سلیقه ای هست و از نظر خودم خوب شده! و مشتری هم اوکی دادکه دیگه حرفی باقی نمیگذاره!
باور داشته باشین از روی منطق گفتم و گرنه ما به شما ارادات داریم
در کل چیزی که شما گفتید اکثرش سلیقه ای بود تا چیزی بر اساس یک منطق خاص!
و حرفی که زدید در مورد کار و تاپ گالری و ... و دلایلی که براش آوردید هیچکدوم از روی اصول خاصی نبود
وهمه سلیقه های شخصیتون بود
از این به بعد لطفا اگر میخوایید کاری رو ببرید زیر سوال بر اساس دلایل منطقی نه سلایق شخصی یا بالاشهری و پایین شهری بودن اون رو بیان کنید!